За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 267
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Здравейте,

Някой знае ли дали мога да сваля от някъде 4 и 5 книга от поредицата Хакерът на Мередит Уайлд? Първите 3 ги има преведени и съм влюбена в сюжета. Скоро не бях чела толкова хард романтика и бях скептично настроена, но връзката между Блейк и Ерика толкова ме заплени, че искам да прочета и пстаналите 2 книги, та дори и на английски.
Ще съм благодарна ако някой знае или ги има в елвктронен вариант.
Ще съм благодарна и за препоръки за подобни книги Simple Smile благодаря ви!

# 391
https://novel24.com/index/search/q/meredith-wild

Тук ще намерите 4-та и 5-та книга на Хакерът на Мередит Уайлд на английски

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 20:57 от desi8886

# 392
  • Бургас
В момента чета историята за Джонатан Кинг на Рина Кент. Дали има ли история и за Итън Стийл?
Не

# 393
  • Euskal Herria
Здравейте,

Някой знае ли дали мога да сваля от някъде 4 и 5 книга от поредицата Хакерът на Мередит Уайлд? Първите 3 ги има преведени и съм влюбена в сюжета. Скоро не бях чела толкова хард романтика и бях скептично настроена, но връзката между Блейк и Ерика толкова ме заплени, че искам да прочета и пстаналите 2 книги, та дори и на английски.
Ще съм благодарна ако някой знае или ги има в елвктронен вариант.
Ще съм благодарна и за препоръки за подобни книги Simple Smile благодаря ви!
Сиела издадоха само първите три книги и обявиха, че четвърта и пета няма да превеждат. До момента не се е появявал техен фен превод. И аз бих искала да ги прочета.

# 394
  • Варна

ОЧАКВАЙТЕ НА 05.09.2022

Вълнуващото продължение на „Тези лъжливи клетви“

Бри се намира на кръстопът, а от нейния избор зависи бъдещето на Царството на феите.

Докато в Тъмния двор бушува гражданска война, Бри се опитва да избере страна. Но как би могла да го направи? Всяка нейна крачка като че ли води към още повече страдания, но тя трябва да открие силата в себе си, за да намери своя път.

Колкото повече Царството на феите бива разкъсвано отвътре, толкова по-ясно става, че пророчествата не лъжат и на Бри е отредено да изиграе съдбовна роля в бъдещето на тези магически земи. Независимо дали това ѝ харесва, или не…

# 395
  • Варна

И аз ги четох от тук. Няма превод на български.

Някой да знае поредицата "Хартуел" от колко части е ? Все си мисля, че бяха 5. Четири преведени на български.

# 396
  • Euskal Herria
Четири са книгите + една новела.
https://www.goodreads.com/series/168675-hart-s-boardwalk

# 397
  • Пловдив

Много благодаря!

# 398
Някой да знае поредицата "Хартуел" от колко части е ? Все си мисля, че бяха 5. Четири преведени на български.
[/quote]

Много ми харесва тази поредица. Особено първата и последната книга (най-вече сладкото обръщение на главния герой)
Прочетох поредицата The Mafia and his angel и сега съм се насочила към тази https://www.goodreads.com/series/229732-made
Ако има някой който я е чел моля да сподели мнение.

# 399
  • близо под тепетата
Прочетох поредицата The Mafia and his angel и сега съм се насочила към тази https://www.goodreads.com/series/229732-made
Ако има някой който я е чел моля да сподели мнение.

Много е хубава поредицата. Първата ми е най на сърце, защото обичам истории за мафия и разлика във възрастта, а тук ги има и двете Blush според мен авторката пише увлекателно и лесно се чете (за разлика от Tijan, от която вече се отказах!)
Слушам Wall street titan - Anna Zaires - не е моето, но ще я довърша; ще сложа 3*. После продължавам с аудио книгата Moody - Vi Keeland , а утре излиза the do over - TL Swan , пък отдавна забравих какво стана в предните книги Joy освен вече да чета само завършени поредици...и аз не знам Confused

# 400
Е то и на мен ми малко трудно за четене книгите на Тиджан. Гледам само да чета завършите поредици, че после забравям и аз. За сета не е толкова лоша книгата ама имам чувството, че ще го сравнявам с Алесио от The Mafia and his angel (тоя е много брутален, особено в изтезанията) иначе не е лоша поредицата, но не е довършена. Даже Маунт ме е някак......(макар, че той ми е първообраза за злия мафиот)

# 401
  • Бургас

4 книги /издадени на български/ + една новела, но тя е с герои от поредицата Дъблин стрийт - Лив и Нейт /Джамейка лейн/, но действието се развива в малкото градче.Не е преведена, чела съм я, но тя по-скоро следва да е към Дъблин стрийт, а не в тази поредица.

# 402
В момента чета Пънк 57 и засега ми харесва. Това единствената преведена книга на Пенелъпи Дъглас ли е, като изключим тази, която ще издадат скоро?

Иначе последните книги, които прочетох са:
Лятната къща на Джени Хейл. Не ми допадна, твърде лекомислена и нямах търпение да свърши.

Утринно сияние и след това Бунгалото на Сара Джио - харесвам много книгите на Сара Джио. Единствено Винаги не ми допадна. Интересни истории, които до края ме държат под напрежение.

Оризовата майка - също ми хареса. Твърде описателна ми дойде, но пък и думите на авторката така се лееха, че го преглътнах.

И сега ми се четеше нещо по-леко, затова започнах Пънк 57, пък ще видим как ще завърши.

# 403
Хора, всички книги на Пенелъпи Дъглас са супер, много ми е любима. Тази серия й е по-хард обаче, в смисъл...
Скрит текст:
...във всяка книга героите правят се*с, като включват някой от приятелите си, а понякога по няколко.

Това много ме дразнеше,но го преживях. От друга страна пък различава книгите от останалите, които съм чела... Но препоръчвам всичките й книги с две ръце.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 02:07 от ~Chelsea~

# 404
Безплатните книги от озон, ако са изтеглени вече остават ли си безплатни 🙄 след като свърши месеца?

Общи условия

Активация на акаунт