Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 12

• 65 715
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Скрит текст:
Ето, че дойде времето да напиша този пост, който тооолкова отдавна искам да напиша, но страхът, суеверията, неизвестността и несигурносттта ме спираха. И така, искам да БЛАГОДАРЯ на:
*мила моя, скъпа моя, невероятна Айля! Цял живот няма да успея да ти се отблагодаря, но все пак - БЛАГОДАРЯ! За това, че първа повярва в мен! За това, че не се отказа! За това, че се пребори за мен и успя да убедиш доктора, че не съм загубена кауза! Знам, че не ти е било лесно! Жена на 47 години, с АМХ 0.01 (!!!) не е обект на интерес за никой лекар! Но въпреки това, въпреки, че никога не ме беше виждала и не знаеше нищо за мен, ти ми повярва, когато ти казах, че изследванията НЕ са точни! Че на прегледите всеки месец си имам както доминантен, така и антрални фоликули! БЛАГОДАРЯ ти, че беше с нас през цялото време, за това, че винаги разсейваше страховете и съмненията ми, че звънеше и говореше с когото и когато имах нужда от информация, за това, че страдаше с мен в трудните моменти, че се радваше за мен в хубавите моменти, за това, че през цялото време и до ден днешен, въпреки хилядите километри разстояние, ти не спираш да се интересуваш и да ми стискаш палци, и да се молиш за мен! Както ти казах още тогава, когато ми съобщи, че все пак докторът се е съгласил да ме види, въпреки, че шансовете са почти нулеви, ти си нашата фея, която ще ни отведе до вълшебния финал, а именно - нашето бебче! 🤗❤️

БЛАГОДАРЯ от цялото си сърце и душа на ГОЛЕМИЯ, НЕВЕРОЯТЕН професор Йозкан Йоздамар! Благодаря Ви, професоре! Че Вие също повярвахте в мен! Че не се отказахте да се борите за мен! Че въпреки многото проблеми, които тялото ми Ви създаваше, ми обещахте, че ще дадете най-доброто от себе си и го направихте! Не човек, а пратеник на Господ, чрез чиито ръце Бог върши чудеса! Никога няма да мога да Ви се отблагодаря! Не напразно Ви казах: аз имам най-добрия лекар в света, от нищо не ме е страх и Ви вярвам! БЛАГОДАРЯ, че оправдахте доверието ми и се раздадохте от началото до края!

БЛАГОДАРЯ на Зейнеп! Скъпа моя Зейнеп! Ти си една голяма душа, един добър и невероятен човек! БЛАГОДАРЯ ти за всичко, което направи за нас от ден 1, до края, докато си тръгна от Бахчеджи! За подкрепата, за това, че беше с нас в най-трудните мигове, за среднощните обаждания, за съпричастността и съчувствието, за това, че и до ден днешен, ти също не спираш да се интересуваш от мен и да стискаш палци всичко да стигне до успешен финал! Както ти казах и преди: ти винаги ще си бъдеш НАШАТА Зейнеп и цял живот ще съм ти благодарна за всичко! 🤗❤️

БЛАГОДАРЯ на Херис, която въпреки краткото време, което беше с нас, направи най-доброто за нас, и се радва на успеха ни! Благодаря ти, че ме наричаш "нашият много специален случай", толкова ми стана мило, когато го разбрах от съвсем друго място! 🤗❤️

БЛАГОДАРЯ на ембриолозите от Бахчеджи, които оплодиха, пазиха и се грижеха, замразиха, а след това и успешно размразиха нашата "малка запетайка", както я наричам аз, и й се радваха, че има такова огромно желание за живот, че едва размразена, започна отново бързо да се дели и да расте, а те я наричаха перфектна и й се радваха на прогреса! 🤗❤️

БЛАГОДАРЯ на Мелике от регистратурата на Бахчеджи! През тези 2 дълги месеца, тя ни съчувстваше и съпреживяваше с нас, а на финала, след успешния трансфер, със сълзи в очите, ми даде целувка и ми пожелае успех! 🤗❤️

БЛАГОДАРЯ на хората от хотела Шерифе и Окан, които освен, че ни накараха да се чувстваме у дома си през тези 2 месеца, също с трепет очакваха да им кажем добрата новина, а когато им я казахме, ни благославяха и желаеха успех! 🤗❤️

БЛАГОДАРЯ на всеки един човек от Истанбул, с когото в някакъв момент пътищата ни са се пресекли и ни е помогнал по някакъв начин, и ни е пожелал успех! 🤗❤️

И на последно място, но не по значение - БЛАГОДАРЯ на всички тези момичета тук, които чисто човешки споделят, дават съвети и помагат! Без вас нищо от това нямаше да се случи, момичета! Не знам колко дни и нощи ви четях, страдах с вас, радвах се с вас, попивах от съветите, които давате, и запаметявах най-важните неща, които ми помогнаха в последствие! Във всеки миг на несигурност и притеснение влизам тук, и винаги намирам успокояващи думи, безценни съвети и незаменима помощ и информация, които не бих могла да открия никъде другаде! БЛАГОДАРЯ ви, че ви има и че отделяте от времето си, за да помагате на такива като мен, които преди това нямат представа с какво се захващат! 🤗❤️

ПОЖЕЛАВАМ от сърце на всяка една от вас, която вече е сбъднала мечтата си, да е жива и здрава, да са живи и здрави и бебенцата ви, и семействата ви, и всички около вас! 🤗 А на тези, на които тепърва им предстои тази трудна битка, пожелавам да не се отказват, да се борят за мечтата си и да вярват! Намерете лекар, в когото истински да вярвате! Слушайте го и действайте смело и с вяра, че чудото ще се случи! Защото чудеса се случват, а аз съм само един мъъъничък пример за това! 🤗❤️

С положителна енергия и най-добри чувства, поръсвам всички тук с вълшебен прашец! Нека полепне по вас и ви донесе толкова много щастие, че да се чудите какво да го правите! Бъдете живи, здрави и  благословени! 🤗❤️

Здравейте,не знам коя седмица сте,аз съм в 15та седмица,бременна с момиченце.Мой координатор беше Зейнеб и лекар проф .Йоздамар.Желая ви успех с цялото си сърце.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 14:20 от AnMary

# 541
Здравейте,не знам коя седмица сте,аз съм в 15та седмица,бременна с момиченце.Мой координатор беше Зейнеб и лекар проф .Йоздамар.Желая ви успех с цялото си сърце.

Най-вероятно сме се засякли там! 🤗 И аз Ви желая успех от сърце, лека бременност и най-прекрасния, пухкав финал! 🤗

# 542
Здравейте! Пациенти сме на Бахчеджи от скоро след като имахме спонтанен аборт миналата година след естествено зачеване. Още стимулацията не може да започне заради 2 задържани фоликула (около 15-20мм) които от първия цикъл след аборта не са изчезнали вече около 6 месеца.
Докторът предписва само противозачатъчни, но след прием от 2 месеца на Ясмин няма абсолютно никакъв ефект.
Някой имал ли е подобен проблем и как успяхте да го разрешите? Чувам за много случаи на пациентки с успешни стимулации и трансфер дори при наличието на задържани фоликули в случай че не произвеждат хормони. Би ми било от голяма полза да чуя някой с подобен проблем, какво направихте на своя глава и помогна или как докторите в клиниката разрешиха проблема, всякаква информация ще е от полза. Благодаря предварително

# 543
  • Благоевград
Здравей!
Нямам опит точно с лекарите от клиниката по този въпрос, но имам личен опит със задържани фоликули. При мен изписваха Регулон и е успявал да ги изчисти. В началото на пубертета съм пила Ясмин заради ПКЯ, нямам много спомени как ми е действал, защото минаха 20 и няколко години от тогава, но съм чела, че на много жени не им понася.
Обсъдихте ли варианта това да са кисти, а не фоликули? За толкова време би трябвало да се изчистят.

# 544
Докторът казва че фоликулите изглеждат все едно са стимулирани и така са застинали. Миналият месец дадохме почивка от Ясмин и фоликулите за първи път мръднаха от размера си с около 2мм нагоре, но очевидно това е нищожна разлика и сега предписа 40 дни Ясмин без прекъсване...

# 545
  • Be realistic - plan for a miracle.
При мен с прием на Дуфастон след 10 ден от цикъла се изчистваха с идването му.
Регулон също работи, кофти че не е проработил сега.
Третият и по-кофри вариант е да ги пунктирате под упойка и да изтеглят течността им, но се рискува пак да се напълнят с течност след това, та много лекари не се навиват.

# 546
Момичета, здравейте отново. Преди седмица ви бях писала, като обещах, че ще ви държа в течение за нашата процедура в Бахчеджи. На 37 години съм и съм с намален яйчников резерв, като имаме и мъжки фактор. Имаме един неуспешен опит на естествен цикъл в болница Надежда и след това директно се насочихме към Бахчеджи. Вчера стартирахме стимулация в България (тъй като съм от София) и общо на двата яйчника имах само пет фоликулчета. Това е много отчайващо, предвид всички стъпки и етапи, които трябва да преминем, но кой знае, може би пък ще се случи едно малко чудо, което ще вдъхне надежда и на някои от вас, които имат този проблем. До момента имам един проблем, който не знам дали се дължи на лекарите или на координаторките, или на мен, защото не съм се сетила да им го кажа. Преди десетина години имах тромб в кракът, който остана неизяснен и лекарят ми каза, че по-скоро се дължи на преумора и стоене права. Млада и зелена, изобщо не се задълбочих върху това. Но преди месец, когато трябваше да започна да пия Ясмин, прочетох предупрежденията и видях, че има 1000 страници образно казано, в които предупреждават да не се приема, ако някога сте имали проблеми с тромби. От там влязох в заешката дупка и видях колко от вас говорят за изследването тромбофилия. Веднага се свързах с координаторката си Херис и помолих или за среща с лекарката в София или да попита, дали е задължително да приемам Ясним в този случай. Няколко часа по-късно Херис каза, да не пия Ясмин и че ще започнем директно стимулация през Януари. Стана ми странно, че не препоръчаха никакви изследвания, но реших, че ще го коментирам на място с лекарката. Вчера съответно, се оказа, че тя не знае, че не съм приемала Ясмин и не знае за тромба, като заключи, че вероятно Херис е комуникирала с доктор Карлъкая, на което не знам дали да вярвам. Така или иначе, днес пуснах изследването и очаквам резултат следващата седмица. Моля се всичко да е наред, защото влагаме всичко в този опит и ако е той е несупешен спираме до тук.

# 547
  • София
Момичета, здравейте отново. Преди седмица ви бях писала, като обещах, че ще ви държа в течение за нашата процедура в Бахчеджи. На 37 години съм и съм с намален яйчников резерв, като имаме и мъжки фактор. Имаме един неуспешен опит на естествен цикъл в болница Надежда и след това директно се насочихме към Бахчеджи. Вчера стартирахме стимулация в България (тъй като съм от София) и общо на двата яйчника имах само пет фоликулчета. Това е много отчайващо, предвид всички стъпки и етапи, които трябва да преминем, но кой знае, може би пък ще се случи едно малко чудо, което ще вдъхне надежда и на някои от вас, които имат този проблем. До момента имам един проблем, който не знам дали се дължи на лекарите или на координаторките, или на мен, защото не съм се сетила да им го кажа. Преди десетина години имах тромб в кракът, който остана неизяснен и лекарят ми каза, че по-скоро се дължи на преумора и стоене права. Млада и зелена, изобщо не се задълбочих върху това. Но преди месец, когато трябваше да започна да пия Ясмин, прочетох предупрежденията и видях, че има 1000 страници образно казано, в които предупреждават да не се приема, ако някога сте имали проблеми с тромби. От там влязох в заешката дупка и видях колко от вас говорят за изследването тромбофилия. Веднага се свързах с координаторката си Херис и помолих или за среща с лекарката в София или да попита, дали е задължително да приемам Ясним в този случай. Няколко часа по-късно Херис каза, да не пия Ясмин и че ще започнем директно стимулация през Януари. Стана ми странно, че не препоръчаха никакви изследвания, но реших, че ще го коментирам на място с лекарката. Вчера съответно, се оказа, че тя не знае, че не съм приемала Ясмин и не знае за тромба, като заключи, че вероятно Херис е комуникирала с доктор Карлъкая, на което не знам дали да вярвам. Така или иначе, днес пуснах изследването и очаквам резултат следващата седмица. Моля се всичко да е наред, защото влагаме всичко в този опит и ако е той е несупешен спираме до тук.

Ние на първа стимулация имахме 3 фоликула, аспирирани 1, оплоден и замразен на 3ти ден. Сега правим пулинг и имаме 4 фоликула. Пункцията предстои. Та не се отчайвате. Ако проблема е финансов имате поне 1-2 години да съберете пари за нов опит. Първото инвитро в бахчеджи беше, когато жена ми беше на 39 години и беше успешен. Сега второ и жена ми е на 41. Ако не е финансова причината да спирате, то нямате причина тогава. По-горе една жена на 47 и имат положителен резултат.

# 548
Някъде по-нагоре бях описала моята история.На 36 години съм,започнах стимулация с 9 фоликула,спокойна,с отлични показатели,аспирирахме 9 яйцеклетки, нямаше празни фоликули.И изведнъж само 5 от тях бяха зрели,и въпреки,че нямаше проблем и в спермограмата,само 3 се оплодиха.Както бях въодушевена и спокойна изключително много се притесних,въобще ще оцелее ли нещо за трансфер.До 5 ден достигнах с един ембрион с що годе добро качество,другите два изоставаха,ембриолозите казаха,че ако оцелеят до ден 6ти ще ги замразим.Е,не оцеляха и от 9 яйцеклетки се оказах без замразени.Бях много притеснена и отчаяна,но не ние решаваме,а Господ.Единственото ми ембрионче се оказа борец и ме зарадва със стоиност на кръвния тест за бременност 1982...на 11ти ден след трансфер.Бременна съм 16та седмица с госпожица,така че мила,вярвай,мечтай,моли се,но не се отказвай.Достатъчно е и едно евбрионче,за да стане чудото.Искрено и от сърце ти желая да ти се сбъдне мечтата и те посипвам с моя бременен прашец.Ако имаш нужда от съвет или подкрепа,можеш да ми пишеш,както и всяка една от вас,която има нужда.

# 549
Здравейте ,момичета.Направих пореден неуспешен опит.За в момента нямам сили да продължа.Останаха ми доста инжекции.Бих искала да ги продам на намалена цена.За съжаление се намирам в Австрия.Ако има някоя от тук дама не й достигат и има интерес може да ми пише.

# 550
Здравейте ,момичета.Направих пореден неуспешен опит.За в момента нямам сили да продължа.Останаха ми доста инжекции.Бих искала да ги продам на намалена цена.За съжаление се намирам в Австрия.Ако има някоя от тук дама не й достигат и има интерес може да ми пише.

Съжалявам за неуспеха! Знам много добре колко боли. Пожелавам ти да го превъзмогнеш скоро и с нови сили и мотивация следващия ти опит да бъде успешен.

# 551
Здравейте, имах 3 ти трансфер в Бахчеджи на 09.01., 2 петдневни ембриончета.
На 11 ден чхг -204
На 13 ден чхг-170

Дали има вариант реален само 1 то да е продължило ?

# 552
Здравейте, имах 3 ти трансфер в Бахчеджи на 09.01., 2 петдневни ембриончета.
На 11 ден чхг -204
На 13 ден чхг-170

Дали има вариант реален само 1 то да е продължило ?

Задължително е да се консултирате с доктора. След 2 дни още един кръвен тест

# 553
Херис ми писа, че е спряло развитие, след 4 дни нов тест.

# 554
Здравейте! Доктор Карлъкая ми назначи едни изследвания. Знаете ли къде могат да се направяти някоя правила ли си ги е?  Ние сме от Стара Загора и мисля, че тук няма такава генетична лаборатория

Аз също съм от Стара Загора всички необходими изследвания ги пуснахме в Сънево . Единствено кареотипаите ги пуснахме в Пловдив в болница селена . В началото на месеца ходихме със сапруга ми за други изледвания и ни казаха ,че в сънево вече пускат и кареотип. Стискам ви палци и успех .

Общи условия

Активация на акаунт