, а ти си дръж, това няма да ми пречи!

.
, да видиш сега след едни определени случки как поздравява бодро всички наред...
, тъй като се наложи да се преквалифицира в друга област. И там му помогнаха не тапиите, а търговските умения, които натрупахме заедно в бившата си работа (без да сме учили това предварително). Ще си изкривя душата, ако кажа, че и за мен предишният опит не е бил трамплин; въпреки, че това, с което си вадя хляба в момента няма нищо, ама нищо общо с него. Дори да тръгна да уча на дърти години, за да имам И тапия за това, което върша, тя едва ли ще ме направи по-добър специалист, отколкото съм в момента

Може би съм доказала нещичко
Човек или умее или не-без значение какво и колко е учил.Съпругът ми го назначиха в много голяма фирма след конкурс на няколко етапа-пак без диплома от ВУЗ.Той пък предтсави един сертификат, който май повечко свърши работа.Чак след това, след като работи доста време, доказа се и си "изработи" привилегии-а от там и повече свободно време-чак тогава записа, като на шега и пак като на шега се дипломира.Лесно е, когато човек Иска, без значение какво.Както вече казах-познавам хора с диплома, толкова незаинтересовани, а само мрънкащи и такива без диплома, но напористи и успяващи...Факт.Познавам и обратният вариант, разбира се.
Може би съм доказала нещичко
Човек или умее или не-без значение какво и колко е учил.Съпругът ми го назначиха в много голяма фирма след конкурс на няколко етапа-пак без диплома от ВУЗ.Той пък предтсави един сертификат, който май повечко свърши работа.Чак след това, след като работи доста време, доказа се и си "изработи" привилегии-а от там и повече свободно време-чак тогава записа, като на шега и пак като на шега се дипломира.Лесно е, когато човек Иска, без значение какво.Както вече казах-познавам хора с диплома, толкова незаинтересовани, а само мрънкащи и такива без диплома, но напористи и успяващи...Факт.Познавам и обратният вариант, разбира се.
Дикси го е казала супер добре

Препоръчани теми