Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
От коя гестационна седмица се ходи на тонове и колко често?
Наистина ли смятате, че бебешките дрехи са стерилни?
Какви комплекти за рисуване сте донесли, с дълги или къси ръкави?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
От коя гестационна седмица се ходи на тонове и колко често?
-
Наистина ли смятате, че бебешките дрехи са стерилни?
-
Какви комплекти за рисуване сте донесли, с дълги или къси ръкави?
-
Колко пакета превръзки за след раждане ще вземете?
-
Какво е значението на течението при секцио?
какъв прах за пране да взема за бебешките дрехи и ползвате ли и бебешки омекотител?
Имате ли разширени вени отодлу? На едната срамна устна са подути, сини и от същата страна около бикини зоната сякаш някой ме е бил? Дали е нормално? Миналата седмица бях на преглед, но понеже ме преглежда само с ехограф, забравих да питам. Бебка беше 1760 гр в 31 седмица. Нямам търпение да идва август. Качила съм 10 кг и за моите 160 се чувствам като слон. Следващият ми въпрос е свързан с това дали мислите да подарите нещо на лекаря, който ви следи и ви изражда? Моя близка прави интересни картини артлайн с изсушени цветя и я попитах дали може да направи нещо с бременна жена и ето какво ми изпрати. Направо го поръчах и мисля да му подаря това, вместо да се чудя какво уиски, торта и прочие да купувам, а после да се чуди къде да ги складира
...