За тези, които четат любовни романи № 42

• 60 525
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Оооо, и аз. Трябва да има някаква интрига, иначе въобще не може да ми задържи вниманието.

# 706
  • Бургас
Утре ще дочета "Очарователен негодник" /Бриджъртън 6/ и започвам , после чакам книжката на Сабрина Джефрис от СББ и послееееееее... Рина Кент ще издаде новата си книга и послеееее... съм си обещала да дочета до края на годината 8 започнати и незавършени книги + обезателно една нова, която ми е много любопитна, закупена е и чака ред /купа с непрочетени е голям, но "Уроци по химия" ще е първа/

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 15:04 от Не се сърди, човече

# 707
Ще може ли после отзив за “Предложението” на Никол Сноу? Доста се чудя дали да я вземам.

# 708
Лично на мен никак не ми допада Шен.
Яна, бих се радвала да споделиш мнение за "Уроци по химия". Тя е моят коледен подарък.
Прочетох " Когато красавицата укрити звяра " и ми хареса. Нямам много време да чета, но и нищо не ме грабва.

# 709
А коя е новата книга на Рина Кент?

# 710
  • в края на града
На Шен в книгите си има сериозна доза драма. На мен ми харесват, харесвам и такива с любов-омраза. Прочетох "Дълг" и "Секс, а не любов", "Дълг" ми допадна повече (и тук има драма). Сега съм на  "Тъмно наследство" в началото на втората, доста са ми интересни.

# 711
# 712
Прочетох "Лошият Круз" на Шен и много ми хареса. Доста по-различна е от обичайните, които пише, няма големи драми, по-скоро е романтична комедия. Наистина се забавлявах ужасно много с диалозите между Круз и Тенеси.
Обаче
Скрит текст:
Ужасно много се дразнех, на семейството на Тенеси, които се отнасяха с нея като с изтривалка. Каквото и да направеше, никога не беше достатъчно добро. Не разбирах, защо е останала в този забутан малък град, където е постоянно съдена от всички за грешка, която е допуснала на 16 години, въпреки че за такава грешка трябват двама.

# 713
  • София
Едвам завърших "Креолският призрак". Определено не е моята книга.
Започвам "Сладко изкушение", дано не е поредното разочарование.

# 714
  • Враца
Аз завърших Ruined Kingdom. Мафиотска история, доста дарк, част е от дует, втората излиза след 10-на дни.
Хареса ми, защото постоянно държи в напрежение, но наистина си е доста мрачна. Остана с такъв финал, че сега ще има да го мисля, докато излезе втора книга.

А сега започвам новата на Whitney G. - The Other Belle

Обаче ми се чете и нещо коледно/зимно/новогодишно. Ако имате такава любима, моля препоръчайте ми я

# 715
Прочетох "Всичко, което не сме били" и "Всичко, което сме заедно" на Алис Келен. Харесаха ми, втората повече. Дадох им високи оценки.  И сега се чудя какво да подхвана. Не бях чела нищо на Ви Кийланд и започнах "Секс, а не любов ", но не ми се чете това сега и мисля да я оставя. Предложете някоя интересна книга, но да не е тип "50 нюанса.. ". Нещо по-съдържателно, смислено, любовно.

# 716
Прочетох "Всичко, което не сме били" и "Всичко, което сме заедно" на Алис Келен. Харесаха ми, втората повече. Дадох им високи оценки.  И сега се чудя какво да подхвана. Не бях чела нищо на Ви Кийланд и започнах "Секс, а не любов ", но не ми се чете това сега и мисля да я оставя. Предложете някоя интересна книга, но да не е тип "50 нюанса.. ". Нещо по-съдържателно, смислено, любовно.
Миа Шеридан-Гласът на любовта, "Вода от сърцето ми" и "Планината помежду ни" на Чарлз Мартин на мен тези книги са ми харесали, акцента не е върху с...а.

# 717
  • София
Едвам завърших "Креолският призрак". Определено не е моята книга.
Започвам "Сладко изкушение", дано не е поредното разочарование.
Ох, то имало част втора на "Креолският призрак"! Вярно, че свърши на никъде. Да я мъча ли втората изобщо?

# 718

"Споменът за него", "Премълчани истини" на Колийн Хувър, "Само ти" на Мия Шеридън, "Мъглите на Серенгети" - Лейла Атар,  "Испанска любовна измама" - Елена Армас, "Хипотеза за любов" - Али Хейзълууд.

# 719
Благодаря ви за предложенията.
 Миа Шеридан съм я изчела. Само "Оцеляване" нещо не ми допадна още в началото и я оставих или просто не й беше моментът. За съжаление няма нищо ново нейно. Колийн Хувър ми е любимка и съм прочела всичките й книги без "Споменът за него", но нея ще я поръчам за Коледа, защото държа да си я имам на хартия.
Ще погледна някои от другите предложения.

Общи условия

Активация на акаунт