За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 213
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
За децата на героите от Royal Elite ли става дума? Защото за тях има книги -две, третата ще излезе ноември

# 511
За децата на героите от Royal Elite ли става дума? Защото за тях има книги -две, третата ще излезе ноември

Не. За тези на Марч. А като стигна до децата на героите от Royal Elite ще излязат всички книги за тях. Иначе бързо се чете.

# 512
  • Euskal Herria
За кои деца ще пише Марч?

# 513

Четох, че ще пиша за децата на основните си герой

# 514
  • Euskal Herria
А кои са основните й герои? Че те са няколко серии.

# 515
  • в края на града
А кои са основните й герои? Че те са няколко серии.
E, на всичките тези като нареди по 1-2 деца и ги кръстоса, ще има жената теми, по които да пише години наред. Laughing

# 516
  • Бургас
Дано не и дойде на акъла тази идея на Марч, че последните и книги не ми харесват.

# 517
Не си спомням, момичета вече. Няма ли да преведат вече и другите две книги на Шен Scandalous  и Bane?

# 518
  • Бургас
Те всъщност книгите са три ,които не са преведени от тази серия. Има книга ,преди Вишъс, за Джейми и Мел -Defy.

# 519
Здравейте, някоя знае ли кога ще излезне книгата на Колийн Хувър - Без Хоуп на изд. Ибис, аз не успях никъде да намеря инфо!

# 520
  • Бургас
Защо имам чувство, че съм я чела? Издавана ли е  преди?

# 521
  • Плевен / София
Защо имам чувство, че съм я чела? Издавана ли е  преди?
Да. Преиздават я.

# 522
Какъв е смисълът на това преиздаване ?

# 523
  • Варна
Какъв е смисълът на това преиздаване ?
Тези, които искат да си купят книгата, да я купят. Сега не могат, защото я няма никъде.

# 524
Разочарована съм от "Споделени тайни" на Хувър, но я завърших. Донякъде ми хареса "Танцувай с мен" на Сюзън Елизабет Филипс.
Търся си нещо ново. Чудя се за серията Ларк Коув на Пери. Започнах първа книга от Тенекиените, не е моето и я оставих.

Общи условия

Активация на акаунт