На море в Поморие 2022 г.

• 43 589
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
Дали няма в музея на солта?

# 406
До музея на солта и солниците, които са до езерото,  има място с пейки, едно оградено каре, в което има луга и кал. Мястото е отредено за мазане с калта. Има едни мъже, които продават кал за няколко лв. и която е хубава, понеже е от средата на езерото. Те също почистват мръсотията, която оставят неблагодарните възползващи се.
Когато започнат да валят дъждове, лугата в езерото не е толкова наситена и целебна.

# 407
Точно до езерото с калта има магазинче и там продават луга  в различни разфасовки.

# 408
  • Страната на чудесата
До Гранд хотел Поморие има луга във всяка аптека, различни разфасовки, отделно даже и в супермаркетите имаше пак там. От малки тубички 200мл.до 10 литрови туби, изложени на тротоарите пред помещенията.

# 409
  • Пловдив
От събота сме тук. Ходим на плаж до Гранда. Водорасли няма, но да, флага е жълт и има вълни. Вчера беше спокойно до следобеда.

# 410
И ние сме тук от събота и сме на плаж пред Гранда. Видяхте ли плажното коте😁😁😁😁

# 411
  • Ловеч
Здравейте,
и за нас почивката наближава. Имам и въпросчета...От къде се хваща корабче до остров Света Анастасия, каква е цената на билета и разписание ако знае някой..?

# 412
Май само уикенда има до острова, 20 или 30 лева на човек
Там на кея, до лунапарка

# 413
  • Пловдив
И ние сме тук от събота и сме на плаж пред Гранда. Видяхте ли плажното коте😁😁😁😁

Даааа 😁 Вчера беше много смешно. Бяхме хванали рибки в една кофичка и той голяма игра с тях. След обяд го нахранихме с цаца 😂

# 414
Водата в залива е огледало. Днес, в 9 ч.

# 415
Залеза снощи беше уникален! Тук са най-красивите залези! 🤗

# 416
Здравейте. В началото на септември ни предстои почивка в Гардения Палас Поморие. Тъй като сме с детенце на 1 година, искам да попитам знаете ли дали на туристическото влакче мога да си кача и количката /сгъва се като малко куфарче/? Ако да - има ли допълнителна такса? Също ме интересува и дали мога да се кача на Черната перла с количката?
Освен това има ли някакъв транспорт освен туристическото влакче от единия до другия край на стария град /визирам хотела и центъра/кея/ ?

Благодаря ви предварително!! Hug

# 417
Май само уикенда има до острова, 20 или 30 лева на човек
Там на кея, до лунапарка
Миналата година ходихме до острова , но от пристанището в Бургас. С екскурзовод,  2 часа престой, беше много хубаво. Билетът беше 6-7 лв. Не 20-30. На сайта на острова са дадени цените на билетите

# 418
Може да качите количката на туристическото влакче, мисля че 3 лв беше таксата. Друг транспорт  мисля, че няма в рамките на стария град, но би ви коствало една приятна разходка максимум 30 мин бавно ходене с количка.
[/b]quote author=Lettie link=topic=1456676.msg45127974#msg45127974 date=1659560323]
Здравейте. В началото на септември ни предстои почивка в Гардения Палас Поморие. Тъй като сме с детенце на 1 година, искам да попитам знаете ли дали на туристическото влакче мога да си кача и количката /сгъва се като малко куфарче/? Ако да - има ли допълнителна такса? Също ме интересува и дали мога да се кача на Черната перла с количката?
Освен това има ли някакъв транспорт освен туристическото влакче от единия до другия край на стария град /визирам хотела и центъра/кея/ ?

Благодаря ви предварително!! Hug
[/quote]

# 419
  • Пловдив
От тази година таксата за влакчето е 5 лв. и мисля, че детските колички ги таксуваха с отделен билет, но ако е свита може и без такса. За корабчетата няма проблем да се качите с количка, няма да ви я таксуват, там билета е 10 лв. за възрастни. Както и по-горе са отговорили, друг транспорт от Вашето място до центъра няма, краен вариант
ако Ви идва далеч разходката,  градски транспорт, автобус 1, който има спирка на Военния санаториум или хотел  "Св. Петър и Павел"

Общи условия

Активация на акаунт