Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 65 642
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Благоевград
В София правят само прегледи. Нямат акредитация за медицински интервенции. Мисля, че цветните снимки ги признават, но аз предпочетох да е там.
Не бяхме пускали кариотип, така че докторът каза, че иска да имаме и това също изследвахме в Турция.

# 646
signora_tina, къде и какво си изследвала за тромбофилия , което не са ти признали?
Звучи странно.

# 647
  • Благоевград
signora_tina, къде и какво си изследвала за тромбофилия , което не са ти признали?
Звучи странно.

В Геника разширен пакет. Имам мутации, но те казаха, че генетичните изследвания искат да се правят при тях.

# 648
Ехаа. На мен ми признаха изследванията от Геника. И ми добавиха аспирин.

# 649
Ако от последната ЦС се е минала повече от 1 г. обикновено препоръчват нова. Турските са по-подробни и процедурата е по-лека.
Искам да попитам тези, които са правили напоследък дали освен самата рентгенова снимка дават и документ с обяснения какво са установили по тръбите?
Имам общо 3 ЦС, и до колкото си спомням, рентгенолога дава такова писмено становище. Така че когато се получат разногласия от 2 доктора, тежест има и мнението на радиолога.

# 650
  • Благоевград
Ако от последната ЦС се е минала повече от 1 г. обикновено препоръчват нова. Турските са по-подробни и процедурата е по-лека.
Искам да попитам тези, които са правили напоследък дали освен самата рентгенова снимка дават и документ с обяснения какво са установили по тръбите?
Имам общо 3 ЦС, и до колкото си спомням, рентгенолога дава такова писмено становище. Така че когато се получат разногласия от 2 доктора, тежест има и мнението на радиолога.

Да, има лист. Аз я правих в Ecik Emar, която е на 10 минути от болницата. Лекарят е много внимателен, говори английски и процедурата е почти безболезнена.
Тъй като аз имам проблем с йодни препарати, Херис се обади и предупреди да сменят веществото. И двата пъти бяха подготвени и ме попитаха за потвърждение, че имам проблем с йодни препарати и казаха, че лекарят знае и са сменили веществото с друго.
Когато ми дадоха снимката, вътре имаше обяснение на турски език в плик. Докторът се запознава с цветната снимка и становището на радиолога. По време на процедурата самият лекар ми обясняваше какво вижда, питаше ме дали ме боли, беше много внимателен. Не зная името му, но е с очила и гола глава. Двама стоят вътре в една кабина и гледат заснетото и мърдат скенера.

# 651
Спомням си и аз човек с гола глава, който ми поставяше апаратът. тъкмо пускаха течноста, апаратът се изхлузваше. Човекът пак идваше и повторно бъркаше в мен за да постави апарата. После пак се измъкваше и цялата процедура се повтаряше.
При втората снимка поне служителката беше жена.
Първия път се почувствах много неудобно да ме бъркат половин час. Самата снимка не представлява нищо пред поставянето на онези неща

# 652
Аз съм правила снимка в БГ,като преди това си поставих профинед и взех лекарства за отпускане на мускулатурата и нервите; нищо не усетих по време на процедурата.  Мислех,че е има болка само при сраствания и пропускливост на тръбите ?

# 653
Здравейте момичета, предстой ни инвитро идните месеци, исках да ви попитам тези от вас който пътуват с кола, дали ще се оправим, за първи път ще пътуваме с кола до там. Как стоят нещата с паркирането, вие къде отсядахте?

# 654
  • София
Здравейте момичета, предстой ни инвитро идните месеци, исках да ви попитам тези от вас който пътуват с кола, дали ще се оправим, за първи път ще пътуваме с кола до там. Как стоят нещата с паркирането, вие къде отсядахте?
Ще се справите. Съветвам ви да пътувате през нощта и до 7-8 сутринта да сте там за да има места за паркиране или по-богат избор от места. Като си тръгвате гледате много огледалата и с готовност да спрете. Също и да сте по-нахални при престрояване. Не са много колегиални шофьорите там, но като ги позасечеште пускат. Мигачи не използват много. Ако някой ви освири с клаксона не го приемайте лично, както тук, това им е като добър ден. Трябва ви и навигация. Аз ползвам офлайн такава. Жената пуска гугъл карти и плаща около 100лв телефон после. За паркиране спираме на тяхната синя зона на  улицата. За цял ден беше по-евтино отколкото на платен паркинг. Просто всеки ден през деня гледате за едни хора с касов апарат и униформи
и им плащате за 1 ден(бир гюн). На следващия ден пак. Последно беше 250 лири мисля, но сигурно е поскъпнало. За настаняване гледате букинг или бнб. Четете коментарите за мястото особено последните. Често снимките са правени като е било ново мястото и в момента да не отговарят на истината. Много хвалят бест фулия и е близо до клиниката и има паркинг срещу мястото. Ние се настаняваме в бешикташ 20-макс. 30 мин пеша от клиниката по сравнително равно. В бешикташ има пристанище и може да хващате корабчета и  да се разхождате по Босфора. Има и много заведения за хранене. За първото инвитро отсядахме в гест хотел а за второто отсядаме в хидън пърл. В тези два хотела цените са нормални и стаите са добри. Гест хотела е вече леко амортизиран. Хидън пърл стаите са като по снимките.
За пътя до Истанбул използвайте магистралата, по-бързо е. Принципно е платена, но може да я платите по Интернет, ако нямате хгс стикер, в рамките на 14 дена след като сте я ползвали. Има и безплатен път, но ми се вижда по-дълъг и за 10ина лева общо в двете посоки не си заслужава загубата на време според мен а и навигацията гледа да ви прекара по магистралата и без това.

# 655
  • Благоевград
Ние пътувахме януари с автомобил, но минахме през Гърция, че ни е по-удобно. Взехме си стикер от пощата в Ипсала, стана за 10 минути.
След това си ползвах Гугъл мапс, А1 имат добри условия за 5 лв на ден 2 ГБ Интернет и е напълно достатъчно за навигацията.
Минахме отгоре през летището по магистралата.
Отсядахме няколко пъти в Best Fulya, в стаите на 4 етаж. Захабено е, цената ни беше 75 евро за нощувка като запазихме директно на техния телефон през WhatsApp, защото сме били там 4 пъти и ни познават.
Имат паркинг 150 лири на ден. Ние предпочитаме колата да ни е пред очите и паркираме там.
Аз лично предпочитам този хотел, защото ни е удобна локацията, 10 минути е до болницата, а в обратна посока има денонощно заведение за хранене с много вкусна храна, но не чак толкова евтино, средна работа. Пилешката супа с хляб и туршия за вкъщи беше 350 лири януари.

# 656
Здравейте! Искам да ви попитам, тези които са минали инвитрото с какво качество ви бяха ембрионите? Нашите са с 4BC и 4BB стават ли за трансфер?

# 657
Здравейте! Искам да ви попитам, тези които са минали инвитрото с какво качество ви бяха ембрионите? Нашите са с 4BC и 4BB стават ли за трансфер?
Мисля,че 4ВС беше нашия

# 658
Мисля,че 4ВС беше нашия
Получи ли се при вас? При нас не стана и един доктор тук каза, че качеството било лошо и за това не е станало.

# 659
Мисля,че 4ВС беше нашия
Получи ли се при вас? При нас не стана и един доктор тук каза, че качеството било лошо и за това не е станало.
При кой доктор сте?

Общи условия

Активация на акаунт