Бейби бумът предстои, Слънчо с Юлчета ще ни дари - Термин Юли 2022 - тема 9

• 44 960
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Случвало ли вие се дави болят ребрата?
Имам яки болки немога да легна нито да седна,била съм на преглед казаха ми,че бебето си прави път за излизане и,че това нещо нормално,но аз мисля,че имам натъртени ребра в лявата част много ме боли, преди малко съм се намазала с паста Волтер дано за вечерта да не успокой малко да поспя.
Мамита ако знаете как да облекча болката споделете немога да изтърпия на такива силни болки. 38г.с. 4.д.

# 406
  • Замък сред облаците
Имаш ли отоци по ръце, лице, крака? Как ти е кръвното? Силните болки под ребрата освен от бебето може да са сигнал за прееклампсия.
Ако си се мазала с Волтарен, изрично пише на листовката да не се ползва в последните 3 месеца от бременността!

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 18:30 от АА

# 407
Имам яки болки немога да легна нито да седна,била съм на преглед казаха ми,че бебето си прави път за излизане и,че това нещо нормално,но аз мисля,че имам натъртени ребра в лявата част много ме боли, преди малко съм се намазала с паста Волтер дано за вечерта да не успокой малко да поспя.
Мамита ако знаете как да облекча болката споделете немога да изтърпия на такива силни болки. 38г.с. 4.д.
Аз бях с много силни болки отляво в ребрата предните дни, но беше в следствие на кашлицата. Явно ми се беше възпалил нерв от натиска и постоянното кашляне. Случвало ми се е друг и път и познавах болкат. АГ позволи да пия милгама и тука за 3 дена ми размина, пиех по едно на ден само. Не знам вече при теб какъв точно е случаят. Миналата бременност имах много силни болки вдясно под ребрата, в последствие се оказа жлъчката..

# 408
Имаш ли отоци по ръце, лице, крака? Как ти е кръвното? Силните болки под ребрата освен от бебето може да са сигнал за превклампсия.
Ако си се мазала с Волтарен, изрично пише на листовката да не се ползва в последните 3 месеца от бременността!

Ами само един път съм се намазала иначе отоци да имам,имам и  сърбеж по цялото тяло и ситни пъпчици.

# 409
Имаш ли отоци по ръце, лице, крака? Как ти е кръвното? Силните болки под ребрата освен от бебето може да са сигнал за превклампсия.

Ами само един път съм се намазала иначе отоци да имам,имам и  сърбеж по цялото тяло и ситни пъпчици.

това звучи като уртикария, лекарят трябва веднага да знае

# 410
# 411
  • Замък сред облаците
Тя нали ходи на дерматолог онзи ден… иначе уртикарията не е със ситни пъпки а с папули като жарено от коприва Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 18:59 от АА

# 412
Да ходих само на краката на меките части сами така, те ме видяха нищо такова неми казаха, казаха ми да правя диета.
На ръцете и на краката по надолу сами ситни пъпчици.

# 413

Бях 3 дни с адски болки. Не можех да стана, нито да легна, да се обърна. Кошмар. Пих ношпа и магнезий. Мисля, че ми помогна. Нищо друго не съм.

# 414
Уха, тоя обрив е много далеч от това, което си представих от описанието. Определено не е от пот в сгъвките.
Напомня на моята слънчева алергия, но в мноого по-силен вариант.
Надявам се скоро да изпиташ облекчение. За мазането използвай тендивал. Той няма противопоказания при бременност.

# 415
Може да пробваш и с Дермодрин. Аз се бях обринала по ръката със ситни пъпчици от една мартеница. Питах АГ и мазах, мина за няколко дни.

# 416
fillme, моля да ми коригираш датата, момчетата са на 20.06, а не на 21.06. Благодаря 😊
От днес Симеон е при мен, хапва си доволно, лека полека наддава. Виктор все още е в кувиоз, по-бавно стават нещата с него и се надявам скоро да е при мен и той и най-накрая да си ходим вкъщи 😊

# 417
fillme, може ли и мен да ме добавиш в списъка с термин 02.08. (момченце). Благодаря!

# 418
Миша, честита двойна радост от мен с малко закъснение! Да са ти живи и здрави, много щастливи и винаги да ви радват! ❤️❤️

fillme, моля да ми коригираш датата, момчетата са на 20.06, а не на 21.06. Благодаря 😊
От днес Симеон е при мен, хапва си доволно, лека полека наддава. Виктор все още е в кувиоз, по-бавно стават нещата с него и се надявам скоро да е при мен и той и най-накрая да си ходим вкъщи 😊

# 419
Коригирах и добавих.

Така като гледам и Королева и Zornica23 също не са в списъка. Има ли други, които съм пропуснала?

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 23:08 от fillme

Общи условия

Активация на акаунт