За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 171
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте. Не знам дали въпросът ми е за тук и се извинявам предварително.
Преди време четох една поредица, води се исторически роман, но не помня нито заглавието на книгите , нито автора.
В книгите става дума за 2 сестри и брат. По - голямата сестра е придворна дама на принцеса Мери(известна след това като Кървата Мери) и се забърква с един шпионин, за да може да изкара Мери от тъмницата.
Следващата книга е за сестра и, която става придворна дама на принцеса Елизабет. Тя е женена за един от благородниците в двора на Кралица Мери, който я предава на крал Филип, за да спаси себе си и любовника си. Тя  става приятелка с един френски шпионин, който участва в плана на краля за наследник на престола, но в последствие се влюбва в нея и и помага да избяга от Англия. Ако можете да ми помогнете да намеря книгите ще съм много благодарна. Благодаря предварително и приятен ден!

# 556
  • Бургас
Лина и аз никак не обичам любовни триъгълници, но от едно ревю /което е ОГРОМЕН СПОЙЛЕР, не го чети/ видях, че тя обича двама мъже, но няма връзка едноверемено с тях. Единият е лятна авантюра, влюбват се силно, но се загубват след почивката. Когато живота ги среща, тя е в друга връзка /дали обича другия, чак не мога да повярвам, че доста токсична ми се струва/. Направо ми звучи тип Колийн Хувър. Ще я почна довечера и ще разказвам. Благодаря, че сподели линка.

Чакаме Джер и Сес Two Hearts нали?

# 557
  • София
Скрит текст:

Тя не може да бъде негова, но той я иска независимо от всичко.

Рис Ларсен е арогантен, мрачен и солиден като скала. Елитният бодигард има две правила: 1. Защитавай клиентите си с цената на всичко и 2. Не се обвързвай емоционално. Никога.

До този момент не ги е нарушавал. Не и докато не среща нея.

Бриджет фон Ашенберг. Принцесата, чиято упоритост е равна на неговата и която притежава огън, който изпепелява правилата му. Тя е нещо, от което той никога не е подозирал, че се нуждае. Ден след ден разбива защитните му стени, докато не го принуждава да погледне истината в очите – той се е заклел да я защитава, а всичко, което иска, е да я погуби.

Защото тя е негова.

Неговата принцеса. Неговият забранен плод. Неговата порочна фантазия.
Книга втора от поредицата ПОРОЧНИ ИСТОРИИ

Планираната дата на издаване е 08 октомври 2022.
[/b]
В момента чета първата книга, не е идеално лоша. Сигурно ще прочета и тази.

# 558
Скрит текст:

Рис Ларсен е арогантен, мрачен и солиден като скала. Елитният бодигард има две правила: 1. Защитавай клиентите си с цената на всичко и 2. Не се обвързвай емоционално. Никога.

Бриджет фон Ашенберг. Принцесата, чиято упоритост е равна на неговата и която притежава огън, който изпепелява правилата му. Тя е нещо, от което той никога не е подозирал, че се нуждае. Ден след ден разбива защитните му стени, докато не го принуждава да погледне истината в очите – той се е заклел да я защитава, а всичко, което иска, е да я погуби.

Защото тя е негова.

[/b]
Доставиха ми я втората днес. Мисля да я почвам още довечера Joy

# 559
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Защото тя е негова.

[/b]
Значи е издадена по-рано. Мерси за инфото и да споделиш мнение.

# 560
Скрит текст:
Скрит текст:

Защото тя е негова.

[/b]
Значи е издадена по-рано. Мерси за инфото и да споделиш мнение.
Винаги ми пращат по-рано книгите на преордър. Да понапредна малко и ще пиша как е Simple Smile

# 561
Здравейте, момичета!
Много ми хареса поледицата Royal Elitе. Всичките истории бяха невероятни. Най-много ми хареса Cruel King и Ruthless Empire ( главите от "Doll Master " бяха невероятни и не очаквах такъв обрат). Ронан от Vicious Prince можеше да е малко по - порочен. А при Ксандър и Ким сякаш драмата беше малко по истинска сякаш.
За Kingdom Duet - Джонатан Кинг е ....... Можеше да го покажат колко е безмилостен в света на бизнеса. Не ми хареса това, че обясняваше на Ейдън как да не оскърбява паметта на майка си, но и той е прав. Защо да се съобразява с Ейдън и Леви, след като не получава същото в зоната от тях. Иначе интимните им моменти бяха...... 😊
Сега продължавам с Lies & Truths Duet. Дано е толкова добър като Royal Elite. И определено Рина Кент пише по - добре от Марч.
Приятен ден от мен

# 562
  • Бургас

Сега продължавам с Lies & Truths Duet. Дано е толкова добър като Royal Elite. И определено Рина Кент пише по - добре от Марч.
Приятен ден от мен
Дани, сега са Empire Series https://www.goodreads.com/series/322034-empire че са с някой от второстепенните гери
И определено Рина не е Меган Марч.

# 563
  • Бургас

Чакаме Джер и Сес Two Hearts нали?

Мда. 
Даже и книгата на Бран и Николай. (въпреки че не чета такива истории ). Тяхната история май се развива паралено с останалите? М? 

Даниела Мирчева, има и един епилог на героите на Роял Елит. Ето в тази книга е https://www.goodreads.com/book/show/60604488-nightingale

# 564
Ох, тази Рина все я отлагам, че много по-бавно ми върви четенето на английски, а не е да не го използвам ежедневно в работата си. Ама съм голям фен на Марч, щом е по-добро от тях, направо ще я почвам като завърша поредицата Верижна реакция на Симон Елкелес. Вече съм на втора книга, ама и те ми вървят бавно.

# 565
  • София
На мен Марч ми харесва повече.

# 566
  • Бургас
Марч и Кент пишат съвсем различно. Няма как да ги сравняваме.
Но,ако трябва да избирам между това коя книга да прочета, то ще избера на Кент

# 567
Епилог го прочетох снощи, че чак ревах като идиот(тъпи хормони). Иначе гледам за поредицата от сайта на Кент. Но ще почна Empire Series. А после ще ми кажете с какво да продължа. Аз съм съм фен на Марч (но пък май ги прочетох разбърканоно). Книгите на Кент при вървят по-бързо нищо че са на английски език. ioana_g няма да съжаляваш, че си ги прочела. Не отлагай като мен (Сега даже не мога да си легна вечер докато не дочета книгата).

# 568
  • Бургас
За който чете Рина Кент, нещо което съм споделяла и преди, но не пречи пак
поредността на книгите https://cdn.bg-mamma.com/GUUo/K22U7.jpg от ляво не съм чела "Тръните", от дясно пък съм прочела само "Троновете"
Скрит текст:
родословно дърво https://cdn.bg-mamma.com/GUUo/qWuu6.jpg
Скрит текст:

# 569

Общи условия

Активация на акаунт