Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 65 583
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, тези от вас които са правили стимулация в София, колко горе долу дадохте за лекарства? Има ли голяма разлика в цената с Турция, или е по-изгодно да отидеш до Одрин за тях?

# 676
Нещата са динамични. Свери си цените с ilacabak.com

# 677
Здравейте, тези от вас които са правили стимулация в София, колко горе долу дадохте за лекарства? Има ли голяма разлика в цената с Турция, или е по-изгодно да отидеш до Одрин за тях?
Здравей! Аз си купих лекарствата за стимулацията от болница Вита, така ми казаха от бахчеджи и ми струваха някъде около 1200лв, не си спомням с точност. Не знам дали в Турция ще са по-евтини.

# 678
Здравейте! На тези които започват стимулация във София , в кои момент от стимулацията ви карат да си пускате хормони , т. к в докато бях в Надежда преди ми ги искаха на всеки преглед , тук все още не са.

Не си пускаш хормони. Хормони ти казват да си пуснеп само в деня, в който ти направят прегледа и ти насрочат пункцията и след това, чак в деня на пункцията в Турция.

# 679
  • София
Момичета, как точно протичат нещата в клиниката в София? Как запазвате час за първи преглед, на място какъв е процеса, и т.н. Звънях им по телефона обади се едно момиче и каза "Ало" още тогава ме изгубиха като пациент. Въпросът е дали просто от регистратурата са смотани и без опит и със АГ и акушерки как е положението?

# 680
  • Благоевград
От едно "Ало" не можете да си направите извод за цялостната картина. Може момичето да не се е усетило и да е случайна грешка на езика.
Избирате си лекар, връзката е онлайн. Отивате там, плащате 350 лева, преглежда Ви доктор Друмева, после онлайн се включва и избрания лекар. Повечето сме при Карлъкая. Доктор Друмева превежда. Или преди часа, или там на място ще попълните въпросник, с който докторът се запознава преди прегледа, така се спестява време и за Вас, и за доктора.

# 681
  • София
Благодаря много! Точно затова попитах, защото не искам едно непрофесионално "Ало" да ми е критерия. До колкото разбирам в клиниката има само АГ кабинет и лаборатория на място няма? Нито за хормони нито за спермограми? В този случай от коя друга клиника признават резултати?

# 682
  • Благоевград
Последно като ходих декември нямаше лаборатория. Само аг кабинет.
Доктор Друмева е чудесна, два пъти се виждах с нея и съм доволна. Превежда от турски на български и обратно. Признават някои изследвания. Ние решихме да правим цветна снимка в Турция, поискаха да правим Кариотип, защото нямахме. Не ми признаха обаче изследванията за трамбофилия и ми казаха, че искат да ги направим при тях. Нямаше разлика в резултатите, но това им бяха изискванията. Всичко друго беше по наше желание. Носила съм в Турция пкк от българска лаборатория и ми ги признаха.

# 683
От едно "Ало" не можете да си направите извод за цялостната картина. Може момичето да не се е усетило и да е случайна грешка на езика.
Избирате си лекар, връзката е онлайн. Отивате там, плащате 350 лева, преглежда Ви доктор Друмева, после онлайн се включва и избрания лекар. Повечето сме при Карлъкая. Доктор Друмева превежда. Или преди часа, или там на място ще попълните въпросник, с който докторът се запознава преди прегледа, така се спестява време и за Вас, и за доктора.
Аз ходих преди около месец и заплатих близо 500лв, вие кога сте заплатили 350 да не е било преди нова година това? 🙂

# 684
  • Благоевград
Аз ходих преди около месец и заплатих близо 500лв, вие кога сте заплатили 350 да не е било преди нова година това? 🙂

Средата на декември.

# 685
  • София
  Извинявайте,  какво включва тази цена?

# 686
Цената включва преглед, на който онлайн присъства и специалист от Турция (той вижда това, което вижда аг, който ви преглежда. В мояслучай д-р Друмева, не съм наясно дали има и други), после провеждате видеоразговор, на който обсъждате вашият случай. Задават ви въпроси и вие задавате свойте. 🙂

# 687
  • София
Благодаря много! Смятате ли, че цената е оправдана и дали от Бахчечи успяха да ви предложат по-различен план на лечение от БГ клиниките?

# 688
  • Благоевград
След като платихме тази цена и отидохме на място в Турция за преглед ни приспаднаха сума за прегледа и на място не сме плащали. Не знам дали още е така. Ние бяхме на 3 януари тази година.

# 689
Ами аз не мога да кажа, дали още е така, защото не съм ходила още в Турция, все още не съм пристъпила и към стимулация. Също така не съм имала опит в България, а направо се насочих към Турция.

Общи условия

Активация на акаунт