❤Октомврийчета тема 3🍇

• 53 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Зависи от детето Sunglasses
Каката имаше ужасни колики до 3 месеца и половина, не спяхме двете ни ден, ни нощ. После до 2 години, докато пробиха и кътниците, се будеше по много пъти на нощ.
И аз ползвах консултант, четях книги, но много малко успях да ни помогна в това отношение.
Но да са здрави, всичко друго минава и заминава Heart

Това е голяма несправедливост, имайки предвид, че след 2 месеца ще забравим за съня за година- две Grinning

А не, не! Давам му 4-5 месеца да си прави каквото си иска и после започваме sleep training. Grinning Това с година-две липса на сън не е за мен. Close С баткото издържахме до 7-8м, след това предприехме мерки, сега няма да чакам и толкова. Grinning

# 481
Вие от коя седмица обмисляте да перете и като цяло да се насочвате към приготовления ?  Аз се си мисля, че има още много време и ми е рано та не си давам зор. Въпреки че после на куб много дрехи за гладене не е ок .... а на колко градуса ги перете ?! 🤷🏻♀🤪

# 482
Аз изпрах всички дрехи вече. Изглади и ги прибрах. Прала съм ги на 40 градуса. Започнах да пера, когато излязох в 45-дневен болничен. Искам като вляза в деветия месец, а то е съвсем скоро, да съм готова с всичко.

# 483
Момичета не успя да ме подмине Ковида, преди час вдигнах температура 37.2 и почнаха да ме болят мускулите. Връзка с Аг нямам за момента, една позната ми каза, че като е била болна от ковид по време на бременността е пила Авирон, но в листовката пише първия ден се пият 3х3 а ако се почне вечер да се изпият и 9те през равни интервали от време. На мен обаче ми се струват много 9 хапчета от сега до 11-12. Някоя пила ли е авирон и то в такава схема.

# 484
Мамчета , я да попитам към кое адаптирано мляко сте се насочили ? Всички дано си кърмим като хората, но питам за план Б ?

# 485
На мен ми казаха да не пия авирон, само биозин мама, витамини и парацетамол в случай на температура. Не бих рискувала с "на едната позната й изписали", организмът на всяка е различен, консултирайте се с лекар. Обичайните витамини - желязо, магнезий, вит. Ц и Д няма да ви навредят.

Момичета не успя да ме подмине Ковида, преди час вдигнах температура 37.2 и почнаха да ме болят мускулите. Връзка с Аг нямам за момента, една позната ми каза, че като е била болна от ковид по време на бременността е пила Авирон, но в листовката пише първия ден се пият 3х3 а ако се почне вечер да се изпият и 9те през равни интервали от време. На мен обаче ми се струват много 9 хапчета от сега до 11-12. Някоя пила ли е авирон и то в такава схема.

# 486
  • Варна
Мамчета , я да попитам към кое адаптирано мляко сте се насочили ? Всички дано си кърмим като хората, но питам за план Б ?

Предишния път карахме на смесено хранене 2-3 месеца, но не се бях подготвила предварително с АМ. Изчаках да видя какво дават в болницата и дали го приема, след което пратих ММ да купи от същото. Simple Smile
За щастие после успяхме да минем изцяло на кърма.

# 487
Аз съм до никъде с подготовката (29 г.с). От каката имам няколко ромпъри, бодита и ританки, спално бельо, помпа и стерилизатор, люлка-шезлонг, кошница за кола. Решила съм в средата на септември да видя точно какви дрешки имам и да поръчам всичко, само козметиката ще оставя за след раждането, да видя да няма нужда от нещо специално, ако не- ще ползвам и този път А-дерма Прималба.

За адаптираното мляко- миналия път не се справих с кърменето и ползвах Хип, този път обаче съм решила Лактана био козе, даже ще питам алерголог дали е по-удачно (заради връзката между кравето мляко, което е в почти всички адаптирани млека и зачестилите алергии при децата).

# 488
На някой налага ли му се да пие Сорбифер? Пиех го вечер след ядене, но нещо не ми се покачи хемоглобина, а продължи да пада и реших сутрин на гладно и имаше някакъв ефект. Обаче така ми прилошава от него започва да ми се гади и ме заболява корема. Някой има ли подобни оплаквания?
Казах няколко пъти на АГ и тя твърди че нямало друго.. Преди съм взимала малтоферфол и ми действаше сто пъти по-добре.

# 489
По повод подготовката Simple Smile кой размер дрешки купувате, ние имаме доста, но всички са 56 ти размер, пък както казвах малко по- горе бебчо очакват да е мъниче Simple Smile  да взема да купя някоя друга бройка 50 предполагам? Знам, че за две седмици сменят размера и не искам да се изхвърлям като количество, иначе и аз съм с един списък и са останали някакви чаршафи, протектори, още малко пелени, чувалче за сън, повивалник - иначе всичко друго имаме - само легло няма да взимаме и шишета ( доста оптимистично от моя страна, но циците ми имат коластра за 3 от няколко месеца и това ми дава надежда😂 а и Олга мисля, че ще ни научи) , имаме едно дадено ни гнездо, но някак много голямко ми се вижда и се чудя дали да не взема по- малко , искаме да спи с нас за момента Simple Smile нито знам кога да чистя, нито кога да пера, нито кога да подреждам, все ми се струва рано😃

# 490
Аз вземам сорбифер, веднъж на ден, предиобед, минимум три часа преди магнезия, вземам го обикновено след ядене, не съм имала странични дефекти.

На някой налага ли му се да пие Сорбифер? Пиех го вечер след ядене, но нещо не ми се покачи хемоглобина, а продължи да пада и реших сутрин на гладно и имаше някакъв ефект. Обаче така ми прилошава от него започва да ми се гади и ме заболява корема. Някой има ли подобни оплаквания?
Казах няколко пъти на АГ и тя твърди че нямало друго.. Преди съм взимала малтоферфол и ми действаше сто пъти по-добре.

# 491
Момичета Помагайте от началото на месец август се разболях правих тест за коронавирус отрицателен. Започна с гърлобол минах през хрема кашлица която още влача, но все още не мога да се стабилизирам един ден се чувствам добре един ден не тресе ме от време на време отпаднала съм чувствам че организъма ми е на 0. Единственото хубаво че нямам температура! Преди няколко дни бях на пулмолог специалист Гърдите ми са чисти но не се оправям точно си мисля че вече започвам да се чувствам добре и на следващия ден вече съм болна Поне така се чувствам. Иначе хрема сега нямам Температура нямам и болка в гърлото също но физически не се чувствам добре. Не знам какво да направя за да се стабилизирам вече се притеснявам за себе си за бебето. Снощи бях с втрисане и като цяло общо неразположение след един Парацетамол съм малко по-добре но това не може да продължава така трябва да направя нещо с което да засиля имунитета си дайте съвети моля ви

# 492
А пробва ли с такива природни неща фрешове цвекло джинджифил малко, клеева тинктура? Аз лично пия цвекло всеки ден и се чувствам по-добре иначе и аз бях като парцал. Според мене поне аз така процедирам, първо залагам на природните неща, иначе ако не си пробвала с биозин мама, можеш и него да добавиш! Успех 🤗,
Момичета Помагайте от началото на месец август се разболях правих тест за коронавирус отрицателен. Започна с гърлобол минах през хрема кашлица която още влача, но все още не мога да се стабилизирам един ден се чувствам добре един ден не тресе ме от време на време отпаднала съм чувствам че организъма ми е на 0. Единственото хубаво че нямам температура! Преди няколко дни бях на пулмолог специалист Гърдите ми са чисти но не се оправям точно си мисля че вече започвам да се чувствам добре и на следващия ден вече съм болна Поне така се чувствам. Иначе хрема сега нямам Температура нямам и болка в гърлото също но физически не се чувствам добре. Не знам какво да направя за да се стабилизирам вече се притеснявам за себе си за бебето. Снощи бях с втрисане и като цяло общо неразположение след един Парацетамол съм малко по-добре но това не може да продължава така трябва да направя нещо с което да засиля имунитета си дайте съвети моля ви

# 493
Аз съм взела 56 размер. По - малки не мисля да взимам, понеже бързо растат и за мен няма смисъл от малките дрехи, освен ако не се роди преждевременно и твърде малко бебе.
Дъщеря ми се роди 50 см и 3 400 кг и съм ползвала директно 56 размер дрехи. Имаше бодита, примерно от Лидл, които й бяха доста дълги, но имаше и такива, които й стават.

По повод подготовката Simple Smile кой размер дрешки купувате, ние имаме доста, но всички са 56 ти размер, пък както казвах малко по- горе бебчо очакват да е мъниче Simple Smile  да взема да купя някоя друга бройка 50 предполагам? Знам, че за две седмици сменят размера и не искам да се изхвърлям като количество, иначе и аз съм с един списък и са останали някакви чаршафи, протектори, още малко пелени, чувалче за сън, повивалник - иначе всичко друго имаме - само легло няма да взимаме и шишета ( доста оптимистично от моя страна, но циците ми имат коластра за 3 от няколко месеца и това ми дава надежда😂 а и Олга мисля, че ще ни научи) , имаме едно дадено ни гнездо, но някак много голямко ми се вижда и се чудя дали да не взема по- малко , искаме да спи с нас за момента Simple Smile нито знам кога да чистя, нито кога да пера, нито кога да подреждам, все ми се струва рано😃

# 494
Да, както писахме и по-нагоре при различните производители е различно. HM и Лидъл са малко по-големи. А окайди и синсей малко сякаш по-малки, а некст горе-долу си отговарят. Аз също взех на първо време 56, просто за самото изписване исках 50, но в крайна сметка не намерих 🤦🏻‍♀️ и пак взех 56 но от некст, надявам се да не плува много. Иначе после умаляват с часове 😆

Общи условия

Активация на акаунт