Краят на една връзка

• 6 091
  • 104
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Приеми го, като нещо много хубаво и прекрасно, което ти се е случило точно навреме.
Видяла си овреме какво представлява цялата паплач и си се спасила!

# 61
  • Terra incognita
Каква е целта на темата?
Всички вкупом да одумваме този тъмен балкански субект, да цъкаме как може такова нещо, пък след седмица всичко по старому. Ще те омайва колко много те ревнува, щото те обича. Те някои и бият за това.
Или целта е наистина да се чатнеш, че си се хванала с някакъв невероятен отпадък с кофти семейство и е време да биеш хикса?
Надявам се да е второто, иначе те чака кофти живот. Знам, че на 21 всичко, което лети се яде, но ди заслужава да послушаш хората тук.
Животът е пред теб, не го пропилявай!

# 62
  • София
Е, Вики, не мога да повярвам, че ще изхвърлят някой като куче, а той ще се връща като бумеранг обратно.

# 63
Напиши му съобщение:
Не се тревжи за мен - вече съм в България. Събрах си всички вещи от вас. Събрах и всичките ти документи и книжа и ги изгорих на паркета в хола. Цялата техника от апартамента, която можех да нося сама, смъкнах и оставих на контейнера като дар на клошарите. Мисля, че трябва да обмислиш и купуването на нов хладилник, стария повече надали ще работи...
Реших, че като ще те запомня като най-смахнатия мъж в живота ми то е редно да оставя същата следа и в твоя живот!
Майната ти!

# 64
  • София
Тоз, че е някакъв утепляк е ясно.
Ама зрели, големи хора да оставят безпомощно момиче само в чужда държава да се оправя както може…..

# 65
Oсновнато в тая тема е, че не е задълително да си играеш на малката булка на 18 години , особено след като си студентка. Не разбирам този копнеж у младите момичета от дома на мама и тате да се насадят някъде да въртят метлата и парцала. Няма ли нещо по вълнуващо от това? Че и бебенца да им виснат в ръцете?
Случката те е шокирала, но трябваше и да помислиш за неговия шокинг, като е прочел съобщението от, уж познатия.
В заключение, трябваше още миналата година да си се ориентирала в обстановката.

# 66
Тоз, че е някакъв утепляк е ясно.
Ама зрели, големи хора да оставят безпомощно момиче само в чужда държава да се оправя както може…..
Този саморасляк също не твърде малък, на 27 си достатъчно зрял, но реакциите му са като на 17 годишен. Родителите му са същите малоумници и незрели индивиди, но всъщност има доста такива елементарни хора по света.
Девойката да си вземе поука и да се маха, докато е време. Съдбата и поднесла удобен случай да се отърве от тази отровна среда навреме, да вземе и да се възползва. По далеч от него и като се завърне да внимава, че както го описва, май никак не го слуша главата младежа. Гледай си ученето и личното развитие. Пък може заинтересования от чата да ти късмета. Всяко зло за добро, ти само не се обръщай назад, че може да има още продължения.

# 67
Този мъж е насилник и вече ти го е показал ясно. Трябва да ти светят червени светофари от всякъде. Прибери се в България и не го търси повече. Не му отговаряй на обаждания, най-добре го блокирай и го забрави. А да, вдигни един купон, че си се оттървала навреме.

# 68
Кой нормален МЪЖ, щото си е вече баш мъж на години, ще остави жената, за която е сгоден, да се спасява сама на хиляди километри от дома... очевидно този, чиито родители са същите малоумници като него. Интересното е, че те не са го отгледали и възпитали, поредното доказателство, че тъпотията се предава генетично...

То не е връзка това, а някакъв грозен цирк. И аз мисля, че лудият ще се обади. Авторке, ако имаш поне мъничко самоуважение, не се връщай при него. Ще слушаме и за тебе някой ден, че са те намери на парчета в някой куфар Confused

# 69
Следващият път да ти е обица на ухото и да си триеш съобщенията.

# 70
Дано се е осъзнала авторката. Този мъж е лош и глупав.
Едва ли. Господ е събирач.

# 71
Следващият път да ти е обица на ухото и да си триеш съобщенията.
По-скоро да се научи да си оправя роуминга сама като знае , че си чати с разни ''познати'' и да не си раздава телефона наляво-надясно.

# 72
  • Terra incognita
И аз не искам да го вярвам, но има жени, които се връщат и след по- лоши неща- побоища и т.н.
Е, Вики, не мога да повярвам, че ще изхвърлят някой като куче, а той ще се връща като бумеранг обратно.

# 73
Помня, че автоката имаше и други теми с проблеми с въпросния.
Явно и трябва време за да стопли някои неща.

Този мъж е лош и глупав.

Тя пък авторката е много умна Joy

# 74

Точно такова не, ама съм виждал с очите си да се връщат след други потресаващи неща. Така че като му мине и му се дое*е малко и трябва да се върне. Две три мили думички, някое цветенце и е готова, до следващия път. Може би като порасне още малко, ще и дойде акъла, но не е задължително.

Общи условия

Активация на акаунт