На море в Поморие 2022 г.

• 43 664
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Уикенда открих сезона Simple Smile..(изгорях порядъчно на поморийския следобеден вятър).
Никъде не ни таксуваха за паркинг; едната вечер хапнахме в "Омар"-нямам забележки, на следващата бяхме на следващото след него (не му помня името; м/у "Омар" и двете на самообслужване които са) -точно същия ден го отворили за сезона - аналогични цени, по-малък грамаж, един куп забравени/объркани поръчки..
Тези на самообслужване: при Мутафа 100гр сафрид-4лв, съседното -същия грамаж-5лв Wink
Обичайно за юни - спокойно, не че няма хора но стандартното за този период. Бяхме в апартамент на приятелка, та цени на квартири/хотели не мога да коментирам. На плаж бяхме пред "малката Русия" - неохраняем, без чадъри и заведения; като цяло както винаги още се мотаят с отварянето на магазини и заведения.

По отношение на паркирането - направи ми впечатление, че на крайбрежната, малкия паркинг пред бившата банка Анхиало, градската тоалетна.. паркоместата са в бяло, а не мисля че ще са фрий, както някой бе писал по-рано Rolling Eyes другия уикенд пак се каня да ходя, ще видя как е по-обстойно, ако някой не даде свежо инфо междувремнно Simple Smile

# 91
Аз мога да кажа за цените - вдигнати са.
Прозвънявах вчера няколко хотелчета, вкл.онова в което почивахме преди 4 години...там също са нагоре чувствително.
Прегледах цената и на хотела в Приморско където бяхме миналото лято, от 45 за двойна стая със закуска сега са 77 лв за 10 нощувки с намаление 10% /то е ако резервираш минимум 10 нощувки/...

# 92
Записвам се и аз. Резервирахме апартаменти Виктория за 7 нощувки от 13 август. Цената е 80 лв на вечер за спалня и хол с бокс. Почти всяка година сме в Поморие и много ни харесва града. Досега винаги сме били в Новия град. Тази година заради малкия решихме да сме в стария. Апартаментите май са в Руския квартал, плажа бил на 5 минути. Някой с отзиви за плажа и заведения с готвено наблизо? Собственикът каза, че имало обществен паркинг близо.

# 93
До хотел Диана ли това?
Ядене в Диана, в бистрото до хотел Библиотеката  ,  до общината, Приятели...прегледайте темата, коментирано е.
Докато не дадете адрес обаче...гадая.

# 94
На ул. Митрополит Климент се намират.

# 95
На ул. Митрополит Климент се намират.
това излиза че е в Руския квартал, паркингът вероятно е този, който е на светофара, август не е сигурно за места, според мен.... или пък на улицата където ви е апартамента, ако намерите място за паркиране...заведения и магазини има, всичко ви е наблизо...

# 96
По скоро са десет минути до плажа,ние бяхме на ул.Европа и си бяха баш пет.Тази година пак ще сме там.В началото на юли беше пълен големия обществен паркинг,около 100 места са миналата година.За август според мен въобще не разчитайте на него,както ще има и платена зона тази година,заведения има доста,близо е и центъра на 10 -15 минути пеш,плажът беше чист и хубав и спокоен,август предполагам ще е доста пълно.

# 97
Благодаря, ще споделя отзиви и аз като се върнем.

# 98
Малка уличка 30м от Айвазовски парк до един ресторант на самообслужване срещу паркинга на болницата отивайки към плажа аз бих заобиколил Айвазовски от дясно и по Арда на плажа

# 99
Здравейте! Ние тази година май пак ще почиваме в Поморие. С дете на 2 години и половина сме, а аз започнах 8-ми месец Scream Малко ме е страх да се отдалечавам от София, но АГ-то даде зелена светлина.

Сега питането ми е, понеже последните пъти ходим в Гранд хотел Поморие и доста ни харесва, дали пак да запазим там. Малко ме издразниха, че е безплатно само за деца ДО 1.99 години Angry Нашето и без това е злоядо и ще си спи при нас, но трябва и за детето да доплатим нещо. На повечето места е безплатно до 6-7 години.

Поради тази причина търсихме алтернативи и попаднахме на Роуз Гарден, хем е по-евтино с около 3-400 лв, хем е AI, т.е няма да плащаме и за обяди. А в Гранда е само със закуска и вечеря. Обаче пък храната е много вкусна и разнообразна Heart Eyes

Та, някой бил ли е и в двата хотела да си каже мнението? Тръгваме в неделя, АКО се престраша Sweat Smile

# 100
  • В.Търново
Да не Ви плаша, но една приятелка роди в 8 месец детето си в Бургаска болница.  Не помня в кой курорт бяха. И тя беше с безпроблемна бременост. Бъдете предпазливи!

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 12:44 от Русалка_1

# 101
И аз преди време го загледах този Роуз гардън, че ми се видя добра цената за ОИ и първа линия, обаче прочетох доста негативни коментари и се отказах. Отделно останах с впечатлението, че за първа година работи на ОИ и нямаше отзиви за тази услуга, а само за базата и плажът. Може и да греша. Ако някой го е посещавал миналата година и е бил на ОИ, ще съм благодарна да сподели лични впечатления.

# 102
Аууу, Русалка Scream Определено ми се изправи косата Sweat Smile Точно затова и дума не става за Гърция например, а гледаме да е някъде покрай голям град. Офф, ще го обмислим довечера.

Другата ни опция е Хисаря, то и за там пътят не е кой знае колко по-къс, 2 часа и 20 минути.

# 103
  • В.Търново
Поморие е на 15км от Бургас. Не е далеко. Тя роси в някаква клиника Св. Мария, нещо такова и кръстиха детето Мария. Simple Smile

# 104
  • Sofia
Другата ни опция е Хисаря, то и за там пътят не е кой знае колко по-къс, 2 часа и 20 минути.

Както и да го гледаш - и като километри, и като време, от София до Поморие е двойно.

Общи условия

Активация на акаунт