АВГУСТ 🤱🏻 2022 🌸 👶🏻 (Тема 13)

• 48 261
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
И на мен ми е много трудно спането, няма проблем ако се закотвя в една поза, но дойде ли време да се местя или да стана.. ужасно направо. Уж съм с малък корем, но ми тежи вече.

# 301
Привет, момичета 😊 И аз днес бях на преглед, всичко е наред, докторът каза да се пие повечко вода, защото околоплодните води били около 30% от количеството течности, които поема майката. Най-после направихме списък с неща за пазаруване, най-труден сякаш ми е изборът на столче за кола, вие какви избрахте?

# 302
За столче за кола, ние се спряхме на Cybex Aton 5. Аз държах да е модел, минал краш тестовете на ADAC, тъй като се очертава да пътуваме често на дълги разстояния,докато бебка е съвсем мъничка. Чух и коментар от рода на "защо ви е толкова скъпо, то ще се използва много малко..". Меко казано се издразних, едно че не мисля,че трябва да давам сметка на когото и да е, и второ, мнението ми за столче за кола е крайно, не е нещо, от което бих спестила.

# 303
  • Бургас / Славейков
Моя болничен 45дневния е от 27.06.-термин 11.08.доктора ми го смята предния път.В понеделник съм на консултация 27.06.тогава ще ми го запише и по късно даде ,както и досега.Днес ще гледам за кошара дано се събере на мястото където искам да е поставена.И като я вземем имам само да подреждам.Доста скоро ми се вижда вече че ще раждаме.

# 304
  • София
Според вас дали ще е проблем, ако болничният ми е издаден с ден по-късно?

# 305
За столче за кола, ние се спряхме на Cybex Aton 5. Аз държах да е модел, минал краш тестовете на ADAC, тъй като се очертава да пътуваме често на дълги разстояния,докато бебка е съвсем мъничка. Чух и коментар от рода на "защо ви е толкова скъпо, то ще се използва много малко..". Меко казано се издразних, едно че не мисля,че трябва да давам сметка на когото и да е, и второ, мнението ми за столче за кола е крайно, не е нещо, от което бих спестила.
Благодаря, и аз се колебая между Cybex Aton 5 и Cybex Sirona, понеже май може да се ползва до към 4 годинки 🤔

# 306
Според вас дали ще е проблем, ако болничният ми е издаден с ден по-късно?
Не няма проблем ☺

# 307
Благодаря, и аз се колебая между Cybex Aton 5 и Cybex Sirona, понеже май може да се ползва до към 4 годинки 🤔
Sirona Z Ползвам с второто ми дете, въпреки че го дават от раждането, според мен изобщо няма да е удобно за новородено. Легналата му позиция изобщо не е легнала.
Аз ще съм с кошница на сайбекс в началото, в някакъв момент и бебето ще мине на Сирона.
За мен също столчето от първостепенно значение. От всичко друго бих спестила, но не и от това. Само като видя новоредено в Чиполино 0-36 и получавам спазъм. 

# 308
неизвестна болничния ти трябва да почне от 25ти както са казали и другите.Смятат се 45 дена без деня на термина.Настоявай за тази дата иначе ще имаш един ден празен, освен да си го пишеш отпуска....
И мен вече ме боли корема като се завъртя наляво или надясно в леглото - изобщо е мега трудно да се завъртя. И гърба почна да ме боли още през деня,но ще устискам още малко.
В 33 + ...2400 бебе ми се вижда супер .Нито е прекалено мн , нито малко.

# 309
Милото, аз също забелязах, че от Диаспорал се чувствам доста зле и минах на някакви други сашета от аптеката.

Да ме се оплача, днес рано сутринта пак ми де появиха менструалните болки ниско в корема. Като цяло днес се чувствам доста отпаднала и само гледам да полежавам.
Ние също взехме кошница за кола на Сайбекс, Platinum Cloud Z i Size мисля се води моделът.

# 310
Ивка, аз също пия Тотема.
Хемоглобина ми е 111. Предупредиха ме като ям млечни продукти, да са минали поне два часа, преди прием, за да може да се усвои от организма. Но аз след всяко хранене изчаквам да минат два часа, за по-сигурно. И по две ампули на ден.
Благодаря Ви! Днес ми се обадиха за резултатите от изследванията и се оказа, че съм с много ниско желязо, така че ще си пия тотема по две ампули на ден до раждането.

# 311
Аз лежа също не правя почти нищо. Моя мъж чисти(уж),простира(сега не използвам сушилня)Храна готви когато може,но предимно поръчвам от заведения.
Със сина ми нямам спомен така да ме е боляло като легна на една страна. То нито на ляво нито на дясно дава възможност да се спи. По гръб не ми стига въздуха. Седнала притиска пикочния мехур.
Да попитам при мен бебка главата и върви доста напред? Дали има повод за притиснение? Аз съм в 33+3 дни а главата е 37седм. Иначе като цяло си върви седмица напред.Аг я измери между 2300-2400 ама  ми се вижда доста,но ще разберем с точност колко е като излезе.
Другото което е този Диаспорал ми действа ужасно.Направо нямам търпение да идва края на юли. Никога не съм си представила че може да имам толклва тегава бременост🤔

Какво ти става от Диаспорала? На мен с него като че ли ми е най-добре. И моята бебка миналата седмица беше с глава като за 37ма, тегло 2100. Правих това изследване с глюкозата, защото АГ се изненада колко е порастнала. Всичко е наред обаче с глюкозата, аз си намалих въглехидратите въпреки това. Другата седмица ще стане ясно колко е голяма.

# 312
Ами разхлабваме! Отделно че има отвратителн вкус. Доктора държи да си остана на Диаспорала и това е.На нас само главата ни върви толкова напред,иначе крачето е с няколко дни напред и коремчето. Като цяло седмица върви напред.

# 313
Момичета, аз официално чакам момченце 💙😂 Показаха ми детайли, да се успокоя 😂😂😂 Ясно е че ще правим смешни видео - как чакаме момиче, а се ражда момче 🤣
Королева, ако е удобно, промени го на 1ва страница.
Иначе бебчо е добре, всичко ни е наред, даже почти си показа личицето, аз реших че прилича на мен 😂
На мен ми е много нервно и напрегнато тези дни, ММ ме дразни просто като диша, нямам желание за правене на нищо. Поне лека полека купуваме част от основните неща, но нямам никакво желание нито да пера, нито да чистя. Ще чакам мама 😂
Тежко ми е да съм бременна, но не искам да раждам още, не се чувствам готова някак….

# 314
Как не са видяли? 😱

Общи условия

Активация на акаунт