АПРИЛчето облече топлото елече, зима иде вече

• 10 074
  • 214
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Филипа, искам си бозата! Crossing Arms

# 151
  • Русе
Честит 8-ми месец на големите малки мъже Пресил, Симеон, Христо и Радослав! smile3525
Мамите от София - хайде дайте снимкитееееее...да ви се порадваме! Laughing

# 152
Добър вечер, дами
Честит месечник на Преско, Симеон, Симеон и Ради  bouquet

Мойте снимки от срешата нещшо не стават, ноп ето едно кратко клипче на джудженцата Grinning

http://vid.data.bg/uxu6oj8r?origsize=1#vid

# 153
Привет и от нас Hug
Честито на месечковците ни днес Simple Smile
Хайде и аз да се отчета с малко снимки от срещата

# 154
И аз качих моите снимки - в албумчето са Grinning
Срещата беше страхотна, благодаря момичета  bouquet
Днес специални поздрави на Пресил ( и на майка му) Hug

# 155
Момичета, страхотни снимки!!!  bouquet

Всички сте толкова сладки, за децата нямам думи, станали са толкова големи всички! Hug

Докато ги гледах имах чувството, че съм там с вас, толкова цветни и живи снимки! Heart Eyes

Благодаря, че ни ги показахте Hug

# 156
еее, момичета, страхотно сте се забавлявали, много сте хубавички и децата са едни сладурчета  Hug

# 157
Сминсиии, виждам те, че си тук. Искам много да ти благодаря за идеята за  заек+картофи+копър на Хип. Това е първото купено пюре, което Яна изяде с удоволствие. Благодарско мацка  bouquet

# 158
Честит 8 -ми месец на  Пресил  Heart Eyes, Симеон, Христо и Радослав[/size]

Разглеждах снимкие-страхотни сте,най много ми харесва снимките  където сте ги събрали всичките  Hug -прекрасниии

Дано вече на пролет се организираме всички да се видим  Hug [/color][/b]

# 159
И аз качвам снимките в албума " При фонтана" Simple Smile

# 160
  • София
качих и моите снимки - след къпането ще кача и 2,5 мин. клип с малките джуджета!

# 161
Момичета, страхотни са снимките! Много сте сладки всички, особено груповите снимки на бебчетата с коледните шапки и рогца   Heart Eyes .

Честито на месечничетата ни Преско, Симеон, Христо и Радослав!

А ни е пък тази сутрин се събудихме с 2 зъбчета   Grinning. Така както нямаше нищо тази сутрин гледам и двете долни са се показали  newsm47 .

# 162
Здравейте Heart Eyes
Това е специално за Преско

Нунич, тук съм, ама али бали е с 37.7 Rolling Eyes Sad

# 163
# 164
Цитат
Сега се чудя как да си спра кърмата...
Ще опитам бабешката - с изцеждане и намаляване броя на цеденето, после със зелеви листа, ако не помогне ще си купя хапче.

Мецанке точно  сега и аз прекратявам с кърменето, колкото и да не ми се ще Sad. По предписание на доктор /и с помощта на момичетата от форума/ вземам Бромокриптин, но само с това нестава - иска се време, а на мен кърмата точно сега се спусна Shocked. По съвет на свекито която е акушерка - след всяко изцеждане-старая се да е два пъти сутрин и вечер правя стягяща превръзка на гърдите - даже снощи спах със стягащ колан и сутринта кърмата ми значително беше намаляла и днес не съм усещала никакво напрежение. Малко е неприятно и боли, но от хапчетата ми е много лошо и предпочитам другото.

Общи условия

Активация на акаунт