За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 309
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Сега остана да разберем този Алексий руснак ли е или украинец?

# 316
  • София
Тази книжка се оказва съвсем нелоша - https://www.goodreads.com/book/show/60387101-beyond-my-darkness

# 317
Да препоръчам още една книга, която се нареди сред най-най- любимите ми:

https://www.goodreads.com/book/show/43430429-a-place-without-you

А за авторката мога да кажа, че  може би е любимата ми писателка. Каквато и нейна книга да съм прочела, не ме е разочаровала. Понякога историите й са странни, но поне са различни и запомнящи се. Малко ми напомня за Колийн Хувър. И има доста добро чувство за хумор.

# 318
  • София
Гледам, че от същата авторка съм дала добри оценки на Out of Love и поредицата за Jack & Jill.

# 319
Искам нещо за четене с герой шериф и геройка със сменена самоличност и изпратена някъде за защита. Някой, ако се сеща и коя беше тая книга поне да си я препрочета, ако няма друго такова?
Свидетелката на Нора Робъртс?

# 320
Гледам, че от същата авторка съм дала добри оценки на Out of Love и поредицата за Jack & Jill.

И аз харесах Jack&Jill, но повече ми хареса поредицата Transcend. Препоръчвам я! "Look the part" също е много добра книга, има една сцена с една мишка, на която много съм се смяла.
Мисля да прочета всичките й книги,но с почивки, защото несъмнено и другите ще са хубави. Simple Smile

# 321
  • София
Опитах да чета "Танцувай с мен" на СЕФ и още от първа страница разбрах, че няма да я бъде. Не знам защо продължавам да се мъча с тая жена!? В идеята си да е оригинална вече така се напъва, че става все по-противна с всяка следваща книга. Единичка и адиос! Аман.
И аз нещо не се разбирам с СЕФ. Чела съм 2-3 нейни книги.

# 322
  • София
Аз и толкова не успях. Не харесвам стила ѝ и това е.

Току-що я приключих. Чиста четворка заради прекалено сладникавия край, иначе можеше и повече да ѝ дам. Сега ще видя това как е – https://www.goodreads.com/book/show/60192737-pen-pal

# 323
  • Бургас
Milenaka, ще чакам отзиви за Pen Pal.
.Яна., Л.Дж.Шен обяви кога ще излезе втората книга за героите отRuthles Rival -през май 2023. Пусна корицата,но не каза кой ще е героя
Скрит текст:
Christian Miller was a Ruthless Rival…can you guess who is our FALLEN FOE? Book two in the Cruel Castaways series is coming May 2nd and I 👏 cannot 👏 wait.                                                                                   
Рина Кент добре че пише по -бързо. Тя също пусна корицата на новата си книга,която излиза на 15.09
Скрит текст:
I made a terrible mistake.​​​​​​​​Being a mafia princess, I knew my fate was already decided.​​​​​​​​But I went ahead and longed for the wrong one.​​​​​​​​Creighton King is bad news with a gorgeous exterior.​​​​​​​​He’s silent, brooding, and obviously emotionally unavailable.​​​​​​​​So I thought it was over.​​​​​​​​Until he awakens a beast inside me.​​​​​​​​My name is Annika Volkov, and I’m Creighton's worst enemy.​​​​​​​​He won’t stop until he breaks me.​​​​​​​​Or I break him. 

# 324
  • Враца
И аз си бях харесала Pen Pal,  но като зачетох отзиви със спойлери и се отказах на този етап.  Та ще ми е интересно да прочета и вашето мнение.
Аз съм в една вълна от 3 звездички и търся нещо УАУ,  за момента без успех.
Загледах една поредица,  започнах една и кретам.  Зачудих се,  че има предистория.  Оказа се,  че чета книга 2, толкова съм гледала 😊

# 325
  • Бургас
Wa_wa , аз в момента чета тази . Харесва ми. https://www.goodreads.com/book/show/57797137-the-words?from_sear … osyCI7&rank=3
Чела съм и друга серия на авторката. Тя също не е лоша
https://www.goodreads.com/series/263739-royal-hearts-academy

# 326
  • Варна
Набързо прегледах третия филм по 365 дни, но много тъп край.

# 327
Третата част на филма различава ли се от книгата?

link=topic=1457089.msg45192312#msg45192312 date=1660918912]
Набързо прегледах третия филм по 365 дни, но много тъп край.
[/quote]

# 328
  • Варна

Края на филма е следния
Скрит текст:
Масимо и Лаура стоят на един бряг. Масимо разправя за това, че ако обичаш нещо трябва да го оставиш да си отиде и съответно обяснява какво става ако се върне и ако не се върне и пита Лаура дали тя се връща. Така стоят двамата и се гледат  и хоп свърши. С отворен край.
Имам чувството, че ще има още един филм. Ако свърши така е много тъпо.
.

# 329
Странно в книгата остава с Начо и има деца от него.

link=topic=1457089.msg45193544#msg45193544 date=1660940929]

Края на филма е следния
Скрит текст:
Масимо и Лаура стоят на един бряг. Масимо разправя за това, че ако обичаш нещо трябва да го оставиш да си отиде и съответно обяснява какво става ако се върне и ако не се върне и пита Лаура дали тя се връща. Така стоят двамата и се гледат  и хоп свърши. С отворен край.
Имам чувството, че ще има още един филм. Ако свърши така е много тъпо.
.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт