За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 114
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • в сърцето на един мъж...
Аз ги намерих на английски, цялата поредица. Може така да ги прочета Simple Smile Но ако се появят, ще се радвам да споделиш. Мейдън Лейн излезе 7та, за Леонора Бел не знам. Какво трябва да излезе от нея?

# 646
  • Euskal Herria
Прочетох я седмата, има още две на български (май).
Новата серия на Ленора Бел е "Училище за херцози", първата я има електронно - "Да превъзпиташ херцог". Прочетох я, остава да чакам другите две да се появят в нета. Simple Smile
https://shop.sbb.bg/product/1299/seria-uchilishte-za-hertsozi.html

# 647
  • в сърцето на един мъж...
"Да превъзпиташ херцог". Прочетох я, остава да чакам другите две да се появят в нета. Simple Smile
https://shop.sbb.bg/product/1299/seria-uchilishte-za-hertsozi.html

Хм, аз тази май съм я пропуснала Simple Smile

# 648
  • Плевен / София
Ще почна новата на Ви Кийланд, дано да ми хареса.
Лятото си взех двете книги на Мери Джо Пътни, чакат си ред за четене. Харесвам книгите на СББ Медиа.
На мен също ми харесват и повечето си ги купувам...Не заемат много място в библиотеката Joy

# 649
  • Euskal Herria
Така е. Ама при мен има доста ограничения, та... Когато мога, взимам. Иначе предпочитам електронни формати.

# 650
  • Варна

„На света има два вида хора – онези, които седят около огъня и се взират в пламъците, и другите, които са запалили огъня.“

Има нужда, но има и съдба… Никак не е готино обаче да си осъден да се превърнеш в нещо като свръхестествен контакт на някого – особено след като „другото ти аз“ се появява навсякъде, където отидеш и ти. Сет следва Александрия неотлъчно по петите – в тренировъчната зала, пред класната ѝ стая, дори в спалнята ѝ - и това определено не ѝ харесва. Връзката им обаче дава и някои предимства на Алекс – тя най-сетне се отървава от кошмарите, които я спохождат след преживяното с майка си. Но как се отразява тази връзка на забранените ѝ чувства към Ейдън? И какво би направил – и жертвал – той заради нея?

Когато деймони проникват в Завета и започват да нападат учениците, божествата изпращат на помощ фурии – по-нисши създания от тях, но притежаващи силата да изкореняват всякакви заплахи за Завета, за Аполиона... и за Алекс. Срещу тях се изправят зловещи чудовища, пиещи етер, и над Сет надвисва мистериозна заплаха – дали това означава гибелта на Алекс?

А когато боговете са замесени, някои решения не могат никога да бъдат отменени.

Книга втора от поредицата ЗАВЕТЪТ

Планираната дата на издаване е 29 октомври 2022.

Някой чел ли е тази поредица и как е.

# 651

Някой чел ли е тази поредица и как е.
Чела съм я преди доста време. Тогава ми хареса.

# 652
  • Разпиляна във въображението
Момичета, може ли да ми препоръчате "романтични" романи за тийнове? Без фентази елементи и смърт.

# 653
  • Euskal Herria
Някой чел ли е "Съквартиранти по любов"?  Сиела са я пуснали електронно и се колебая дали да я купувам.

# 654
Момичета, може ли да ми препоръчате "романтични" романи за тийнове? Без фентази елементи и смърт.
Семейство Роял на Ерин Уот

# 655
  • Бургас
Също и книгите на Симон Елкелес-" Перфектна химия"; "Правилата на привличането" "Верижна реакция "
Ерин Уот "Ако е наистина"

# 656
Здравейте,в момента чета фен превод на книга на Л.Дж.Шен - Безмилостен съперник и мога да кажа,че много ми хареса.Чела съм и всички издавани книги до сега,но тази сякаш е в друг стил написана,а и преводът е много добър,за което искрено благодаря .

# 657
След като близо месец мъчих Испанската свалка, на два пъти я зарязвах и едва стигнах 20% ѝ свих сармите. Започнах "Съдружници по неволя" на Сандра и неусетно минах 1/3, а уж само да видя ... Ами Сандра си е Сандра, нищо общо с някакви новоизлюпени. Доста интересна се очертава книгата.

# 658
Аз довършвам "дълг " много ми хареса книгата и превода е чудесен поздравявам преводачката ...😉

# 659
  • Бургас
Аз за Обичай ме с лъжи -двете книги щях да ви питам. Качили са ги в рулит. Някак все ги пропускам. Дали стават ?

Общи условия

Активация на акаунт