На море в Поморие 2022 г.

• 43 533
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
  • Точно където трябва
Сега пак го разгледах, вече го дават 1_2 пъти дъжд, но съм сигурна, че нищо няма да обърка!

# 556
Здравейте
и ние в събота сме в любимото Поморие Nature Sun With Face
Преди 8 години за първи път бяхме там за плануваната лятна почивка и от тогава всяка година.
Имат си всичко и там наистина си почивам.
За четвърта година сме резервирали апартамент в Айвазовски парк.Много съм доволна от локацията,апартаментите са с всичко нужно за едно домакинство,просторни,чисти и цената ни е добра като редовни наематели.
Тази година заради Украинските бежанци не можахме да резервираме по-ранна дата.
Аз съм доволна като гледах прогнозата за времето дават да е хубаво време Nature Sunny
Миналата година ходихме в музея на солта,препоръчвам на всички да го посетят.
Беше много интересна беседата дори детето се впечатли Hug

# 557
Ние от 2011г. почиваме само в Поморие Simple Smile Само веднъж опитахме другаде( на Камчия), но следващата година пак се върнахме на любимото място. Наистина има всичко в града, хем е градска атмосферата,хем не е лудница като в Слънчев бряг, Приморско и Созопол. Последните ги харесвам като дестинация за еднодневна екскурзия,но не и за почивка. Нямам търпение да тръгнем.

# 558
В Роуз Гардън е мега скъпо. Храната не е лоша, ама не е ексклузив да речеш. Мисля че пържените тиквички за 26 само си струват. Понеже спагети за по 25,26 лв. Са ми в повече. Спагети, егати. В резюме, едва ли ще седнем отново

# 559
Посетихме ресторанта на Роуз Гардэнс и не ми се сториха мега високи цените.
В Плевен, в заведенията по центъра са приблизително същите цени.
Обслужването е на ниво, както и храната с малки изключения, музиката е приятна( италианска), чисто, хубава посуда. А, да, и столчетата ми харесаха🙂

# 560
И аз от неделя съм там. Времето го дават по- хубаво от сега. Надявам се и на спокойно море.
Морето е спокойно или от едната или от другата страна на полуостова. Но не ви ли е по-важно, че е топло. В момента водата е най-топла от цялото лято.

# 561
  • Точно където трябва
Не, не ми е достатъчно. За да влезе детето в море, трябва и да е спокойно. Иначе ще копая дупки в пясъка, а тук вече съм извън представата за приятна почивка.

# 562
  • София
Обслужването е на ниво, както и храната с малки изключения, музиката е приятна( италианска), чисто, хубава посуда. А, да, и столчетата ми харесаха🙂
И моето впечатление от ресторанта е същото. Но нямам предвид олинклузива ( не съм го пробвала), а ресторанта на свободна консумация.

# 563
И моето впечатление от ресторанта е същото. Но нямам предвид олинклузива ( не съм го пробвала), а ресторанта на свободна консумация.

Да, и моите впечатления са от ресторанта на свободна консумация.
Забравих са отбележа, че те посрещат с комплимент ( разядка)от заведението, и с комплимент( ликьор) те изпращат.

# 564
Как възприемаме Нивото на цените може да зависи от нагласата и от повода Simple Smile

# 565
Аз лично сравнявам с цени на хубави ресторанти в София. За нас нямаше комплименти. Храната беше наистина посредствена. Винаги бих дала много пари за нещо авторско, вкусно, засукано. Но аз ви казах, че си поръчах освен другите неща и пресни стриди, защото много ми се хапваха, те ми бяха цвръкнали в тях сладко-кисел азиатски сос..Взехме и салати, риба, но всичко беше като тип аламинут.

# 566
Дали някой е посетил тази година Sunset Resort,да сподели мнение

# 567
Дали някой е посетил тази година Sunset Resort,да сподели мнение

Какво Ви интересува за Сънсет ?. Ние бяхме в края на юли в собствените апартаменти в Фемили

# 568
Ние бяхме в апартамент м. Юли в сграда сигма и останахме много доволни. Нещо конкретно?

# 569
Ние бяхме в апартамент м. Юли в сграда сигма и останахме много доволни. Нещо конкретно?

Просто исках мнение за чистота,обслужване,храна.Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт