Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на тромбофилията?
Какви са препоръките за изследване на тромбофилия?
Какви са препоръките за обезкосмяване по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на тромбофилията?
-
Какви са препоръките за изследване на тромбофилия?
За изследване на тромбофилия се препоръчва консултация с хематолог или генетик. Изследванията включват генетични тестове за откриване на наличие на мутации, които могат да предразположат към тромбофилия. Тези изследвания могат да се направят в специализирани лаборатории като Genica и изискват консултация със специалист.
-
Какви са препоръките за обезкосмяване по време на бременност?
Използването на кола маска по време на бременност може да предизвика спазми и не се препоръчва, особено в ранните месеци. Вместо това, мнозина предпочитат самобръсначка или епилатор за поддържане на хигиената в този район. Винаги е добре да се консултирате със своя лекар за най-подходящите методи за грижа за тялото по време на бременност.
-
Какви изследвания трябва да се направят след неуспешна бременност?
-
Какво представлява Майчин дом и какви са мненията за него?

На ФМ с ММ като ни казаха момиче помълчахме няколко секунди 

Обикновено вечер, когато съм уморена, което е нормално, белега е твърд като корабно въже. Като чета по групите как някои момичета на 2рата седмица вече правят секс започвам да се чудя аз ли съм се разлигавила нещо
Не че се сравнявам, разбира се, просто пак започвам да се ослушвам кога трябва да сметна, че нещо не е наред