Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 65 424
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • Благоевград
Ами аз не мога да кажа, дали още е така, защото не съм ходила още в Турция, все още не съм пристъпила и към стимулация. Също така не съм имала опит в България, а направо се насочих към Турция.

Щом важи за Турция, трябва да важи и за тук, попитайте някоя от координаторките.

# 691
При нас нещата преди седмица бяха така : платихме 2 пъти по 500лв. в България , едната сума била за самото проследяване в София , другата за прегледа , плюс депозита от 930 евро за процедурата. Когато отидохме в Истанбул платихме преди пункцията остатъка от 2170евро. При нас се оказа неозряла яйцеклетка и не се стигна до оплождане. Сума не са ни връщали , казаха ни че остават 600 евро затова че не е имало трансфер и ще се ползват за следващият път. До колкото разбрах , ако отидете директно в Турция от самото начало , ще си спестите едната сума от 500лв. , разбира се ако сте на по-близо като  разстояние.

# 692
Здравейте,

Моля за информация, дали в Турция използват и ЕЦ. Не давам добър отговор на  стимулации и АМХ ми е 0,85.
Благодаря!

# 693
  • Be realistic - plan for a miracle.
И мен ме интересува това. Повечето информация, която откривам е за ударни дози на стимулация, претоварване и лош отговор на яйчници при жени с НЯР. Все пак се надявам да се включи някой, който е успял с НЯР и леко побутване и да сподели опит, както и при кого е бил.

# 694
  • София
Ние сме с нисък ячников резерв и с положителен резултат. Не помня стойността, но беше под 1. При нас стимулацията е дълга (около 10 дена). За дозите не знам дали са били големи. Сега при опитите за второ дете след последната започната стимулация не нарастваха фоликулите и прекратиха стимулацията и чакаме следващата врътка. Предходната стимулация беше успешна, но не се захвана.

# 695
Момичета къде правите хубави цветни снимки, приемат ли я после в Бахчеджи? Понеже съвета им е да отида там за цветна снимка, но ми идва доста далеч да се разкарвам до там само за това. 🙂

# 696
  • София
Момичета къде правите хубави цветни снимки, приемат ли я после в Бахчеджи? Понеже съвета им е да отида там за цветна снимка, но ми идва доста далеч да се разкарвам до там само за това. 🙂
направете я там. Безболезнено е и безкръвно, за разлика от в България. Може и една мини екскурзия да си направите да не е разкарването само за това. Тъкмо и ще видите пътя как е, нощувки, паркиране, храна и т.н. като дойде деня за пункция и трансфер да не се притеснявате кое как.

# 697
  • София
Момичета, на всички тези въпроси, има ли на място в София кой да отговаря? Към кого да се обърнем? Всичко ми изглежда много неясно и някак по балкански. Има ли договор или нещо друго за лечение, което се попълва от тук? Или всички документи направо във Турската клиника?

# 698
  • Благоевград
Аз също давам положително мнение за цветната снимка в Турция. Два пъти съм правила в България, и двата пъти ме боля зверски. Два пъти правих на едно и също място в Истанбул, нищо не усетих, съвсем леко неразположение.

# 699
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ние сме с нисък ячников резерв и с положителен резултат. Не помня стойността, но беше под 1. При нас стимулацията е дълга (около 10 дена). За дозите не знам дали са били големи. Сега при опитите за второ дете след последната започната стимулация не нарастваха фоликулите и прекратиха стимулацията и чакаме следващата врътка. Предходната стимулация беше успешна, но не се захвана.

Мерси за споделеното Simple Smile Десет дни не е дълъг протокол стимулация, а стандартен.
Второто прекратяване на стимулация и това, че фоликулите не са отговорили ми говори, че действително се ползват по-силни медикаменти, защото при НЯР тогава има подобно не-нарастване на фоликули.
Стискам палци за следващия път!

# 700
направете я там. Безболезнено е и безкръвно, за разлика от в България. Може и една мини екскурзия да си направите да не е разкарването само за това. Тъкмо и ще видите пътя как е, нощувки, паркиране, храна и т.н. като дойде деня за пункция и трансфер да не се притеснявате кое как.

Разбира се че приемат цветни снимки и от бг клиники, цветната снимка “Чурек” не е кръвна…недейте така заблуждавайте - прави се под краткотрайна анестезия нито ви режат нито нищо.. Минава бързо и безболезнено и в България във всяка една репродуктивна клиника! Многократно съм правила в Бг и не съм имала никакъв дискомфорт! А и не смятам, че точно сега когато има земетресения - трябва да се ходи за такова нещо до там специално!

# 701
Заради снимка правена тук в България, ми правиха ненужна операция. И болеше много самата снимка.
Заслужава си да се направи в Турция. Само да видиш от колко ъгъла е снимано и качеството.

# 702
Аз вчера се прибрах от Истанбул и всичко е спокойно там, но пътя е много и за сам шофьор е доста натоварващо, пък да измина толкова километри за цветна снимка незнам дали си струва. Относно въпроса дали има към кого в София да зададеш въпросите си - да има там в д-р Друмева, като ходите може да си ги задавате, ако през другото време имате въпроси ги задавате към координаторката, с която сте избрали да ви съдейства. Ако тя не е наясно с нещо пита доктора и ви отговаря.

# 703
  • Благоевград
Тръгнахме в 4.30 сутринта и бяхме пред хотела в 14.30 ч. Отидохме до Истанбул само за цветна снимка и спермограма. Нито за секунда не съжалявам, че отидохме само за това. Да, пътуването беше изключително дълго и тежко, висяхме 2 часа на границата, минаха колата на скенер, беше неприятно, но си прекарахме чудесни първи дни на януари в Истанбул. Ако се съчетае с туризъм, не само за прегледи и процедури, е доста по-приятно.

# 704
  • София
Дали има полети до Истанбул и на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт