Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 65 628
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте! Искам да ви попитам, тези които са минали инвитрото с какво качество ви бяха ембрионите? Нашите са с 4BC и 4BB стават ли за трансфер?
Мисля,че 4ВС беше нашия
Получи ли се при вас? При нас не стана и един доктор тук каза, че качеството било лошо и за това не е станало.
При кой доктор сте?
При доктор Карлъкая сме, а тук като ходих на преглед д-р Тодоров

# 661
Ние пътувахме януари с автомобил, но минахме през Гърция, че ни е по-удобно. Взехме си стикер от пощата в Ипсала, стана за 10 минути.
След това си ползвах Гугъл мапс, А1 имат добри условия за 5 лв на ден 2 ГБ Интернет и е напълно достатъчно за навигацията.
Минахме отгоре през летището по магистралата.
Отсядахме няколко пъти в Best Fulya, в стаите на 4 етаж. Захабено е, цената ни беше 75 евро за нощувка като запазихме директно на техния телефон през WhatsApp, защото сме били там 4 пъти и ни познават.
Имат паркинг 150 лири на ден. Ние предпочитаме колата да ни е пред очите и паркираме там.
Аз лично предпочитам този хотел, защото ни е удобна локацията, 10 минути е до болницата, а в обратна посока има денонощно заведение за хранене с много вкусна храна, но не чак толкова евтино, средна работа. Пилешката супа с хляб и туршия за вкъщи беше 350 лири януари.
Извинете, за Best Fulya 75 евро включва ли закуска?

# 662
Здравейте! Искам да ви попитам, тези които са минали инвитрото с какво качество ви бяха ембрионите? Нашите са с 4BC и 4BB стават ли за трансфер?

Може ембрион 4BC да изглежда зле морфологично и да има фрагментации, но да е генетично изряден и да се имплантира чудесно.

Ембрион 5АА пък да изглежда изрядно , но да е генетично обременен и от него да не може да се развие бебе.

Така че тези букви и числа да не ви правят много впечатление. Разбира се, че могат да се родят чудесни бебета от грозните патета Wink

# 663

Може ембрион 4BC да изглежда зле морфологично и да има фрагментации, но да е генетично изряден и да се имплантира чудесно.

Ембрион 5АА пък да изглежда изрядно , но да е генетично обременен и от него да не може да се развие бебе.

Така че тези букви и числа да не ви правят много впечатление. Разбира се, че могат да се родят чудесни бебета от грозните патета Wink
А дали е добра иделя да направим генетично изследване на такъв ембрион?

# 664
Здравейте! Как превеждате парите на болницата в Турция  , днес направих първото си плащане директно чрез онлайн банкирането , но ми взе такса от 85лв. на 1000 евро. Някои от вас превеждал ли е с револют или др. начин и какви са таксите?

# 665
Здравейте! Как превеждате парите на болницата в Турция  , днес направих първото си плащане директно чрез онлайн банкирането , но ми взе такса от 85лв. на 1000 евро. Някои от вас превеждал ли е с револют или др. начин и какви са таксите?
Предварително кординаторката ме предупреди,че по банков път има 6 процента комисионна и плащах кеш.

# 666
На границата правят ли проблем с лична карта, ако се минава, или си искат паспорт?

# 667
  • Благоевград
Може и с лична карта, но ние давахме и паспорти, като тях предпочитаха и слагаха печати.

# 668
Здравейте! Как превеждате парите на болницата в Турция  , днес направих първото си плащане директно чрез онлайн банкирането , но ми взе такса от 85лв. на 1000 евро. Някои от вас превеждал ли е с револют или др. начин и какви са таксите?
Предварително кординаторката ме предупреди,че по банков път има 6 процента комисионна и плащах кеш.

Нашата такса беше 3%, но не сме с български карти, нито с Револют. Плащахме там, на място, не сме правили преводи.

# 669
Здравейте имам нужда от информация, Оказа се че за година морфологията ни е паднала от 5% на 1% на последната спермограма. Искам да питам дали някой знае в Бахчеджи използват ли методите IMSI, PICSI, MACS които подбират сперматозоиди без днк фрагментация или се кара на сляпо с нормално ICSI?

# 670
  • Благоевград
Здравейте имам нужда от информация, Оказа се че за година морфологията ни е паднала от 5% на 1% на последната спермограма. Искам да питам дали някой знае в Бахчеджи използват ли методите IMSI, PICSI, MACS които подбират сперматозоиди без днк фрагментация или се кара на сляпо с нормално ICSI?

Добавки ще помогнат ли в тази ситуация? На мм му изписаха някакви, защото беше с 40 % подвижност и други проблеми по спермограмата.

# 671
Добавки ще помогнат със сигурност, за щастие количество и подвижност са доста добре само морфологията е паднала, но това е заради диета свързана с други проблеми. Въпросът е че започнахме стимулация и е късно да правим SDI за днк фрагментация, затова искахме да знаем дали в бахчеджи имат опит с методите на подбор като PICSI, MACS и дали някой е имал такъв случай при тях.

# 672
В бахчеджи не те питат какво да ползват. В ембриологията решават.
Ти им плащаш една твърда сума за процедурата, а те решават кой метод да ползват. Остави професионалистите да си свършат работата.

Относно добавките не бъди толкова сигурна че ще помогнат. Ако знаеш причината за ниската морфология и я отстраниш, ок. Ама така стреляне на тъмно с добавки ...

Мъжа ми изпи няколко пазарски торби с добавки. Но отслабването и свалянето на инсулина вдигна показателите.

# 673
  • Благоевград
На моя изписаха Профертил. 10 дни преди спермограмата изкара вирус и според доктора това му беше влошило резултата. По мое настояване му изписаха добавката.

# 674
Здравейте! На тези които започват стимулация във София , в кои момент от стимулацията ви карат да си пускате хормони , т. к в докато бях в Надежда преди ми ги искаха на всеки преглед , тук все още не са.

Общи условия

Активация на акаунт