АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 13)

• 48 321
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • София
За гаденето някой беше питал - аз съм така, също и повръщам. Така бях и първите близо пет месеца, така че не се изненадвам. Предполагам, че имам и киселини, но до момента в живота си не съм имала и не съм много сигурна. Даже днес взех Гавискон от аптеката да видя дали ще ми помогне.

За кренвиршите - ям си и хич не ми пука, стига да ми се дояде. Споменавала съм и преди, че почти нямам апетит, така че си позволявам всичко. Аз съм в 33+1, а съм качила 6кг. Гордея се със себе си 🤣

# 271
Аз първият път си раждах без упойка, попитах по едно време, но ми казах че няма такова нещо ражда се без, но това си беше държавна болница в малък град, че и през нощта. Но си издържах и без упойка, сега ме очаква същото, поне съм спокойна, защото всички в болницата са добронамерени и се държаха много добре с мен. Наложи се да ми натискат корема 2 пъти и после пак за да изкарат плацентата, но честно казано бях доволна, че ми помогнаха, защото си е зор да изкараш сам 4килограмово бебе. Не ме заболя толкова натискът, по скоро е неприятно какво налягане става в тялото ти и буквално имах чувството, че ще ми фръкнат очите.
Днес бях на ФМ всичко си му е наред на бебчо само ми каза да хапвам повече протейн, защото за 3 седмици е качил 300гр и трябвало да бъде към 2 килограма а беше 1700гр., но аз съм си доволна, че не искам да става пак 4 килограма. Имам зелена светлина за море и в неделя тръгваме. Иеиии

# 272
Bolibon баш лепкав ,все едно лвпкав гланц за устни , от който ти залепва косата като има вятър и не се мие само с вода.Ето такъв е

Кренвирши съм яла не веднъж , даже тази вечер точно това ще ям.Гледам да са варени или печени , но се е случвало и сурови да ям , както и колбаси.Повече се пазех първите месеци.
В количката ще съм с чаршафчета с ластик , а под тях ще пробвам с еднократна подложка .Ако се гърчи отдолу обаче ще си купя протектор.
Като споменахте ТСХ , моето сега е 0.72 и още не съм си запазила час за ендокринолог, започнах от 2.81 първите месеци.Чудя се дали е добре така тази стойност докато отида да чуя мнението на доктора, какво мислите?
От ръцете наистина много трудно се миеше, но сякаш ми беше по скоро мазен, отколкото лепкав. И лепкавост си има. Но съм го ползвала преди повече от 2г не мога да кажа със сигурност. Ако го пробвам аз ще видя имали разлика, ама така не знам.

Кренвирши и аз съм яла сурови. Не виждам проблем.

# 273
За гаденето някой беше питал - аз съм така, също и повръщам. Така бях и първите близо пет месеца, така че не се изненадвам. Предполагам, че имам и киселини, но до момента в живота си не съм имала и не съм много сигурна. Даже днес взех Гавискон от аптеката да видя дали ще ми помогне.

За кренвиршите - ям си и хич не ми пука, стига да ми се дояде. Споменавала съм и преди, че почти нямам апетит, така че си позволявам всичко. Аз съм в 33+1, а съм качила 6кг. Гордея се със себе си 🤣
Успокои ме, наистина. Аз съм 33+2 и съм качила почти 5кг., просто от мислене да ям само здравословно почти нищо вредно, явно от това съм във форма, а и не искам да качвам много. Въпроса е, че просто не се усетих и веднага си взех 2 парченца, после се замислих, че може да е сурово месото и така.. Много съм станала притеснителна за всичко от както съм бременна..

# 274
Аз още съм -500гр, а съм в 8м вече. И със сигурност не се храня ама изобщо здравословно. Като цяло храненето ми не се е променило. Не ям и супер вредни храни, но не се и замислям нещо. Като ми се яде нещо си го ям.

# 275
Аз върнах старотовите кг, надявам се да не ходя нагоре Simple Smile напоследък ям повече вгх, предимно под формата на плодове и суши, след като установих, КЗ вече не се вдига толкова лесно, но определено ако не беше ниското кръвно, тази бременност ми е най-лека заради липсата на качени кг, днес съм точно 33гс, почнах и тонове веднъж седмично, другата седмица мисля да искам дата за секцио, ей така да си имам ха ха

# 276
Аз върнах старотовите кг, надявам се да не ходя нагоре Simple Smile напоследък ям повече вгх, предимно под формата на плодове и суши, след като установих, КЗ вече не се вдига толкова лесно, но определено ако не беше ниското кръвно, тази бременност ми е най-лека заради липсата на качени кг, днес съм точно 33гс, почнах и тонове веднъж седмично, другата седмица мисля да искам дата за секцио, ей така да си имам ха ха
И моята бременност тази ми е най леката, но аз и предните не съм качвала много килограми, винаги съм била под нормата. Но те мойте килограми са си много и иначе. Обаче тази направо не я усетих. Буквално на майтап стигнах до 8м. А всеки ме предупреждаваше, че заради възрастта трябва да се подготвя за трудна бременост. Само докторката ми ме пита, че какво ми имало на възрастта, каква ще била бремеността не зависело особенно от това на каква възраст съм, според нейните наблюдения.

# 277
  • Варна
Хоп, аз съм, с нови идеи за снимки Simple Smile Много ме кефи да снимам така, после мисля ще останат мили спомени ! Неделя сме на професионална фотосесия вече, може и от там да споделя снимки Simple Smile Миналата седмица бях и аз на трета ФМ, бебка е с главата надолу вече, всичко е ОК, беше 1500, 29+ нещо си бях, не мога да ги помня тези седмици много, много..  Още си ходя на работа, от 13.07 ми започва 45дневния болничен, но ще си бачкам до края на юли, ако всичко е наред, може и от вкъщи, не съм решила още дали ще ходя в офиса. Не ме свърта хич вкъщи😁 Дадох и аз отчет, това е от мен засега 🥰🌷☀️

# 278
Здравейте! Включвам се със следните въпроси и се извинявам за първия Simple Smile Имате ли разширени вени отодлу? На едната срамна устна са подути, сини и от същата страна около бикини зоната сякаш някой ме е бил? Дали е нормално? Миналата седмица бях на преглед, но понеже ме преглежда само с ехограф, забравих да питам. Бебка беше 1760 гр в 31 седмица. Нямам търпение да идва август. Качила съм 10 кг и за моите 160 се чувствам като слон. Следващият ми въпрос е свързан с това дали мислите да подарите нещо на лекаря, който ви следи и ви изражда? Моя близка прави интересни картини артлайн с изсушени цветя и я попитах дали може да направи нещо с бременна жена и ето какво ми изпрати. Направо го поръчах и мисля да му подаря това, вместо да се чудя какво уиски, торта и прочие да купувам, а после да се чуди къде да ги складира Simple Smile Мислите ли, че е подходящо? Надявам се всички да сте добре, не остана много! Поздрави Simple Smile
Здравейте, каква е цената на тези картини?

Цената е 45 лв

# 279
  • Пловдив
Моята фотосесия мина благополучно: беше тази неделя, след 6 вечерта. ММ се дърпаше, но не ми отказа 🙂 Фотографа ми е познат и докато се напаснем кой кога е свободен мина доста време. Добре че още не съм родила 😄
Но ме измъчи с разни пози: да лежим на одеалце, да седнем, а аз със тоз корем огромен, не можех после да стана без помощ. Дано да са станали хубави снимки.
Аз си ям всичко, а за кренвиршите: правех си ги с кашкавал на един парти грил и както ме подсетихте, още утре мога да направя едни с пържени картофки (стават много вкусни)
Болибон, историята с измъченото момиче в болницата, много кофти ми стана 😕 Как ли се е травмирала милата.. това във Варна ли е станало?

# 280
Да, във Варна. Тя после съжаляваше, че е избирала лекар. Не помня как се казваше лекарката, както казах не е от тези, който дават дежурства в отделението. И Папазов после вдигна скандал и на дежурните, защо не са се намесили по-рано и не са го извикали, че и дежурния лекар го отнесе. Важното е, че накрая всичко свърши добре, но не благодарение на тази лекарка.

# 281
Те някои лекари със сигурност трябва да им се отнеме титлата! Ето за това трябва да се носи отговорност, защото аз ако съм си платила да речем 1500лв, и някаква си лекарка от екип се държи така с мен със сигурност няма да си замълча!

# 282
  • София
Към Орехче и NiCl, понеже сме с еднакъв термин 09.08, кога ще ви издадат 45 дневния, от коя дата?

# 283
Към Орехче и NiCl, понеже сме с еднакъв термин 09.08, кога ще ви издадат 45 дневния, от коя дата?
Моят е от днес , но термина ми се води 7ми август.Просто не сме го поправили в темата.

# 284
Аз съм с термин 8ми и болничният ми е до днес, от утре се води майчинство, но ще си го взема на 27ми документа понеже няма по-ранни часове. Предполагам, че няма да има проблем, вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт