За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 117
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък чакам последната за тази година Бриджъртън/обещаха да ги издадат до шеста / ; последната от Смайт Смит и не разбирам защо СББ спряха трилогията на Сабрина Джефрис В леглото на принца е първата, не помня как се казваше. Та и тия чакам.

Последната от Смайт-Смит "Тайните на Ричард Кенуърти" излезе на 13.10., а за Сабрина Джефрис и аз се надявам през ноември или декември да е неин ред.

# 631
  • София
Дочетох "Последният ерген милиардер"
Скрит текст:
Признавам си,че не съм сигурна какво точно прочетох -една глава ми хареса, две -не и така до края. Книгата имаше своите забавни моменти (такива,които не са като сцени от филми пародии) , но като цяло е загуба на време ( за мен). "Главно действащо лице" беше кучето -това куче,което само си отключваше врати, ровеше в чужди багажи и даде на пресата едно нещо, което не трябваше...?!?
Иначе се чете бързо, няма особени драми, всички са живи на края на книгата. Даже се ражда и едно бебе (на  близначката на главната героиня.) 
Аааа, мерси, че ми спести време да я чета. Не е моето четиво.
Аз чакам "Предложението".

# 632
  • Бургас
"Предложението" и то е с оценка над 4 в goodreads, но коментарите не са особено впечатляващи

# 633
  • София
"Предложението" и то е с оценка над 4 в goodreads, но коментарите не са особено впечатляващи
Ясно. Мерси! Може и да го отложа тогава.
В момента чета "Порочни игри" и ми върви много бавно, дано стане по-интересна с напредването на историята. Май и аз като Geia ще мина малко на леки исторически романи.

# 634
  • в сърцето на един мъж...
missence, аз минах на криминалета - имам да дочитам едно, обаче се оказа толкова скучно, че и там зациклих Sad

# 635
Здравейте, дайте ми мнение за Team Zero на Рина Кент да я почвам ли?

# 636
  • Euskal Herria
В "Предстоящи" на Сиела фигурира Рина Кент.

Горещ и страстен роман за забранените желания и неочакваните пътища на съдбата.

# 637
  • Бургас
Здравейте, дайте ми мнение за Team Zero на Рина Кент да я почвам ли?
Аз не съм я чела

YanaDG, Рина Кент си заслужава да се прочете. Даже да се купи

# 638
  • София
missence, аз минах на криминалета - имам да дочитам едно, обаче се оказа толкова скучно, че и там зациклих Sad
Нищо де, аз вървя след теб. Simple Smile Изтеглих си някои от книгите на SBB Media. Откраднах идеята от теб, че и аз нещо зациклих със съвременните.

# 639
То май всички имаме такива моменти Simple Smile Между другото новата на Нора е много хубава. Аз от тия редовно си вмъквам по някоя, че са хем бързи за четене, хем са приятни и не изискват много внимание. Мисля тия дни да отметна Тайните на Мейдън Лейн, седмата, последната, че се появи вече в електронен формат Simple Smile

# 640
  • Euskal Herria
Ще почна новата на Ви Кийланд, дано да ми хареса.
Лятото си взех двете книги на Мери Джо Пътни, чакат си ред за четене. Харесвам книгите на СББ Медиа.

# 641
Яна, какво си взе нейно? Аз скоро не съм засичала нещо нейно издадено, а я харесвам.

# 642
  • Euskal Herria
Серията е "Изгубените господари", две книги са:
https://shop.sbb.bg/tag/86/seria-izgubenite-gospodari.html

Да се допълня - видях, че са доста книгите в серията, дано издадат и останалите.
https://www.goodreads.com/series/50189-the-lost-lords

# 643
Благодаря, дано ги има някъде он лайн Simple Smile

# 644
  • Euskal Herria
И аз предпочитам електронно да чета, обаче досега още не са се появявали. Или поне аз не съм видяла. На хартия са ми и затова чета само при пътуване или ако чакам някъде.
Ако ги мерна, ще ти пиша.
Надявам се да се появят и следващите две книги на Ленора Бел от "Училище за херцози" и следващите от "Мейдън Лейн".

Общи условия

Активация на акаунт