На море в Поморие 2022 г.

• 43 561
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
Дори и да запазва аз лично не виждам проблем. С малко дете преди 9.30-10ч не мога да се оправя да отида на плаж, а тогава вече почти всичко е запазено или заето,та честно казано ми е все тая дали спасителя е запазил или някой просто си е метнал кърпата. В смисъл спасител или друг, няма значение защото ме бърка единствено това ,че трябва да обикалям с 3 годишно да си търся място. А пък че човека си докарал допълнително някой лев- цял ден се пържи на жегата,нека си докарва щом може

# 481
Аз не одобрявам. Не ползвам платени чадъри, въпреки това не съм ок с тия номера.
Адмирации за потребителката, която е реагирала извън писане по форуми, а с реални действия.

# 482
Тази година има свободни места и в платената зона, и в свободната.диша се нормално на плажа. Миналата година беше ужас, аз редовно стоях права, защото нямаше къде да седна. Имаше място за 1 хавлия, а ние сме 5 човека. И децата играеха отпред до морето, ММ седеше седнал или стоеше прав до мен.
А е имало и случаи, когато можехме само чантата да си оставим, събличахме вътре дрехите и после стояхме прави, то нямаше място ни в платената, ни в безплатната зона. 🌞Но сега е ОК.

# 483
  • Пловдив
Даже не са и руснаци повечето от запазващите шезлонги. През последните две, три години сме от ранно плажуващите, 6.30 ч. вече сме на плажа, най приятното за мен време на плажа да изпиеш първото кафе. Та виждаме как идва човек, мята хавлия, чанта с играчки и т.н. и семейството се връща към десет. Когато са с деца лично аз не виждам проблем, но като дойдат 50/60 годишни госпожи по това време, а същевременно виждаш как хора с деца обикалят и търсят места, на мен ми идва да махна резервето" с хавлията.

# 484
Тази година има свободни места и в платената зона, и в свободната.диша се нормално на плажа. Миналата година беше ужас, аз редовно стоях права, защото нямаше къде да седна. Имаше място за 1 хавлия, а ние сме 5 човека. И децата играеха отпред до морето, ММ седеше седнал или стоеше прав до мен.
А е имало и случаи, когато можехме само чантата да си оставим, събличахме вътре дрехите и после стояхме прави, то нямаше място ни в платената, ни в безплатната зона. 🌞Но сега е ОК.
Абсолютно така беше миналата година при това отидохме началото на юли . Помня като пристигнахме беше около 10.30 ,докато се оправим към 11 бяхме на плажа и просто нямаше къде стотинка да падне. В крайна сметка решихме да седнем на едно плажно барче,да пийнем нещо студено, детето за хапне и да изчакаме някъде да се освободи от хора ,които отиват да обядват

# 485
Даже не са и руснаци повечето от запазващите шезлонги. През последните две, три години сме от ранно плажуващите, 6.30 ч. вече сме на плажа, най приятното за мен време на плажа да изпиеш първото кафе. Та виждаме как идва човек, мята хавлия, чанта с играчки и т.н. и семейството се връща към десет. Когато са с деца лично аз не виждам проблем, но като дойдат 50/60 годишни госпожи по това време, а същевременно виждаш как хора с деца обикалят и търсят места, на мен ми идва да махна резервето" с хавлията.
Не, че нещо, ама хората с деца не са нещо повече от 50/60 годишните госпожи, които сигурно вече не могат да издържат да стоят прави. Много дискриминативно отношение.

# 486
  • Пловдив
Разбирайте наконтени лелки, държейки да са на първа линия ама и да дойдат в 10/11 часа 😃 Не дискриминирам по възрастов признак, просто ми се струва, че за едно семейство с дете му е много по трудно чисто времево да дойде рано на плаж, от колкото един по възрастен човек 😉 а и ставаше въпрос в коментара ми, че точно на тях се пазеше шезлонги резерве с метнати хавлии. Както миналата, така и тази година

# 487
  • София
55-60 не са 70-80 годишни…

# 488
Питайте младежите, които са били цяла вечер на бар и не могат да отлепят до 11,на тях сигурно им е най-трудно, ама си е техен проблем. В крайна сметка кой превари, той заварил. Миналата година ходех в 8:30 на плаж и не съм имала проблеми с намиране на място, дори и на първа линия. После ставаше лудница, ама виновна ли да се чувствам, че съм ранобудна и съм се "уредила"?

# 489
Във Варна, на Кубо, преди ходехме още в 7,30 - 8 , с колелетата
 Няма хора, но всички места със сянка с нахвърляни жилетки и други неща. Пристигат в 10, в 11, варненските 70-80 годишни дами - червисани, нахални и гръмогласни. Понякога си тръгваме към 12, а жилетки стоят самотни, още не са пристигнали собственичките им. Та и на мен не ми харесва тази практика.

# 490
  • Русе
Скрит текст:
[quote author=~Magi_TM~ link=topic=1456676.msg45169132#msg45169132  Докато търсех интересни места, които можем да посетим в района, попаднах на Етнографски комплекс Златната бъчва в с. Бата. На 23 км. от Поморие е. Някой дали го е посещавал? Трябва ли да се прави предварителна резервация, някакви ориентировачни цени?

Миналото лято го посетихме по повод личен празник. Резервирахме места по телефона и всичко беше наред.
Когато пристигнахме, бяхме неприятно изненадани. Оказа се, че ресторантът работи само с куверти от по 20 лв и няма свободна консумация. Седнахме и почти веднага дойде едно момче с гърне с боб и ни сервира с купички Simple Smile После имаше основно с пилешка пържола и гарнитура и накрая за десерт диня. Все едно бяхме в учрежденски стол. И там дори имаш право на избор, а тук не.
Много се разочаровахме. Бяхме се настроили да си поръчваме кой каквото желае за хапване. Иначе виното сам си наливаш в кана от бъчва, на корем. Има фолклорна програма, но дори това не успя да ни оправи настроението.
[/quote]
daniela.qnkova, благодаря за отзива!

# 491
Не знам, аз съм явно кон с капаци, но не са ми правили впечатление такива неща. Оставяли сме също кърпи на шезлонгите като сме ходили да обядваме или за кафе, но все пак сме ги платили за цял ден и липсваме около час, и не мисля, че сме правили нещо нередно.

# 492
Шезлонгите на плажа на Гранд хотела, само на първа и втора линия ли ги " резервират" с хавлиените кърпи?
Да знам, имали смисъл да ходим рано там на плаж, или е свирен мача за всички шезлонги на този плаж.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 18:33 от Biserka_a

# 493
Не сте, разбира се. В този случай е нормално.

# 494
  • Пловдив
Biserka_a Има свободни, до към 10 часа винаги ще намерите.  А и тази година е една идея по спокойно в сравнение с миналата.

Общи условия

Активация на акаунт