Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 44 892
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Мис и аз го четох на ММ. Малко му се изправи косата Grinning Даже снимах поста за да го пусна тук да го прочетат и другите, но ако дамата е сред нас би могла да го разкаже лично.
Аз хем се смях хем ме хвана шубето. То бива скоростно второ раждане ама нейното направо ме разби.

# 541
И аз го четох това - мен също доста ме хвана шубе и доста се притесних 😃😃😃

# 542
 Да и на мен ми стана неудобно като го четох, ще взема утре да стегна багажа, че все се подмотвам. Ясно е че  това са изолирирани случаи, ама все пак  Grinning , аз бая лежерно го карам .

# 543
  • Асеновград
Сега влязох да прочета, наистина е уау преживяване. Но историята помни и по-екстремни раждания, така че за всичко трябва да сме подготвени, верно че се случва едно на милион но.. 😄😄
Аз затова съм си стегнала куфарчето (почти изцяло), пък нека да има време, нищо че имам още седмица докато вляза в 9-тия месец.😁

# 544
  • гр.Пловдив
Мис и аз го четох на ММ. Малко му се изправи косата Grinning Даже снимах поста за да го пусна тук да го прочетат и другите, но ако дамата е сред нас би могла да го разкаже лично.
Аз хем се смях хем ме хвана шубето. То бива скоростно второ раждане ама нейното направо ме разби.

Fillme,постни го де,тя дамата май не е оттук вписващите Yum

# 545
  • Габрово
Относно предизвикване с таблетка вагинално определено при мен стана.При мен от 0 мин контракциите стартираха на през 5 минути и определено тялото ми беше в шок ,защото фазите се скъсяваха супер бързо от 5 на 3 мин. докато стигна болницата и там със система на 2 минути.Определено бих чакала сама да си тръгне и ще пробвам всичко. Най- разпространеното е секс и по- точно сперматозоидите съдържат вещество ,което предизвиква раждането има много инфо в нета .Така че хващайте мъжете за ушите Grinning
Другото е с горещ душ ,той също ще подпомогне,но пък аз мисля че трябва само ,ако кръвното е ниско или нормално.
Аз лично с предната Б местех масата и кляках подпирайки се ,малко ми се получи .
Пуснете линк момичета стана ми любопитно за това екстремно раждане:grinning:.Имам бивша колежка ,която второто си детенце роди почти по пътя 😁.На обяд в 13.30 и звъннахме да дойде до работа да си вземе ваучерите, спомням си го ясно.Тя каза че простира на балкона  и след малко ще дойде ,живее на 10 минути от работата.Стана 14 часа даже мина малко и решихме с колежките да и пишем какво става .И оппа около 14.20 каза че и олекнало .Ние питаме какво ,а тя вика родих ще ви разказвам.Общо взето в колата главата на бебето е била излязла едвам са я качили в отделението даже документи и всичко е със заден час ,защото е нямало време GrinningТака че съм свидетел на екстремно раждане.По малко от 40минути Sunglasses

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 03:34 от danger#scorpion@

# 546
Честити рожбички на родилите мамчета 😌 Да бъдат здрави и благословени дечицата ви 🍀😇                                                   Аз съм в края на 35г.с от два дена имам болка в лявата част на главата, като ме боли и окото 🙂 От това, което изчетох в Интернет вероятно е мигрена, никога не съм страдала от това чудо 😕 Болката е пулсираща, окото ми започва са сълзи и ми се запушва лявата ноздра. Опитах със студен компрес, масаж, парацетамол, да стоя в тъмна и тиха стая- не помага 🙁 Казах на АГ, отговори за главоболие само парацетамол. Вие, момичета имали ли сте такива неразположения, кога отминават и най-вече какво ви помогна на вас? 😌

# 547
Добро утро дами. Тези, които сте с кошарки тип next to me, какви матрачета си взехте и от къде?

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 10:49 от deska90

# 548
Добро утро дами. Тези, които сте с кошарки тип next to me, какви матрамета си взехте и от къде?
Детска, ако питаш за матрачета, тя не ти ли върви с матрак. Те са едни тънички и твърди, но са предвидени за бебета до 6м, тоест макс 7-8кг. Това им е напълно достатъчно, нямат нужда от допълнителен. Забележете, че и коша на количка 0-6м също е твърд и това не е случайно. Бях чела статии на ортопеди, че това правилното, а не меки матрачета.

# 549
Купихме втора ръка kikka boo Nanna и нямаме матраче.

Видях, че точно за този модел си има матраче, но не е ли прекалено меко?

https://rayatoys.com/matrak-sgavaem-kikka-boo-velvet-mini-45-80-5-sm

# 550
Аз ще си ползвам оригиналното на кошарката- 4,5 см е  и има твърда подложка отдолу, та   бива засега.

Сгъваемите не са ок за постоянен сън, с такива размери има  нормални матрачета - https://moebebe.com/detski-legla-i-spalni-komplekti/matraci-i-pr … /matrak-aloe-vera   и са доста прилични.

Аз още търся термометър и чанта за количка. Имате ли някои препоръки?

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 08:39 от mexicana___

# 551

Бях го качвала и преди, но от този съм най доволна, а имам един шкаф с термометри Joy като поотраснат малко и не може да им сложиш термометър, а този мери за няколко секунди, за мен си е точен, но питах и ЛЛ и тя потвърди. Чантите тип раница също са много удобни, на мен количката ми върви с чанта, но силно се замислям дали да не я заменя с раница. Важно е обаче да има вградени закачалки, загледай презрамките какво имам впредвид. Тази е на киндеркрафт
За матрачето, наистина е добре да е цяло, да не се сгъва.

# 552

Fillme,постни го де,тя дамата май не е оттук вписващите Yum

Ето я историята

Скрит текст:

# 553
Братовчедка ми също за малко да роди на стълбите по пътя към родилна зала, второто си детенце Simple Smile Чувала съм, че някои жени с повече деца, поради това че са се случвали бавно нещата при първото не бързат много с второто и стават такива ситуации Simple Smile)

Поне е минало бързо раждането хаха Simple Smile

# 554
Пх, посмях де и пуснах една сълза. Да им е живо и здраво детенцето, ще има да разказва дълги години

Общи условия

Активация на акаунт