На море в Поморие 2022 г.

• 43 524
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
За мен е обратното.
Източния почва от Американеца и към края му се превръща в централния.
Всъщност източен са всички плажчета от Американеца до косата.
Част от този източен е централния - той е пред гранд хотела.

# 601
Много полезна информация ми дадохте момичета !
Благодаря ви ! Hug

# 602
Досега гледах плажовете на картата на Поморие и май ще излезе, че сме на централния плаж Grinning Както и да е, до обяд беше приятно, с жълт флаг, дано следобяд да не излезе по силен вятър и да забучат червен.

# 603
  • Пловдив
Сутринта пропуснах плажа като видях какво е облачно... Към 3 и нещо отидох пред Гранд Хотела...червен флаг,свирят си стабилно иии вятър. Имах повече вятър на кърпата от колкото на плажа Grinning Изтърпях час и половина и се отказах-то бива,бива ама и в устата и навсякъде влиза тоя ситен пясък Simple Smile

# 604
  • Поморие
Плажът в Новия град е Южен, а плажът в стария град е Източен. Източиня плаж се дели на вълноломи, като всеки си има име. Централен плаж е вълнолом (част) от Източния плаж.

# 605
Гледах, че в гоогле мапс е отбелязано всеки един плаж как се води, така че не би трябвало да има объркване.

# 606
Гледах, че в гоогле мапс е отбелязано всеки един плаж как се води, така че не би трябвало да има объркване.
Да, ама има объркване при теб. Не го гледай гуглето си, пет пъти поне разяснявахме в темата кой плаж къде е.

# 607
Скрит текст:
Да, ама има объркване при теб. Не го гледай гуглето си, пет пъти поне разяснявахме в темата кой плаж къде е.
И затова пак няма единодушие и всеки пише различни неща. Написах за гоогле именно, защото това противоречие ми направи впечатление, пък всеки да си тълкува, както си иска. Някой от мненията тук се покриват точно с гоогле картата, не го написах, за да споря. Може и да съм в грешка, но аз предпочитам да си ползвам приложението, толкова от мен по темата, не искам да подвеждам никой.

# 608
Гооглето дава за централен този пред Софарма. Просто защото е в средата точно на източния плаж.
Обсъждахме подробно миналия месец защо централен е пред Гранда...
Не мисля че гугъл знае повече от местните....
Мен не ме подвеждаш, защото обходих и разгледах и лежах на всички плажове с общо название източен плаж, та си прецених идеално кой какъв е...
Обясних подробно и тук за да си прецени всеки кой е подходящ за него си.
От мен толкова..

# 609
Днес как е морето,има ли вятър ? Чудя се дали да тръгвам за Поморие или да си останем в Равда,че вчера отидохме до Поморие  и се върнахме на Олимпийски надежди в Равда

# 610
Слънчево е засега, нищо общо с вчера. За вятъра - не мога да определя, не съм отишла още на плажа, а между блоковете не може да се усети дали и колко силно духа. Със сигурност преди обяд няма да е толкова ветровито.

# 611
Вятъра отслабва ,флага на централен плаж е жълт,вълните са една идея по-малки от вчера

# 612
  • Точно където трябва
Пред Софарма беше червен, на южния няма флаг. Но е тихо и спокойно като за зелен.

# 613
Една снимка от снощи Simple Smile

Приятно е след дългия ден да се изпие едно коктейлче с гледка към морето.

# 614
Някой може ли да ми каже актуално разписание на градските автобуси? Пристигам тази вечер в 23:45 и ми трябва автобус (имаше последен в 24ч) до Сънсет, но дали и септември го има...?

Общи условия

Активация на акаунт