За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 179
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Абе как ги избират тези книги за превод нз ..

Пък и как ги превеждат ......

# 541
  • в края на града
 Анотацията на тази книга на Хермес доста интересно ми прозвуча и се зачудих за ниската оценка. Прочетох един спойлер, направо бърз преразказ си беше - не е моето. Драма, кофти край, почти никаква романтика нямало, а по-скоро история за приятелство.

# 542
  • Варна

Тя не може да бъде негова, но той я иска независимо от всичко.

Рис Ларсен е арогантен, мрачен и солиден като скала. Елитният бодигард има две правила: 1. Защитавай клиентите си с цената на всичко и 2. Не се обвързвай емоционално. Никога.

До този момент не ги е нарушавал. Не и докато не среща нея.

Бриджет фон Ашенберг. Принцесата, чиято упоритост е равна на неговата и която притежава огън, който изпепелява правилата му. Тя е нещо, от което той никога не е подозирал, че се нуждае. Ден след ден разбива защитните му стени, докато не го принуждава да погледне истината в очите – той се е заклел да я защитава, а всичко, което иска, е да я погуби.

Защото тя е негова.

Неговата принцеса. Неговият забранен плод. Неговата порочна фантазия.

Книга втора от поредицата ПОРОЧНИ ИСТОРИИ

Планираната дата на издаване е 08 октомври 2022.

# 543
  • София
Започнах Perfect strangers - дотук доста добре. А и действието се развива в Париж, което е допълнителен плюс.

# 544
  • Велико Търново
Приключих с Наследството. Добре че бяха моментите с Аликзандър, че да се посмея поне. Иначе е абсолютно излишна книгата

# 545
Започнах Perfect strangers - дотук доста добре. А и действието се развива в Париж, което е допълнителен плюс.

Поне действието не се развива в Ню Йорк

# 546
  • София
Мда. Не знам защо, но много харесвам истории, които се развиват в Рим, Париж, някъде из Шотландия или Ирландия, Тоскана...

# 547
  • Бургас
Прочетох тази книга на Аби Глайнс https://www.goodreads.com/book/show/25102105-going-too-far
Хареса ми, но аз харесвам серията и как пише Аби. Кратка книга ,чете се бързо. Появяват се стари герои. Има неочаквано разкритие, но накрая "младите се взеха " Simple Smile

# 548
  • Враца
Завърших си Дявола и много ми хареса. Имаше неща, които ми идваха повече, понеже съм розов читател на любовни истории, но има такива неща в реалния живот.
Слагам ги в скрит текст като спойлер, за тези които биха я чели. И си слагам бележка, че когато има предупреждения за съдържанието в дадена книга - трябва да ги чета.

Скрит текст:
споменанато е сексуално насилие над деца над 12 години

# 549
  • София
Стигнах до около 40% от Perfect Strangers и дотук е страхотна! Харесва ми много повече от Pen Pal (а тя ми хареса много). Обаче стигнах до момент, в който не знам дали да продължа да чета или не. Въпрос към тези, които са я чели:
Скрит текст:
Стигнах до момента, в който Оливия разбира за болестта на Джеймс. Понеже никак не обичам истории, в които единият умира, има ли нещо подобно в книгата?

# 550
Здравейте! Присъединявам се към вас, обичам любовните романи(разтоварват ме). Сега съм на вълна Колийн Хувър. Имам 6-7 нейни книги вече и много ми допадат

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 20:34 от az i toi

# 551
Стигнах до около 40% от Perfect Strangers и дотук е страхотна! Харесва ми много повече от Pen Pal (а тя ми хареса много). Обаче стигнах до момент, в който не знам дали да продължа да чета или не. Въпрос към тези, които са я чели:
Скрит текст:
Стигнах до момента, в който Оливия разбира за болестта на Джеймс. Понеже никак не обичам истории, в които единият умира, има ли нещо подобно в книгата?

Това дори не си го спомням Smirk  Мисля, че е най-малкият проблем за края Simple Smile

# 552
  • София
А, добре. Реших, че сюжетът ще се върти около това и бях готова да я зарежа Simple Smile

# 553
  • Бургас
Шен пусна нова книга. Тази  е, стартира с висока оценка в гудрийдс. https://www.goodreads.com/book/show/60831811-beautiful-graves 
Обаче ,  нещо не ме грабва описанието. Качвам ви и линк за теглене
Скрит текст:
Ако някоя добра душа я прочете, нека да пише мнение. Wink

# 554
  • Велико Търново
Звучи интересно, но да видим. Сега съм по средата на Ракъс. Добре върви, хубавото е, че малко съм позабравила за децата книгите вече. Много ми харесва Шен как пише, ама много се олива с тия описателни секс сцени значи

Общи условия

Активация на акаунт