АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 13)

• 47 908
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря момичета, нека всички да сме здрави, семействата и децата ни! Heart

Моят ден мина в леглото, от умората вчера и ония ден. Притесних се много да няма двоен рожден ден. Мисля че сутринта имах болезнени контракции, отминаха. Освен болките в кръста от 2 дена, имам силна болка много ниско, не мога да преценя къде точно е, срамната кост ли, по навътре нещо ли е. (Обясних го пак)... Ниско е... Като се изправя, само се получава, едвам вървя. Исках поне до магазина да отида, незнам дали ще успея. Като се движи бебчо, също много боли. Знам че ако звънна, няма да ми обърнат внимание. Само се моля да намалее, да изкараме до прегледа на 4ти (където пак не се знае колко преглед ще е)... Дотогава леглото пак ми е най добрия приятел Frowning1

# 481
Magic, хоризонтитай се и ти!  Както казва една приятелка, стой мирно да си мътиш пиленцето още малко 🤣.
Аз си чакам така прегледа в края на седмицата. Днес имам по-малко стягания…ама освен до тоалетната и до кухнята не съм ставала.
А искам да пускам пералня, да подреждам, да готвя, да си оправям саксиите на терасата. Даже бях решила, че време да си оправям и багажа за болницата и да пера бебешки дрешки…ама да не дърпам дявола за опашката.
Кучето и то цял лежи до леглото не става, влиза в положение.

# 482
Орехче, само забравих да добавя, че като смени адреса, ще трябва и нова шофьорска книжка да изкара. Поне така знам, питайте на място.
Междик, съчувствам ти. И аз съм с болки обаче в кръста са моите. Едвам ставам днес, само до тоалетната и до кухнята. Добре, че вчера накупих активи, днес само млека съм яла. Joy На всичкото отгоре малкият е застанал така, че накъдето и да се завъртя в леглото и почва да шава, няма угодия.

# 483
За да смени постоянния адрес искат нотариален акт на имота и собственика на имота да отидат в общината. Ако той е собственика няма проблем, но пак трябва копие от нотариалния акт.

# 484
  • Велико Търново
Аз когато сменях адрес преди 4 години, собственика на имота ми направи пълномощно и с него ми даде копие на нотариалния акт. В общината нямаше проблеми, веднага ми дадоха документ за постоянен и настоящ адрес, и с него ходих в кат.

# 485
Орехче, само забравих да добавя, че като смени адреса, ще трябва и нова шофьорска книжка да изкара. Поне така знам, питайте на място.
Междик, съчувствам ти. И аз съм с болки обаче в кръста са моите. Едвам ставам днес, само до тоалетната и до кухнята. Добре, че вчера накупих активи, днес само млека съм яла. Joy На всичкото отгоре малкият е застанал така, че накъдето и да се завъртя в леглото и почва да шава, няма угодия.

Да и моите са и в кръста.
И започват гениалните разсъждения Grinning
- констракциите са менструални болки
Добре - ама мен никога не ме е болял корем, боли ме само кръста при цикъл, и затова направо съм се сдухала.
Тъкмо поисках от мъжа ми номерата на работа, къде мога да го потърся, ако не може да вдигне Grinning
Нямах търпение, сега наистина много се притесних.
Не ме боли постоянно, но и аз съм така цял ден до кухнята и до леглото. И при всяка болка, се шашкам... Трябва да се стегна, то се очаква, че трябва да излезе GrinningGrinning

# 486

Да и моите са и в кръста.
И започват гениалните разсъждения Grinning
- констракциите са менструални болки
Добре - ама мен никога не ме е болял корем, боли ме само кръста при цикъл, и затова направо съм се сдухала.
Тъкмо поисках от мъжа ми номерата на работа, къде мога да го потърся, ако не може да вдигне Grinning
Нямах търпение, сега наистина много се притесних.
Не ме боли постоянно, но и аз съм така цял ден до кухнята и до леглото. И при всяка болка, се шашкам... Трябва да се стегна, то се очаква, че трябва да излезе GrinningGrinning
До колкото можем ще ги задържим още Simple Smile

# 487
Момичета да попитам вие говорихте на темата за смяна на адреси и лични карти. Моя мъж е от Родопския край и личната му карта изтече. Дали има вариант тук в Сливен да си изкара постоянен адрес(сега е с временен) и да я смени тук в полицията?За да не се разкарва да бие 330 км до тях🤔Лошото е че картата изтече и не е проблем ще се плати глобата даже ще я платим да я изкарат по бързо,че не се знае бебка да не реши да излиза по рано☺Покрай болници и моите болежки и стремежа си да не ме оставя сама въобще се отнесохме и картата изтече😏
Няма проблем , трябва да отиде в общината със собственика и нотариалния акт на жилището , чиито адрес иска да сложи за постоянен и после вече се сменя личната карта в районното.

# 488
  • София
Аз днес за втори път ходих до спешното на МД, преди две седмици, че повръща 7 8 пъти за деня, сега днес цял ден менструални болки, от но-шпато не минаха. Боли ме отпред отляво и отдясно, на ехограф всичко изглежда добре, няма контракции, чудя се от какво боли..

# 489
Аз днес за втори път ходих до спешното на МД, преди две седмици, че повръща 7 8 пъти за деня, сега днес цял ден менструални болки, от но-шпато не минаха. Боли ме отпред отляво и отдясно, на ехограф всичко изглежда добре, няма контракции, чудя се от какво боли..
Какво казват лекарите? Не знам дали контракции се виждат на ехограф, мисля че на тоновете излизат. Не съм сигурна обаче...

# 490
Какво казват лекарите? Не знам дали контракции се виждат на ехограф, мисля че на тоновете излизат. Не съм сигурна обаче...
Виждат се и на ехограф. Поне при мен док Мануелян ги видя на ехограф още в 15 седм.
Благодаря момичета за включването за личната карта☺

# 491
  • София

Виждат се, даже постоя повече време на ехографа, но не отчете контракции, всичко изглежда наред, незнае от какво е.. Само ми каза да не си пипам корема, че контрахирала матката от това, ама аз покрай тоя ремонт нямам време през деня да го пипам, само вечер, а ме боли цял ден. Откачам 🥴
Предпочитам май предната плацента, с предното почти нищо не усещах, сега постоянно нови неща усещам и се побърквам, чудя се кое е нормално, кое не.

# 492
Мами пак съм аз. След чести контракции вчера и днес, отидох на тонове. Според вас как са контракцийте ?

# 493
Здравейте, към мамчетата от Плевен бих искала да попитам към кое лечебно заведение сте се насочили и дали ще бъдете с избор на екип ?

# 494
  • Велико Търново
Здравейте, към мамчетата от Плевен бих искала да попитам към кое лечебно заведение сте се насочили и дали ще бъдете с избор на екип ?

Здравей, аз не съм от Плевен, но там ще раждам. В Света Марина, следи ме д-р Партенов и той ще ме изражда.

Общи условия

Активация на акаунт