❤Октомврийчета тема 3🍇

• 53 485
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Момичета може ли и от мен едно питане ? По календара ми остават 60 дни до термина на 05.09 съм на преглед за болничен някаква идея как се процедира натам до 45 дневния ? Или се застъпват ?

# 556
  • Бургас
Не се застъпват, а  го изчисляват да е до първия ден на 45-дневния. В твоя случай ще е за около 15 дни.

# 557
И аз вече получих направление за раждане. Другата седмица тонове и това е. Никой не споменава повече прегледи Честно казано съм много разочарована от Надежда - всичко е на конвейер, никакво внимание. Постоянно имам сгрешени данни - имена, месторабота - дори направлението ми е с такива (надявам се, че болничния ще е правилен поне).
Изследванията ги пускат проформа, ако настояваш и за да отметнат.

# 558
И аз нямам повече прегледи по здравна каса. Не ми отказват, но ме попитаха следя ли се някъде. Казах че в Шейново и че там ми е по-удобно и по-близо до ходя. Казаха ако имам нужда да ходя на тонове, когато реша. Но преглед на бебето с ултразвук няма повече. Само доплер. Пуснаха ми последни кръвни изследвания и микробиология. Аз реално от повече от месец нямам представа как върви бебето като килограми и височина, ориентировъчно. Само поглеждаха на апарат и ми казваха, води добре, еди какво си прилежание на бебето, но без повече информация.

# 559
Ами аз сега заради ковид си пропуснах прегледа и не ми казаха изобщо за кога да го отложим, иначе имам записани по натам часове. При тази по каса също имам 1 преглед оставащ и после тонове едни и документи. По каса въобще не очаквайте много, лошото е че и където си плащаме и там не ни обръщат особено внимание.

# 560
Знаете ли кога трябва да се отиде, за да се вземе 45 дневния болничен? АГ преглежда само в понеделник и четвъртък и се чудя 1 ден преди тези 45 дни ли да отида или 3 дни след началото им?

# 561
Няма как да ви издадат болничен с дата напред. Може за същия ден или със задна дата.

# 562
Може да споделите повече. За кой лекар става въпрос, кои изследвания и т.н. Аз пък съм много доволна от Надежда. Даже мисля, че се презастраховат с повечко изследвания и моята докторка веднага ми отговаря винаги при въпрос или щом изпратя изследванията.  Д-р Илиана Христова е тя и съм много доволна от следенето при нея. От специалистите по ФМ също останах супер доволна- срещнах се с д-р Чачева и д-р Михова и и двете изключително обстойно и професионално направиха прегледите, имаше и време за коментари и насоки.
И аз вече получих направление за раждане. Другата седмица тонове и това е. Никой не споменава повече прегледи Честно казано съм много разочарована от Надежда - всичко е на конвейер, никакво внимание. Постоянно имам сгрешени данни - имена, месторабота - дори направлението ми е с такива (надявам се, че болничния ще е правилен поне).

# 563
Аз лично също не съм доволна, нито от следящия ми АГ, нито от ФМ, нито от "многото" изследвания, които са ми пускни. На базата на пакета които заплатих отделно частните лаборатории ги нахраних и тях в опитите си да си пусна контроли и изследвания, които виждаш ли няма кои сумати време да погледне, а камоли да ти назначи терапия . Всичко се лекува с ако имаш болки ходи в неотложния кабинет ...... Живи и здрави с 2 рото не бих стъпила там, а за препоръка няма да коментирам. Радвам се, все пак че има някой доволен Simple Smile все пак в чисто и базата е сравнително нова Simple Smile
Може да споделите повече. За кой лекар става въпрос, кои изследвания и т.н. Аз пък съм много доволна от Надежда. Даже мисля, че се презастраховат с повечко изследвания и моята докторка веднага ми отговаря винаги при въпрос или щом изпратя изследванията.  Д-р Илиана Христова е тя и съм много доволна от следенето при нея. От специалистите по ФМ също останах супер доволна- срещнах се с д-р Чачева и д-р Михова и и двете изключително обстойно и професионално направиха прегледите, имаше и време за коментари и насоки.

# 564
Момичета, моля ви, споделяйте ги тези впечатления в темата за Надежда, важно е, помага и дава информация на търсещите мнение.
Ако трябва да съм честна, при прегледа днес при доктор Анатолий Кръстев не останах с добро впечатление - чаках един час да дойде, дъвчеше дъвка и говореше по телефона по личен въпрос. Не ми погледна направените изследвания... Аз съм точен и коректен човек и смятам, че когато запишеш час за някъде, това означава, че и двете страни планират времето и ангажиментите си спрямо този час. Бях единственият пациент отпред, той дори не дойде отвън, беше си някъде в болницата, никой не счете за нужно да се извини за закъснението. Не че го очаквах, но за първи и единствен пациент за деня (поне към онзи момент), очаквах повече точност и ангажираност.

Аз лично също не съм доволна, нито от следящия ми АГ, нито от ФМ, нито от "многото" изследвания, които са ми пускни. На базата на пакета които заплатих отделно частните лаборатории ги нахраних и тях в опитите си да си пусна контроли и изследвания, които виждаш ли няма кои сумати време да погледне, а камоли да ти назначи терапия . Всичко се лекува с ако имаш болки ходи в неотложния кабинет ...... Живи и здрави с 2 рото не бих стъпила там, а за препоръка няма да коментирам. Радвам се, все пак че има някой доволен Simple Smile все пак в чисто и базата е сравнително нова Simple Smile
Може да споделите повече. За кой лекар става въпрос, кои изследвания и т.н. Аз пък съм много доволна от Надежда. Даже мисля, че се презастраховат с повечко изследвания и моята докторка веднага ми отговаря винаги при въпрос или щом изпратя изследванията.  Д-р Илиана Христова е тя и съм много доволна от следенето при нея. От специалистите по ФМ също останах супер доволна- срещнах се с д-р Чачева и д-р Михова и и двете изключително обстойно и професионално направиха прегледите, имаше и време за коментари и насоки.

# 565
Мн е субективно, за всички болници има и добри и лоши отзиви, по-скоро ако имаш познати да ти дадат отзив, иначе в интернет можеш да се начетеш на всякакви неща. Като цяло Надежда ми е в топ3, но нямам впечатления от първо лице. Това, което забелязвам е, че има бейби бум и навсякъде е доста натоварено.

# 566
В Надежда преди 6-7 години беше различно, сега е наистина адски натоварено, лекарите са изключително уморени и на това частично може би се дължи и недоброто отношение и следене.

Специално от Михова съм мн доволна, но от женска консултация - не. Ще дам пример с прилагането на  инжекцията, която се поставя при отрицателен резус фактор на майката в 28 седмица макс до 30та. Питах лекарката, която ме следи дали трябва да слагам такава, след като допълнително правих изследвания за антитела по нейна препоръка и й ги изпратих. Не ми отговори изобщо. На късната фетална при Михова - 31 седм, разбрах, че съм закъсняла за нея, но все пак ще ми я сложи.. после следящата дори не коментира това.
И още 2-3-4 такива примера. Да не говорим, че всеки път ме преглеждат за 5 мин и аз влизам в кабинета докато др пациентка още не се е облякла.

Всякакви такива случки.

# 567
  • София
Не няма бейби бум,а просто се самозабравят и лекари и болници,щом натрупат повече пациенти и слава. Надежда за мен винаги е била прекалено прехвалена болница и всеки път щом се налага да ида там ми се потвърждава това мнение. В стремежът  си  да не изтърват пациенти,които са свързани с едни пари се претупват  прегледи, манипулации и т.н. Същото важи и за част от много прехвалените специалисти по фетална морфология. Това скоро обсъждах с моята АГ,която каза- не искам да говоря така лошо за колегите,но много са си повярвали ,някои дори се мислят за Богове(единствени и несменяеми).

# 568
В Надежда преди 6-7 години беше различно, сега е наистина адски натоварено, лекарите са изключително уморени и на това частично може би се дължи и недоброто отношение и следене.

Специално от Михова съм мн доволна, но от женска консултация - не. Ще дам пример с прилагането на  инжекцията, която се поставя при отрицателен резус фактор на майката в 28 седмица макс до 30та. Питах лекарката, която ме следи дали трябва да слагам такава, след като допълнително правих изследвания за антитела по нейна препоръка и й ги изпратих. Не ми отговори изобщо. На късната фетална при Михова - 31 седм, разбрах, че съм закъсняла за нея, но все пак ще ми я сложи.. после следящата дори не коментира това.
И още 2-3-4 такива примера. Да не говорим, че всеки път ме преглеждат за 5 мин и аз влизам в кабинета докато др пациентка още не се е облякла.

Всякакви такива случки.
За отрицателния резус фактор знам че се бие инжекция само ако бебето се е родило с положителен. Или ако има образувани антитела предполагам. Аз съм 0 - мъжът ми също и логично и бебето се роди с отрицателен. Естествено пускаха ми антитела, защото нямало гаранция, че мъжът ми е бащата на детето Grinning

# 569
Аз лично правих две фетални там, след две при една друга лекарка и определено съм в пъти по-доволна и от отношението, и от обясненията, че и дори от обстановката. Даже ме беше яд, че не отидох от самото начало там, че да знам за какво си плащам, а се доверих на съвета на АГ-то ми да ида при колежката й в същия мед. център.
Самозабравили се лекари има навсякъде, не само в Надежда и дори не само в частните болници.
Не няма бейби бум,а просто се самозабравят и лекари и болници,щом натрупат повече пациенти и слава. Надежда за мен винаги е била прекалено прехвалена болница и всеки път щом се налага да ида там ми се потвърждава това мнение. В стремежът  си  да не изтърват пациенти,които са свързани с едни пари се претупват  прегледи, манипулации и т.н. Същото важи и за част от много прехвалените специалисти по фетална морфология. Това скоро обсъждах с моята АГ,която каза- не искам да говоря така лошо за колегите,но много са си повярвали ,някои дори се мислят за Богове(единствени и несменяеми).

Общи условия

Активация на акаунт