Отговори
# 240
Аз харесвам Алина и мисля, че партньорството и с Акън би било успешно. Кой е Дени?
femmi2, Ебру вече е в Италия в околностите на Неапол. Някой подозират, че е на остров Капри.
Ойкю е била на кастинг в Ирландия и ще участва във втори сезон на някакъв ирландски сериал. Не мога да се сетя за името му.

# 241
.....партньорството и с Акън би било успешно. Кой е Дени?

Аз съм Дени Grinning
Може би Алина и Акън биха направили добър отбор. Всичко зависи от сценарии, роли, основен сюжет и поддържащи роли. Ще почакаме и ще се разбере дали е само слух или ще бъде реалност.

Горещи летни предложения Heart Eyes Sunglasses

Колкото и да ме е яд на този човек не мога да се спра да го харесвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 13:54 от DeniAra

# 242
Съвкупно е всичко.
Най вече зависи от канала и рейта. Режат , няма значение колко добър актьор си. Съсипват хубави партньорства.
На цифровите платформи е различно и актьорите започнаха да ги предпочитат.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 14:56 от femmi2

# 243

Смях ....

Да, по повод сътрудничеството на Алина Боз и Акън - тя меланхолична, той буен нрав - я, се получи, я, не....
А, и не си струва да се гадае и редят пъзели, преди да е станало реалност.
Но, ще изкажа едно мое мнение....
Набързо изгледах  сериалът "Последно лято"
Овъртолих се и в него..👌😀😂
Ииии, след, като го приключих си направих разбор : Прекрасно сериалче. Направих си труда, та и поизчетох малко и за актьорите.
Алперен Дуймаз  - прекрасно младо момче, чудесно вписващ се в сериала....ноооо, аз все едно виждах Акън в този образ....да ме простят  харесващите  Алперен..Там Акън също щеше да бъде във вихърът си!
МИШО - както е известен и с този си прякор - прави страхотен образ. Не знам, в личен план в реала, като съпруг как се вписва, но щом и второ детенце чакат - на хаирлия, на здраве и само на щастливи моменти да им й е с Хазал Кая!
И откритието ми в този сериал е Фунда Ириит - прекрасна млада  жена. То, визия, красота, умело вписваща се в историята! Браво!
........

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 16:50 от Stella2021

# 244
И аз това казвам я се получи ,я не с Акън и Алина.

Алперенчо го харесах в Сблъсък. Огън бяха с Мелиската. Nature Fire
След това не успя да ме грабне. В Чукур имаше роля с готина визия.
Последно лято е с хубави отзиви но не съм го гледала. Хората преоткриха Мишо. Не е красавец но има нещо в него, което се харесва.
Добър актьор.    
Хазалка го поошлайфа в реала. Феновете свикнахме с избора.
Честито да им е на семейството.

# 245
И аз това казвам я се получи ,я не с Акън и Алина.

Алперенчо го харесах в Сблъсък. Огън бяха с Мелиската. Nature Fire
След това не успя да ме грабне. В Чукур имаше роля с готина визия.
Последно лято е с хубави отзиви но не съм го гледала. Хората преоткриха Мишо. Не е красавец но има нещо в него, което се харесва.
Добър актьор.    
Хазалка го поошлайфа в реала. Феновете свикнахме с избора.
Честито да им е на семейството.

Прекрасен отговор - Благодаря! 🌹
Колкото до Алперен и МИШО - за първи път ги гледах и ми направиха страхотно впечатление, като екип! Радвам се искрено за тях! 👍👌

# 246
Стела , Flowers Hibiscus може би ще ти е интересно като инфо Фунда от Последно Лято в момента снимат филм с Алпере за Нетфликс. Имат разлика във възрастта мисля, че ще им се получи.

# 247
Стела , Flowers Hibiscus може би ще ти е интересно като инфо Фунда от Последно Лято в момента снимат филм с Алпере за Нетфликс. Имат разлика във възрастта мисля, че ще им се получи.
Благодаря за информацията, femmi2.🌹
Не съм чела, а и по Нетфликс не мога да гледам. Ще чакам да стане достъпен и.....за нас! Но, наистина Фунда е една чудесна, млада жена с прекрасна визия и....талант!

# 248
Здравейте!

В групите, които влизам, никъде не пише за проект на Акън с Алина Боз. За негов проект пише само, че ще е ТВ, а не на платформа. Погледнах и коя е тя, защото писахте, че има такова предположение и е симпатично момиче, малко бледичка, но все пак е хубава. Ще е в контраст на Акън и може и да се получи, но все пак зависи много и от сценария...

С надпис ''Циганка''

Два страхотни гифа

И красивите любими Реймирчета

# 249
Здравейте!🌺

Последно лято е с хубави отзиви, но не съм го гледала.

Много е хубаво сериалчето. Препоръчвам - вървежно е и като лятно! 👍👌🏖

..............

...........

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 01:35 от Stella2021

# 250
Здравейте!

Сериалът Destan продължава своето приключение по света. На 8 август започва излъчването му в Бразилия, Мозамбик и Ангола

Ебру

Селим Байрактар. Нашият Алпагу хан е доста впечатляващ мъж

Чолпан хан

Приятен обяд от Реймирчетата

# 251
В това видео Ебру е облечена в национална рокля на момичетата от остров Капри. Италианки са благодарили в туитър на Ебру, че е облякла тяхна национална рокля.

https://vk.com/video-74204908_456245562

# 252

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 01:57 от Stella2021

# 253
Айде , Акън  в нов проект  за тв 8. Акън ще играе адвокат на име Озан.
Партньорка не прочетох да пише . Ще му партнира Талат Булут. Добър актьор е ще се сработят. Тв 8  е на бизнесмена Аджун. Хабера не е слух , почти сигурно е. Снкмките започват през август.

# 254
Феми, веднага визуализирам инфото ти. Заглавието звучи интригуващо... а ролята на адвокат ще му отива много. А най- много се радвам, че сериала по всяка вероятност няма да е драма.

В сериала Талат Булут ще даде живот на много могъщ бизнесмен на име "Аслан".
Акън Акинозю ще се появи пред публиката в образа на адвоката "Озан".

ТВ свят
@TvDunyasii
Акън Акиньозу и Талат Булут ще играят
главните роли в телевизионния сериал - Капан,
който ще бъде прожектиран по TV8.
paylaşacak. (Birsen Altuntaş)

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 00:04 от cvetansk

Общи условия

Активация на акаунт