За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 310
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Четох снощи статия в чуждестранен сайт, че трета част ако има голям успех предстои и заснемането на четвърти филм.

# 331
Бланка Липинска каза няколко пъти, че третата част на филма е различна от книгата. Аз също подозирам, че ще има четвърта част.

# 332
Странно в книгата остава с Начо и има деца от него.

link=topic=1457089.msg45193544#msg45193544 date=1660940929]
Третата част на филма различава ли се от книгата?

Края на филма е следния
Скрит текст:
Масимо и Лаура стоят на един бряг. Масимо разправя за това, че ако обичаш нещо трябва да го оставиш да си отиде и съответно обяснява какво става ако се върне и ако не се върне и пита Лаура дали тя се връща. Така стоят двамата и се гледат  и хоп свърши. С отворен край.
Имам чувството, че ще има още един филм. Ако свърши така е много тъпо.
.
[/quote]

Благодаря, че ни осведомихте, преди да сме чели книгата или гледали филма! Нали има скрит текст за тази работа?!

# 333
  • Варна
В филма
Скрит текст:
така и не се разбира с кого остава Лаура. Иначе си казва, че се е влюбила в Начо.

# 334
Значи пак разтягане на локуми, съответно да предизвикат интерес.

link=topic=1457089.msg45194293#msg45194293 date=1660982707]
В филма
Скрит текст:
така и не се разбира с кого остава Лаура. Иначе си казва, че се е влюбила в Начо.
[/quote]

# 335
  • близо под тепетата
Отдавна не съм се включвала, но заради тази книга реших да пиша пак Hug
Pen pal - T.J. Geissinger
https://www.goodreads.com/book/show/60192737-pen-pal?ac=1&fr … KyaPVO&rank=1
Започнах я, защото всичко, което съм чела от авторката много ми харесва (на едно ниво ми е с Rina Kent). Не предполагах, че ще се завърти по този начин сюжетът и определено ме изненада. Заради развинтеното ми въображение, сърцето ми биеше лудо заедно с на героинята Grinning
Страхотно написана книга е! Обаче ако не обичате истории за духове, полтъргайсти подобни, не я започвайте. Не бях чела никакви мнения в Goodreads, но видях, че има доста спойлери, та ако не ви пречи това - може да им хвърлите едно око, за да си прецените. Според мен си заслужава книгата Heart
Дръпнала съм си да чета една полска книга - "Дубайските момичета", тъй като филмът мнооого ми хареса. 365 дни и Липинска ряпа да ядат Joy
Разказва се за елитни компаньонки в Дубай, а шейховете за филма са ги избирали едни.... Ммммм Nature Fire

# 336
  • София
И аз в момента чета Pen pal, но съм още в началото - едва 10-ина %, дотук добро начало. Не съм чела никакви спойлери, не ги обичам, само резюмето четох, то ме привлече.

# 337
  • В къщурката на хълма на феите
Благодаря, че ни осведомихте, преди да сме чели книгата или гледали филма! Нали има скрит текст за тази работа?!
Разбирам негодуванието ви, но в този случай се надявам, че не чакате всички части на куп, за да ги купите на хартия, защото това ще са най-лошо похарчените ви пари. Дори Нюансите са по-смислени от това .. нещо. Но пък е нагледен пример за силата на рекламата.

Вчера прочетох Порочна любов на Ана Хуанг и съм със смесени чувства. Като цяло книгата ми хареса, но има много неща, които направо ми бръкнаха в здравето. В общи линии повече от 3 Nature Star не мога да й дам. Останах с впечатление, че книгата е част от поредица. Знаем ли дали ще издадат и другите книги на български?

# 338
  • Бургас
Поредица е ,да. Има още три книги освен тази - за принцесата, за Джулс и за Стела. Предполагам,че ще видят как вървят продажбите и ще преценят дали да издават други.

Джулия Уолф , похвалих ли ви я? Тази серия е хубава
https://www.goodreads.com/series/313080-the-savage-crew
Има и продължение
https://www.goodreads.com/series/337549-savage-u
Чела съм и сериите и за музикантите - също са добри

# 339
  • Варна
Ох, успокоих се. Снощи като гледах продължението на 365 дни си мислих, че нещо аз съм се объркала.
Скрит текст:
Има разминаване с книгата. Нали масово народа протестира, че Лаура не се връща при Масимо, а се жени и има дете от Начо.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 22:27 от suzi_a

# 340
  • София
Слагайте спойлерите в скрит текст, моля.

# 341
  • Варна
Ох, успокоих се. Снощи като гледах продължението на 365 дни си мислих, че нещо аз съм се объркала.
Скрит текст:
Има разминаване с книгата. Нали масово народа протестира, че Лаура не се връща при Масимо, а се жени и има дете от Начо.
То сега има няколко възможности.
Скрит текст:
Лаура се събира с Масимо, Лаура се събира с Начо, Лаура зарязва и двамата, или Начо и Масимо се събират и заразват Лаура Laughing
Всеки както му харесва може да продължи историята.

# 342
  • Майна Сити
Съдейки по последната част...

Скрит текст:
Сценарият Начо и Масимо да се съберат и да заражат Лаура е напълно възможен Laughing

# 343
Момичетата, гледали филма, трябваше да предупредят за някои сцени... 😁😁😁 Бях шокирана. Много различни са книгите и филмите. От актьорската игра съм впечатлена само от мацката изиграла Олга. Слаби са другите, нелепи и прекалени изпълнения. Грам не е развит образът на Начо.

# 344
Разбирам негодуванието ви, но в този случай се надявам, че не чакате всички части на куп, за да ги купите на хартия, защото това ще са най-лошо похарчените ви пари. Дори Нюансите са по-смислени от това .. нещо. Но пък е нагледен пример за силата на рекламата.

Вчера прочетох Порочна любов на Ана Хуанг и съм със смесени чувства. Като цяло книгата ми хареса, но има много неща, които направо ми бръкнаха в здравето. В общи линии повече от 3 Nature Star не мога да й дам. Останах с впечатление, че книгата е част от поредица. Знаем ли дали ще издадат и другите книги на български?

Не смятам да ги купувам на хартия. Прочетох първите две книги и понеже не обичам да оставям така нещата, сигурно ще прочета и третата нищо че са доста елементарни.

"Порочна любов" и аз я загледах, но прочетох, че е част от поредицата "Порочни истории" и щом ще има още 4 книги към нея сигурно ще изчакам и останалите, иначе ще забравя какво съм чела, докато (ако) издадат останалите.

Общи условия

Активация на акаунт