АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 13)

• 48 272
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Към Орехче и NiCl, понеже сме с еднакъв термин 09.08, кога ще ви издадат 45 дневния, от коя дата?
Аз съм с термин 10.08, болничният е 45 дни назад, моят е от 26.07, твоят трябва да е от 25.08, могат и след това да ти го дадат, не е нужно да е на същата дата, аз имам преглед на 29.07 и чак тогава ще го взема

# 286
Орехче, ще ти променя термина.

И аз не мога да разбера. Трябва да изляза болничен на 28-ми. А следващата ми консултация е на 05.07. Трябва ли да отида на 28-ми да го взема?

# 287
  • Варна
Няма никакво значение кога ще го вземеш, въпрсът е после счетоводството да го вкодира в НОИ. А пък каквато дата пише на болничния, нея ще използват Simple Smile

Аз съм с термин 8ми и болничният ми е до днес, от утре се води майчинство, но ще си го взема на 27ми документа понеже няма по-ранни часове. Предполагам, че няма да има проблем, вие какво мислите?

# 288
И аз ще си го взема 3-4 дни след началото му, казаха ми само да предупредя изрично работодателя си от коя дата точно влиза в сила.

Королева, и аз за чаршафи ходих в Айко, но имаше само момичешки десени останали - ако някой има интерес, ранфорс комплект за кошара идва 20лв., промоцията мисля продължава.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 11:32 от Saudadе

# 289
  • София
Терминът ми е 09.08, АГ каза, че ще ми издаде  45 дневния от 26.06. В сайта на НОИ с ПИК кода ми излезе дата 25.06. И сега не знам коя дата ми е и дали не сгреши нещо тя болничния.
Иначе и на мен ще ми го издаде няколко дни по-късно ( на 01.07), не е проблем, стига работодателят нещо да не се размрънка.

# 290
  • Bulgaria
Неизвестна и моя термин е но 09.08. моята АГ ми каза,че трябва да е от 25.06.  ,но тъй като е събота ще го взема на 27.06.

# 291
  • Велико Търново
Леле момичета, един ден не съм влизала и гледам вече паднали тапи, контракции (не че аз не бях в болница на системи до онзи ден), много се активизираха тези бебчовци нещо 😃. Дано всички да устискаме по- близко до термин.
Моят АГ първо ми говореше за 37-38 г. с., сега каза да лежа и поне до 36 г.с. да устискам. Всичко става много реално и бързо. Уж си казвах има време, сега се чудя кое по- напред да се направи.
Мамите които имат препоръка за лежане, вършите ли някаква домакинска работа. Иска ми се поне да мога да пусна една пералня, като ММ ще ми ги донесе, а аз само ще ги простра на сушилото. Иска ми се и все пак да направя нещо за ядене , с почивки като трябва че да не се натоваря.

33hope , имам спомен че в началото беше ходила в Плевен, понеже не ти бяха обърнали нужното внимание в Търново. Ако имаш възможност не се занимавай с нашите доктори, а направо отивай в Плевен.

Мисля че и друго щях да пиша, но вече забравих какво беше 😃

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 11:30 от Plamingo__

# 292
С търновското АГ отделение и аз имам неприятен опит преди време, може нещата да са се променили, но...

# 293
Моят болничен го издадоха вчера, АГ-то ми каза да си сложа в джоб и всички документи, които имам досега- цитонамазки, ХИВ, сифилис и тн. Само не разбрах от кога трябва да почвам тонове. Терминът ми е на 6ти...

# 294
Моят болничен го издадоха вчера, АГ-то ми каза да си сложа в джоб и всички документи, които имам досега- цитонамазки, ХИВ, сифилис и тн. Само не разбрах от кога трябва да почвам тонове. Терминът ми е на 6ти...

На мен ми пускат вече тонове и започнах да ходя на 2 седмици.

# 295
Към Орехче и NiCl, понеже сме с еднакъв термин 09.08, кога ще ви издадат 45 дневния, от коя дата?
На мен от 25ти. Моят също ще бъде издаден на 1ви, АГ каза, че този болничен може и със задна дата да се издава.

# 296
Аз съм с термин 09.08 , но 45 дневният чи болничен започва от 25.06. , но съм на преглед на 27 в понеделник и тогава ще ми го издаде аг . Предният месец на прегледа като ми казаха и бях шокирана … струваше ми се толкова далече и като казаха 45 дни и щях да припадна в кабинета 😂 аз все си казвах  има време 😂😂😂

# 297
Аз съм с термин 8ми и болничният ми е до днес, от утре се води майчинство, но ще си го взема на 27ми документа понеже няма по-ранни часове. Предполагам, че няма да има проблем, вие какво мислите?
И аз съм с термин 8 и от утре започва 45-дневния!
Как е при вас спането? Не мога на ляво или дясно боли ме,по гръб също. Нвкакъв ад е,възглавници не помагат. Мн съм изморена и ми се спи адски. Ако има някой трик моля да споделите

# 298
Милото, за жалост вече няма трикове. Зааависи как е застанало малкото "чудовище" и какво е притиснало. Ще чакаме да родим, за да поспим, като хората.

Някой беше питал за режим лежане. Аз лежах преди, но не пипах нищо. Както го усещаш. Прането го беше поел мм, чистенето домашна помощница, а готвенето беше на доствка или мама носеше по някоя супа за малката най-вече.

# 299
Аз лежа също не правя почти нищо. Моя мъж чисти(уж),простира(сега не използвам сушилня)Храна готви когато може,но предимно поръчвам от заведения.
Със сина ми нямам спомен така да ме е боляло като легна на една страна. То нито на ляво нито на дясно дава възможност да се спи. По гръб не ми стига въздуха. Седнала притиска пикочния мехур.
Да попитам при мен бебка главата и върви доста напред? Дали има повод за притиснение? Аз съм в 33+3 дни а главата е 37седм. Иначе като цяло си върви седмица напред.Аг я измери между 2300-2400 ама  ми се вижда доста,но ще разберем с точност колко е като излезе.
Другото което е този Диаспорал ми действа ужасно.Направо нямам търпение да идва края на юли. Никога не съм си представила че може да имам толклва тегава бременост🤔

Общи условия

Активация на акаунт