На море в Поморие 2022 г.

• 43 451
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, мнение за хотел св.Георги. Някой посещавал ли го е в този сезон, на-вече ме интересува водата в басейна дали е достатъчно топла.

# 661
На мен хотелът ми допада, бяхме през май. Басейнът е малък, температурата на водата нямам спомен каква точно е била, но сякаш не беше от най-топлите.

# 662
Здравейте, мнение за хотел св.Георги. Някой посещавал ли го е в този сезон, на-вече ме интересува водата в басейна дали е достатъчно топла.
В момента сме в хотела. СПА-то е топло и въпреки,че почиващите са малко/делничен пакет/всички помещения са подготвени за ползване. Водата в басейна за мен е приятна. Напомня ми за влизането в морето - в началото ти се струва хладна, а после не ти се излиза.

# 663
Здравейте. Честита Баба Марта.
Миналата година бяхме в хотел Sea Sunny или Sunny bay. Опитвам се да ги открия, но без резултат. Ако някой има информация и координати ще съм благодарна.

# 664
Здравейте. Честита Баба Марта.
Миналата година бяхме в хотел Sea Sunny или Sunny bay. Опитвам се да ги открия, но без резултат. Ако някой има информация и координати ще съм благодарна.
В сайта има телефон, а може да им пишеш на контактната форма
https://sunnybay-pomorie.com/kontakti/
имат и ФБ https://www.facebook.com/SunnyBayPomorie/?locale=bg_BG

# 665
Дойде време да помислим за море🙂никога не сме били в Поморие.Предложете квартира,апартамент за 5 човека в близост до плажа.И къде е по добре в стария или новия град.

# 666
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Дойде време да помислим за море🙂никога не сме били в Поморие.Предложете квартира,апартамент за 5 човека в близост до плажа.И къде е по добре в стария или новия град.
Препоръчвам Стария град-апартамент Железови. В Стария град има повече развлечения.

# 667
Препоръчвам Стария град-апартамент Железови. В Стария град има повече развлечения.
Благодаря,точно такъв искам,колкото може по близо до плажа,може ли да ми напишеш тел.

# 668
Благодаря,точно такъв искам,колкото може по близо до плажа,може ли да ми напишеш тел.
Аз пък мисля, че в Новия ще е по -спокойно откъм паркиране и навлиза.Тази година Холандското селище няма да отвори и Южния плаж ще е добре. И  все пак е личен избор.

# 669
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

Това е профила на жената във ФБ. Има телефон, имат няколко апартамента, на които качва снимки. Ако нямате ФБ ми пишете на лични да Ви дам номера и.

# 670
  • Шумен
Здравейте! Планираме следващата седмица кратка почивка в хотел Св Петър и Павел. Някой скоро да е бил там за мнение ?

# 671
Момичета,има ли къде да отидем на басейн и  СПА в Поморие, но без нощувки,а  само за през деня да си платим?

# 672
В Гранд хотела мисля, и в Свети Георги със сигурност

# 673
Да, в хотел Свети Георги може.

# 674
Здравейте,има ли някой от Поморие? Да ми каже онзи човек с рибата до Общината кога започва да работи,че ще идваме уикенда😁

Общи условия

Активация на акаунт