За тези, които четат любовни романи № 42

• 61 129
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Мммм, анотацията не е лоша.

# 616
  • Бургас
Не мога да я намеря, за да я дръпна. В zbooks има някакъв проблем, а в хънтъра не излиза въобще. Ако някой я намери да ми я прати на лични. Мерси Simple Smile

# 617
  • Бургас
Новата книга е в любимия ми ром-Ком стил. Ще я изчакам на български.

# 618
  • Euskal Herria
Ще съм благодарна, който я прочете, да сподели впечатленията си.
Много се надявах Ибис да почнат пак да издават електронно книгите, ама май само с надеждата ще си остана.

# 619
  • София
Ще съм благодарна, който я прочете, да сподели впечатленията си.
Много се надявах Ибис да почнат пак да издават електронно книгите, ама май само с надеждата ще си остана.
Това е и моята надежда, затова съм леко разочарована от този факт.

# 620
  • Euskal Herria
Веднъж ги питах на страницата им във фейсбук - нищо. Просто игнорираха въпроса.

# 621
  • София
Веднъж ги питах на страницата им във фейсбук - нищо. Просто игнорираха въпроса.
Много по-удобно ще е и за тях, и за читатели като нас. Ciela в това отношение ме улесняват. Излиза книгата, плащам я, и я получавам на момента. Не се разправям с доставки, куриери, и най-вече мога да чета вечер преди сън, без да преча на някого.

# 622
  • Euskal Herria
И за мен е по-удобно, защото не съм в България. Купувам и веднага мога да чета. Да не говорим, че дори и да купя нещо, докато се прибера лятото и си го взема, то вече се е появило в нета.

Прочетох първата книга от "Училище за херцози" на Ленора Бел - "Да превъзпиташ херцог". Хареса ми, лека, забавна, без драми. Малко тип приказка, но явно от това съм имала нужда, за разпускане.
Определено ще бъде в графа "За препрочитане". Видях, че СББ Медиа има още две издадени от серията.
И седмата книга от "Тайните на Мейдън Лейн" - "Великолепният звяр" ми хареса. Май съм се преситила от съвременните романи, исторетата добре ми дойдоха. Simple Smile

# 623
  • Бургас
Благодаря на потребителката ,която ми прати книгата за Последният ерген милиардер  Simple Smile
Стигнах до 5-та глава и ...
Скрит текст:
...не ми харесва засега. Главната героиня ми е супер странна. Пълно куку-като започнеш от името и ,държанието и и кучето и  . Имам чувството, че гледам филма на Лесли Нилсен "Голо оръжие" или " Смотаняци". Ще я дочета, защото обещах.

# 624
  • Euskal Herria
Ибис са писали, че до два месеца щели да я издадат.
Сиела до десетина дни пускат "Лошият Круз" на Шен.

# 625
Ибис много се забавиха с издаването на It Happened One Summer  на Теса Бейли, още миналата година заявиха намерение да я издадат, и май само с намерение си остават засега.

# 626
  • Euskal Herria
Не помня дали тази авторка им беше в издателския план, но са я обявили пускането й на  18.10.22 г

От Ера - 25.10.22 г

Цитат
Някои мъже са толкова странни... В един момент те нападат, задето си им взела последното канелено охлювче. А в следващия ти предлагат безумни подкупи, за да го откупят от теб…

Но върхът беше, когато открих, че това е новият ми шеф.

Не е смешно! Слабостта ми към сладкото ме предаде... но лошото е, че развивам слабост и към Линкълн Бърнс. Той е тотално студенокръвен тип с его до небето... и при това доста привлекателен. Споменах ли, че този влудяващ мъж управлява модна империя с фокус върху сватбените облекла? А на мен ми се повръща от сватби, откакто бившият ми ме заряза пред олтара...

Всичко в мен крещи да бягам. Но Линкълн ми предлага щедър бонус, на който просто не мога да откажа. И изведнъж се оказвам безвъзвратно въвлечена в неговия свят. Ожесточените ни кавги постепенно се превръщат в безсрамно флиртуване. А Бърнс крие тайни, които ме карат да настръхвам... по най-изумителния начин. И тогава идва скандалното му предложение...

О, как ми се иска канелените охлювчета да идваха с предупреждение... потъваш в един лепкав, сладък рай... докато не развиеш чувства към шефа от ада!
Някой има ли отзиви за тази книга на  Никол Сноу?

# 627
  • в сърцето на един мъж...
Ох, тази на Кристин Хана я чакам, откакто я обявиха.

# 628
  • Бургас
Аз пък чакам последната за тази година Бриджъртън/обещаха да ги издадат до шеста / ; последната от Смайт Смит и не разбирам защо СББ спряха трилогията на Сабрина Джефрис В леглото на принца е първата, не помня как се казваше. Та и тия чакам.

# 629
  • Бургас
Дочетох "Последният ерген милиардер"
Скрит текст:
Признавам си,че не съм сигурна какво точно прочетох -една глава ми хареса, две -не и така до края. Книгата имаше своите забавни моменти (такива,които не са като сцени от филми пародии) , но като цяло е загуба на време ( за мен). "Главно действащо лице" беше кучето -това куче,което само си отключваше врати, ровеше в чужди багажи и даде на пресата едно нещо, което не трябваше...?!?
Иначе се чете бързо, няма особени драми, всички са живи на края на книгата. Даже се ражда и едно бебе (на  близначката на главната героиня.) 

Общи условия

Активация на акаунт