За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 287
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Тя поредицата си беше Ок. Обаче секссцените бяха прекалено брутални за моя вкус. Не, че ме отказа да чета другите и книги

# 361
  • София
Като каза секс-сцени се сетих за Pen Pal. Секс-сцените в нея грам не ми се връзват с останалото, с излъчването на героите, малко като кръпки ми стоят. Иначе засега (някъде по средата съм) е интересна и ми харесва. Даже ме изненадва – все още не схващам кой е въпросният Данте, който ѝ пише и каква е ролята му. Като цяло засега я препоръчвам.

# 362
  • близо под тепетата
Да си призная и на мен някак мудно ми вървеше тази поредица. Но все още ми е любимка Рина Blush макар че вече не помня кой с коя жена беше свързан и как се събраха - някак всички ми се сливат на моменти.

# 363
  • в края на града
Аз само да кажа ,коя серия на Рина Кент НЕ препоръчвам https://www.goodreads.com/series/315591-thorns-duet
Много трудно я прочетох. Самата Рина,споделя че е най-дарк поредицата и. Иначе главния е племеник на Натаниел - от първата книга на Империите
Ей това ме измъчи, зачетох го точно след Роял Елит, доста интересно ми започна и после ... ееее, много брутално. С прескачане минах до края на втората, да видя все пак какво се случва. По-късно се загледах, че под тези си пишеше dark, ама късно.
А иначе от поредицата на  Ерин Уот за близнаците няма отделна книга, въпреки че в едната накрая се загатваше, че малката сестра им е хвърлила око и на двамата... Явно са се отказали.

# 364
  • София
Отдавна не съм се включвала, но заради тази книга реших да пиша пак Hug
Pen pal - T.J. Geissinger
https://www.goodreads.com/book/show/60192737-pen-pal?ac=1&fr … KyaPVO&rank=1
Започнах я, защото всичко, което съм чела от авторката много ми харесва (на едно ниво ми е с Rina Kent). Не предполагах, че ще се завърти по този начин сюжетът и определено ме изненада.
Скрит текст:
Заради развинтеното ми въображение, сърцето ми биеше лудо заедно с на героинята Grinning
Страхотно написана книга е! Обаче ако не обичате истории за духове, полтъргайсти подобни, не я започвайте. Не бях чела никакви мнения в Goodreads, но видях, че има доста спойлери, та ако не ви пречи това - може да им хвърлите едно око, за да си прецените. Според мен си заслужава книгата Heart
Дръпнала съм си да чета една полска книга - "Дубайските момичета", тъй като филмът мнооого ми хареса. 365 дни и Липинска ряпа да ядат Joy
Разказва се за елитни компаньонки в Дубай, а шейховете за филма са ги избирали едни.... Ммммм Nature Fire
И мен. Чак когато стигнах 80% някъде започнах да подозирам за какво става въпрос. Приключих я снощи, или по-скоро рано сутринта, дадох ѝ 5-ца, което скоро не ми се беше случвало. Хареса ми историята, хареса ми как е написана. Бях чела единствено резюмето и нищо в него даже не намекваше за какво е цялата работа. Препоръчвам я.

П.П. В момента се чудя за друга книга на авторката – https://www.goodreads.com/book/show/49730872-perfect-strangers
Имам въпрос към тези, които са я чели:
Доколкото разбирам, развититето отново е неочаквано. Въпросът ми е дали е неочаквано както е в Pen pal (свръхестествено) или е в друга насока? Не искам спойлери, просто най-общ отговор.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 14:42 от milenaka

# 365
  • Варна
Какво ни чака от Ибис.

# 366
  • Бургас
Тази "Без Хоуп" на Колийн Хувър има ли нещо общо с "Без Хоуп" на Колийн Хувър, която друго издателство беше издало преди години и беше качена в Читанка?

# 367
  • Варна
Тази "Без Хоуп" на Колийн Хувър има ли нещо общо с "Без Хоуп" на Колийн Хувър, която друго издателство беше издателство преди години и беше качена в Читанка?
Ще ги преиздават и двете книги.

# 368
  • София
Скрит текст:
Отдавна не съм се включвала, но заради тази книга реших да пиша пак Hug
Pen pal - T.J. Geissinger
https://www.goodreads.com/book/show/60192737-pen-pal?ac=1&fr … KyaPVO&rank=1
Започнах я, защото всичко, което съм чела от авторката много ми харесва (на едно ниво ми е с Rina Kent). Не предполагах, че ще се завърти по този начин сюжетът и определено ме изненада. Заради развинтеното ми въображение, сърцето ми биеше лудо заедно с на героинята Grinning
Страхотно написана книга е! Обаче ако не обичате истории за духове, полтъргайсти подобни, не я започвайте. Не бях чела никакви мнения в Goodreads, но видях, че има доста спойлери, та ако не ви пречи това - може да им хвърлите едно око, за да си прецените. Според мен си заслужава книгата Heart
Дръпнала съм си да чета една полска книга - "Дубайските момичета", тъй като филмът мнооого ми хареса. 365 дни и Липинска ряпа да ядат Joy
Разказва се за елитни компаньонки в Дубай, а шейховете за филма са ги избирали едни.... Ммммм Nature Fire
Къде мога да гледам филма?

# 369
  • Единбург
Цитат
Аз го гледах с англ.субтитри онлайн от тук.
https://lookmovie2.to/movies/view/11871074-dziewczyny-z-dubaju-2021
Бла годаря на девойката която го спомена,хареса ми:)

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 00:35 от irdbg

# 370
  • близо под тепетата
Цитат
Аз го гледах с англ.субтитри онлайн от тук.
https://lookmovie2.to/movies/view/11871074-dziewczyny-z-dubaju-2021
Бла годаря на девойката която го спомена,хареса ми:)

И е по действителен случай, книгата поне. Огромен скандал беше в Полша. И в Русия ги е имало, още преди много години - мъжът ми беше споменал за една балерина (или оперна певица), която е "ходила" при шейховете и от там кариерата ѝ загива. Много интересни материали има Simple Smile

# 371
  • Варна

Сейди Грийн е примерна корпоративна служителка. Доброволно работи от сутрин до вечер, както и през уикендите. Никога не повишава тон и винаги се старае да не изглежда твърде емоционална. Освен това прави убийствени електронни таблици. Всички показатели сочат, че ще получи заслуженото повишение и ще сбъдне мечтата на всеки американски милениал – да изплати студентските си заеми. Когато позицията получава бъдещият зет на шефа – младеж без никакъв опит, Сейди дава воля на огнения си характер и мигновено се оказва безработна и в търсене на нова квартира.

Когато по-късно същата вечер с приятелите ѝ давят мъката с няколко коктейла повече от разумното, Сейди обърква приложението за срещи с такова за намиране на съквартирант. И така се оказва на среща с Джак.

А Джак е коренно различен от Сейди. Той е тих, спокоен и явно предпочита видео игри и филмови маратони пред общуване с хора. Джак притежава жилището мечта за всеки нюйоркчанин и си търси съквартирант. Най-хубавото е, че наемът е нищожен и ще позволи на Сейди да послуша сърцето си и да инвестира в мечтата си за собствен бизнес с цветя.

Кой обаче всъщност е Джак и защо с години е отбягвал близки отношения с хора? Могат ли изобщо две пълни противоположности да съжителстват заедно? И най-вече възможно ли е да останат само съквартиранти, когато помежду им разцъфва не само приятелство, но и неудържимо привличане?

# 372
  • Бургас
Попаднаха ми двете книги от серията Кралски коне на Яна Хох. Стават ли за четене,за да знам да ги тегля? https://www.chapter.bg/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80-%D1%8F%D0% … %85-aut-6744.html

# 373
П.П. В момента се чудя за друга книга на авторката – https://www.goodreads.com/book/show/49730872-perfect-strangers
Имам въпрос към тези, които са я чели:
Доколкото разбирам, развититето отново е неочаквано. Въпросът ми е дали е неочаквано както е в Pen pal (свръхестествено) или е в друга насока? Не искам спойлери, просто най-общ отговор.
[/quote]

Зависи от гледната точка - ако трябва да се каже най-общо, от една страна би могло да има свръхестествен елемент, от друга - може да е напълно реално и точно затова краят е толкова разтърсващ, повечето читатели споделят, че доста са си поплакали, и накрая ти остава едно двусмислено усещане  - хем за нещо ужасно тъжно, хем и за известен хепи енд. Чела съм я преди време и споменът ми е за хубава книга, но не бих я повторила, защото много ме натовари. Но пък затова не чета и Колийн Хувър Simple Smile Дано съм отговорила на въпроса без спойлери Simple Smile

# 374
  • София
Мерси Simple Smile
Със сигурност ще я чета, значи.

Общи условия

Активация на акаунт