Краят на една връзка

• 6 098
  • 104
  •   1
Отговори
# 30
Аз не мога да разбера майката. Аз ако съм, каквото и да е станало между младите, няма да позволя синът ми (ако имах) да изхвърли ей така на улицата момиче, за което е поел някаква отговорност. Ако трябва аз ще я приютя и ще и осигуря връщането.

# 31
  • Great Britain
Изключително наранена съм ! В огромна емоционална дупка .Казах на майка ми и баща ми ,че имам дребни още неща от там туй като най-важните взех за пътуването и няма да събирам нищо от там. Да ги изхвърля ако иска. Не мисля ,че бих се върнала при него . И преди е показвал ревнивите си истории,но мислех,че ще обича ,но при думите му вчера "тези 7 дни ще те съсипя " ,всичко ми стана ясно.
Изречението ти не мисля,че бих се върнала при него /цитирам/ е твърде смущаващо.От къде ти идват тези мисли при факта,че те е изгонил по този начин?

# 32
  • София
Чудесен урок. ВИНАГИ ВИНАГИ ВИНАГИ трябва да имаш пари за непредвидени ситуации, всичко се случва.
Може да искаш сама да си тръгнеш, може да се налага да си тръгнеш, дето те е изгонил е бял кахър. Благодари се, че се проявява навреме що за стока е и че си се измъкнала невредима.

# 33
Не ,не знаеше за този познат ,защото той ми е познат от скоро,излизахме в обща компания ,но много добре знае ,че съм сериозно обвързана и никакви задни мисли не е имал към мен,нито аз към него . И да, в главата му е ,че съм му изневерявала и търси отмъщение.

# 34
Събери си всичко(ако щеш в боклука ги хвърли) , за да може той като се прибере да види че ти си приключила с него... Иначе ще има поводи за позвънявания и вижданки:"на ти си парцалите, дай си ми дрешките" , драми и т. н.
100% се надява да му се обадиш и да започнеш да му се обясняваш-не го прави!!!
Той звънял ли ти е?
Ако ти звънне-не му отговаряй. Дръж го в неведение, да не си мисли, че не можеш без него...

# 35
Аз не мога да разбера майката. Аз ако съм, каквото и да е станало между младите, няма да позволя синът ми (ако имах) да изхвърли ей така на улицата момиче, за което е поел някаква отговорност. Ако трябва аз ще я приютя и ще и осигуря връщането.
Тази майка не е поела отговорност за собственото си дете, какво остава за чуждото.

# 36
Не мисля да ходя там да си събирам нещата,те са останали дребни неща кърпи,хавлии ,козметика за коса и тн . Важните неща са ми тук в багажа . Прежалила съм ги тези неща,няма да ме потърси и той да си ги взимам , сигурна съм . А майката,нямам думи наистина . Много беше грижовна ,в това отношение няма проблем ,но аз никога не бих пуснала момиче в чужда държава дошло при мен да си тръгне така..

# 37
Gabrielageorgievva, това ти е поне трета на тема посветена на благоверният ти, и ти във всяка описваш отношенията като доста трудни (в едната дори казваш,че сте се разделили). А си само на 20. Докога смяташ да го караш така драматично? Нямаш ли обкръжение, не обръщаш ли внимание, че живота може да минава и приятно? Сигурно си от някой малък град и няма какво друго да се прави освен да се жените и да правите деца, но има и повече от това.
Стягай се, не си заслужава да изживееш най-хубавите си години като жертва. Никой няма да го оцени, медал няма да ти дадат. Само притесняваш близките си и техните приятели както виждаш.
Има много свестни момчета, просто не са на гъсто. Ще трябва да целунеш няколко жаби, но не се застоявай там.

# 38
Звънял ли ти е?

# 39
И аз не вярвам да те потърси. Край и точка. И много добре, че е край. Абе ужас пълен, цялата история е потрес. Жалко, че така се е наложило да го опознаеш.

# 40
  • София
Чудна работа. За 2 г. съвместен живот ти нямаш почти никакви вещи у тях и отиваш на гости в чужбина с всички свои вещи, той не познава твои познати, които знаят достатъчно за личния ти живот, а за капак той не е близък с техните още от детска възраст, но ги командва, а те му угаждат на акъла да изгонят на улицата млада жена, която предполагам сами са поканили в дома им на 2000 км. от нейния дом.
Вероятно съм пропуснала нещо, щом има и предни теми.

# 41
Аз съм убедена, че ще я потърси... Този е тежък случай... Оприличава я на майка му сигурно... Като се прибере, ще има нужда от женско внимание...
Сега е при маминка...

И на мен ми е чудно как нямаш вещи като сте живели заедно поне година. 🙄

# 42
Gabrielageorgievva, това ти е поне трета на тема посветена на благоверният ти
Мдаа, керванът си върви. https://www.bg-mamma.com/?topic=1360741
Що ли се морят хората за пореден път да обясняват ... Тук не слушаш, родителите си не слушаш, ама троши я тая глава на воля. На 20 години хукнала на семейство да си играе.

# 43
  • София
Ама това същият мъж ли е? Преди година пише, че е на 20 и живеят от 1 година и 6 месеца заедно.
Сега пише, че живеят от 2 г. И са заживее, когато е била на 20.
Нещо се обърках.

# 44
Олелеее, абе от кое заспало в 19 век градче/село сте двамата? Нали учиш, нямаш ли допир с истински културни мъже с модерно мислене, а не с Ганьовци, дето тропат по масата, а ако се ожените един ден ще те заключат вкъщи, ще ти цензурират познатите и ще искат да им носиш на бегом ракийката и салатката? Ама благодари на съдбата, щото както гледам съвети и акъл не приемаш, та сега поне дано вденеш да се откачиш.

Общи условия

Активация на акаунт