За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 216
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Аз пък с тази Ана Хуанг не можах да се разбера ..незнам стилът ли на писане ,сюжета ли мъчих я ама уви ..
И аз никак не я харесах.
Започнах я с нагласата, че ще е книга от типа на тези, които пише Мегън Марч или иначе казано секс през 5 страници.
Мегън Марч, пък и Кристина Лорен вече съвсем не пишат така. И според мен загубиха от това. Въпреки пренеситените им със секс стари книги, новите съвсем, съвсем не ми харесват.

# 481
Купих си и прочетох за два дни Покварени на П.Дъглас.Хубаво си пише жената,сюжета също грабва.Но за моята романтична душа и дойдоха малко в повече някои сцени Simple SmileЩе видим втората как ще е.

# 482
  • близо под тепетата
Почти към края съм на The do over - TL Swan и започвам God of Pain-Rina Kent. С тази Хуанг и аз не се погодих - много мудно ми върви четенето, преди година и повече пробвах с една нейна книга - с клизма до към 100 страници стигнах и се отказах. Не е моето Confused както и Тиджан.

# 483
На мен ми хареса Пънк 57 и с удоволствие ще прочета и други книги на авторката.

На Ана Хуанг също ще дам шанс, но ще изчакам да излезе и другата книга от поредицата, защото иначе ще забравя какво съм чела.

А сега чета Малката книжарничка на любовните истории, но съм съвсем в началото. Засега е интересна.

Допълвам:
Тъкмо ми попадна, че скоро ще излезе и втората книга на Ана Хуанг.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 14:35 от Miss_Independent5

# 484
  • В къщурката на хълма на феите
Малеееееее Пенелъпи-то каква тухла е написала .. чак се изненадах в книжарницата като влязох Blush

# 485
Прелистих "покварени "от публикуваните страници и мн ми хареса но аз си я харесвам авторката ...

# 486
Завърших "Никога повече" на Колийн Хувър. Много ми хареса.

# 487
  • Бургас
И в друга тема питах, но не пречи и тук:
Момичета, един малко по-различен въпрос. Някой подкрепя ли Z-Library с дарение? Бих искала да им преведа пари, но малко се притеснявам да изписвам данните на картата си в пиратски сайт, а няма опция за пейпал. Та някой има ли опит?

# 488
  • Бургас
Не съм превеждала аз. Но, не бих пратила с карта. С банков трансфер дали става? Не прочетох целия мейл,който ми хратиха
Дописвам се: не намерих банкова сметка, но им писах да ми пратят такава. Ще ти я пусна, ако имам отговор

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 13:51 от lina_bs

# 489
  • Euskal Herria
Ако някой е прочел "Съквартиранти по любов" - Фалън Балард, би ли споделил впечатления?

# 490
Аз препрочетох пънк57 и се изненадах че майкъл крис(покварени) участва в книгата ...

# 491
  • Бургас
Аз препрочетох пънк57 и се изненадах че майкъл крис(покварени) участва в книгата ...
Аз помня, нали Уил и Саша са братовчеди. После пък Саша се появява в другата поредица.

Най-после започнах God of Pain.

# 492
Кажете откъде започва нещо интересно на тая Испанска измама, че вчера я захвърлих на 5 глава? Страшно скучна и мудна ... Да прескачам направо на същественото искам, иначе делкам.

# 493
  • Бургас
Не мога да ти помогна, evencee, аз я зарязах на около 45 страница
Яна, мотаеш се. Рина започна да пуска подсказки за следващата книга, ти още на тази не си започнала Wink

# 494
Кажете откъде започва нещо интересно на тая Испанска измама, че вчера я захвърлих на 5 глава? Страшно скучна и мудна ... Да прескачам направо на същественото искам, иначе делкам.

Ами на мен много ми допадна и може би се нарежда сред любимите ми от прочетените през тази година, но като цяло няма доста динамика в книгата и драма също не се наблюдава или поне не голяма. Но книгата е написана с доста хумор, героите са сладури и чисто изграждането на връзката между Лина и Арон ми беше супер интересно. Бих казала, че е типичен slow burn romance. Но аз си харесвам такъв тип книги и тази си ми беше попадение в десетката.  Доста е подобна на "Игра на омраза" на Сали Торн.

Общи условия

Активация на акаунт