Отговори
# 675
Момичета, стигнахме до "малкия петък", преполовихме седмицата.
Докато чакаме поредни новини от екипа на "Капан" и Умут,  слагам колаж с настроенията на Джемал.

Асие и Джемал, язък им за развръзката....

По инфо на дистрибутора "Игра на Съдбата ми" е бил продаден в 30 страни.

Сега видях, че Емир е споделил своя индивидуален постер

# 676
Здравейте!

Ей, Даниела, златна си. Точно тези постери чаках. Зарадва ме много.

От Адана

Много ми хареса тази съпоставка. Погледа и веждите на Миран и Умут се препокриват. Явно голямо отмъщение ще е в Капан. Очаквам да се вадят пистолети освен поставените капани.

# 677
Рекламната кампания е в ход, реклами дебнат от всякъде.....

А аз продължавам с моменти от "Съдбата" все пак е финално в заглавието на темата.
Този път забавна сцена с пияната Хелин и Джемал в хотелската стая.
Честно казано повече симпатизирах на тази двойка.

и още една......, ретроспекция от първата им среща и познанството

# 678
Отдавна не съм разглеждала къде участват в момента другите актьори, само ако ми попадне нещо случайно. Мафуз баба в "Градски лекар" ли играе сега

# 679
Цитат
Отдавна не съм разглеждала къде участват в момента другите актьори, само ако ми попадне нещо случайно.

Е то и аз съм така, затова се изненадах приятно, когато видях "Дилшах" в сериала с Неслихан. Съвсем различна визия и образ, не знам дали ще продължа да го гледам, нещо не ми допадна особено първата серия, може да видя и втората и да преценя ще го гледам или или да си го спестя......

Продължавам със сконфузното положение, в което изпадна наш Джемо, докато Хелин обясняваше за първия й подарък към него, а именно случайно намерения от Асие  часовник, за който Джемо каза че открил случайно в таксито, вероятно изпаднал от някой клиент.....

ах бре Джемо....

И още един любим момент, денят в който Джемал е бил оставен в сиропиталището и който ден отбелязва като пуска корабчета в морето с надеждата, че родителите му които е смятал, че са заминали по море, ще се върнат да го вземат.

Асие се усети къде може да е зачезнал и отиде да го подкрепи...

...отново след толкова години.......

Годините минават, но слабостта на Джемал към десертната тиквата, особено ако е направена от Асие не......
тайната на чудесния вкус била в добавения карамфил, аз също обичам варена тиква освен да пробвам да видя наистина ли ще го направи по вкусна тази подправка..., у нас си я приготвяме традиционно с захар и канела...

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 14:43 от daniela1504

# 680
Няма нищо ново засега, но Даниела да те изредувам, че да можеш да продължиш с обзора на Съдбата.

# 681
Благодаря Цвети Flowers Hibiscus, все пак имаме да изписваме още няколко страници...... Blush

Най-интересните ми моменти, които основно ме задържаха да продължа да го гледам, бяха тези м/у Джемал и децата - неговата борба да си върне обичта и привързаността на дъщеря си, да се сближи със сина си Ур, да се опита да възстанови отношенията си с тях и да поправи поне малко последиците от миналите си грешки. Началото след толкова години не беше никак лесно, ето тази сцена според мен е била особено трудна за отиграване и от двамата, много емоционална....

Баща и дъщеря, въпреки всичко - натрупаната обида, ненавист, озлобление, Нергиз имаше нужда от него, малко й трябваше, за да се поддаде и отново да протегне ръце към него......, толкова имаше нужда да си върне семейната им цялост от миналото,..........

такава да е реалността им, всички заедно отново да са онова щастливо семейство....

уви....................., не стана така................

Относно Хелин, която за мен не беше злодея в сериала - колко право и го каза Захиде след развода:
"НИКОГА не тръгвай към някой, който не те цени. Ти ще бъдеш наранена... Но на него няма да му пука...

# 682
Даниела, дано докато изпишем  останалите страници, да пуснат тези дълго чакани от мен постери на актьорите. А сериала Съдбата не съм го гледала и сега ми е много приятно да те чета. Така все едно го гледам.
Много хубави и мили кадри на Джемал с децата си сложила. Навяват едно умиление. Всеки твой ред го чета с голям интерес.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 22:56 от cvetansk

# 683
Ето и вторият тизер на "Капан".

# 684
На първо гледане този трейлър ми се стори някак по-лежерен като темпо в сравнение с първия, сигурно заради музикалния фон, всъщност динамиката се усеща в диалога и каза казаното от Умут, той говори достатъчно за предстоящото. Открито й споделя човека за същността си, какво да очаква, който както разбрал разбрал..... Да разбираме че с години е градил имидж на циничен и безпринципен, подъл адвокат. И тук се сещам за аналогията която Цвети направи с позицията на веждите на Акън при Миран и Умут. Началото на новата седмица дали няма да пуснат още един....

И докато Цвети си чака индивидуалните постери с характеристика на героите, вече трябва да ги пуснат нали..........

Талат Булут с мениджъра си

Ръза, този човек не се скъпи на снимки и споделя

Енгин Акюрек вчера е имал рожден ден жив и здрав да е, наресвам го като актьор а и като човек изглежда скромна личност. Двама наши познайници са го поздравили Джахит и Тансу, на втория дори кумува на сватбата.

Още нещо с Оя и Тансу

# 685
Здравейте!

Когато пускаха фрагментите и снимките от Легендата се ядосвах, че снимковия материал е на сцени от самия фрагмент. Сега в Капан наблюдавам същото явление, обаче в обратен ред. Първо ни пуснаха малки откъси и снимки, а тийзърите са сглобени от тях, липсваше само Сандра седнала на столчето.

Както и да е. Първото ми впечатление, от героинята на Бенсу тук е, че е представена като студена и отегчена от живота. Ще видим как ще е в епизода, но в тийзъра ми изглежда точно така.

Наблегнато е и на тази стара фотография на семейството на Умут и причината за отмъщението. Интересно ми е кое е четвъртото дете. Засега знаем само, че Умут са три деца.

Впечатли ме и тази красота. Дава усещане за нежност и любов.

Героя на Ръза и предполагам сестрата на Умут

Накрая ще завърша със снимка на Умут

Още не съм научила кой кой е в сериала, а и сериалните имена не съм запомнила още /и това ще стане с гледането/, така че се извинявам за представените по този начин наблюдения.

Даниела, силно се надявам днес/утре да пуснат тези постери, много се забавиха дори.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 11:43 от cvetansk

# 686
Румънска фенка на Акън, му е изпратила много емоционално благодарствено писмо, в което описва как талантът на Акън, сериалът Вятърничъв и Миран са и помогнали в много труден за нея период свързан с болест, която я лишава от приятели и работата й, да се задържи на повърхността, да преодолее себе си и болестта, да не губи надежда и да осъществи мечтите си, но не се е решавала,  на което писмо Акън е отговорил.

„Умут е наградата, която всички получихме за надеждата, която никога не сме губили в себе си. Благодаря ти, че си такова доказателство за това“.

Дълго е затова го слагам в спойлер.
Скрит текст:
Скъпи ми Akın Akınozü, това е писмо, което вече ви написах преди няколко месеца и направих всичко възможно да ви го препратя, но не се получи, така че сега го пиша отново, малко по-кратко (но надявам се да получите и дългата версия), но със същата любов и уважение към вас. Искам да ви разкажа моята кратка история: Преди около 5 години бях много болена. Загубих всичко, включително приятелите си. Току-що бях завършила университет и се разболях, така че не можех да ходя на работа, не можех да правя нищо и, разбира се, получих няколко депресии. Не излизах от къщи, защото само там се чувствах в безопасност. В живота ми имаше само 2 души: родителите ми. Те бяха единствените хора, които останаха (и остават) до мен. И така, докато се опитвах да се излекувам, ходейки от един лекар на друг, единственото ми удоволствие беше да гледам телевизионни предавания. Всичко това продължи около 3 г. Докато се опитвах да се излекувам и от болестта, и от депресията, открих нещо: сериал, който ме накара да забравя всичко за 2 часа и половина. "Херкай" - където ви срещнах и всичко се промени. Мисля, че нямате представа колко сте силни и как можете да лекувате хората. Беше толкова радостно да ви открия. Вие наистина ми спасихте живота и не преувеличавам. Първо харесах сериала, след това харесах вас и героя ви, затова ви потърсих и разбрах какъв специален човек сте. Вашият талант, вашата красота, но преди всичко вашата доброта, вашият начин за решаване на проблеми, положителната енергия, която излъчвате всеки път, когато се появите на екрана или в социалните мрежи, начинът, по който се отнасяте към хората и как станахте идол на толкова много хора , включително и аз - просто невероятно, вълшебно. Вие бяхте мой приятел, когато нямах никого, вие (след родителите ми, разбира се) ми дадохте сили и вяра, че всичко ще бъде наред. Благодарение на вас сега имам работа и работя където искам. Винаги съм мечтала за театър и ето ме тук, защото вие ме научихте, че мога да бъда каквато си поискам, стига да искам с цялото си сърце. Защото благодарение на вас сега имам толкова много приятели, с които си мислех, че сме свързани само благодарение на вас, но по пътя се оказва, че имаме толкова много общи неща. Защото благодарение на вас сега се усмихвам толкова много и се уча ден след ден да бъда силна и да вярвам. Защото благодарение на вас няма да позволя на никого да ме пречупи или нарани. Вие ме научихте на това. И се уча да пренебрегвам това, което хората говорят за мен. Щом съм доволна, всичко е наред. И мога да продължа да пиша това писмо вечно и да ви благодаря за много повече, но ще спра дотук и ще ви кажа: БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ СПАСИТЕ ЖИВОТА МИ. И семейството ми също ви благодари. Вие сте част от нашето семейство. Това никога няма да се промени. И цял живот ще ви благодаря. Никога не забравяйте, че сте истинско вдъхновение за много хора.

И в края на това писмо искам да ви пожелая успех с този нов проект, това ново пътуване като Умут. Какво съвпадение, нали? Казвам вии, че сте моята надежда и стана "Умут" в сериала "Капанът". Животът е красив и ни се показва по всякакъв начин. Не забравяйте, че вашите фенове винаги ще бъдат до вас, ще ви подкрепят, ще ви ценят и определено ще ви обичат и защитават. И моля, голяма, голяма, голяма целувка за Сандра, Арчи и Домино. Определено любимите ми хора след теб, защото те обичат толкова много. И ние обичаме хората, които те обичат и които ти обичаш. Продължавай да светиш, КРАЛЕ! Обичаме те!

# 687
Дано и тук да се излъчи Игра на съдбата ми!

# 688
Румънска фенка на Акън, му е изпратила много емоционално благодарствено писмо, в което описва как талантът на Акън, сериалът Вятърничъв и Миран са и помогнали в много труден за нея период свързан с болест, която я лишава от приятели и работата й, да се задържи на повърхността, да преодолее себе си и болестта, да не губи надежда и да осъществи мечтите си, но не се е решавала,  на което писмо Акън е отговорил.

„Умут е наградата, която всички получихме за надеждата, която никога не сме губили в себе си. Благодаря ти, че си такова доказателство за това“.

Дълго е затова го слагам в спойлер.
Скрит текст:
Скъпи ми Akın Akınozü, това е писмо, което вече ви написах преди няколко месеца и направих всичко възможно да ви го препратя, но не се получи, така че сега го пиша отново, малко по-кратко (но надявам се да получите и дългата версия), но със същата любов и уважение към вас. Искам да ви разкажа моята кратка история: Преди около 5 години бях много болена. Загубих всичко, включително приятелите си. Току-що бях завършила университет и се разболях, така че не можех да ходя на работа, не можех да правя нищо и, разбира се, получих няколко депресии. Не излизах от къщи, защото само там се чувствах в безопасност. В живота ми имаше само 2 души: родителите ми. Те бяха единствените хора, които останаха (и остават) до мен. И така, докато се опитвах да се излекувам, ходейки от един лекар на друг, единственото ми удоволствие беше да гледам телевизионни предавания. Всичко това продължи около 3 г. Докато се опитвах да се излекувам и от болестта, и от депресията, открих нещо: сериал, който ме накара да забравя всичко за 2 часа и половина. "Херкай" - където ви срещнах и всичко се промени. Мисля, че нямате представа колко сте силни и как можете да лекувате хората. Беше толкова радостно да ви открия. Вие наистина ми спасихте живота и не преувеличавам. Първо харесах сериала, след това харесах вас и героя ви, затова ви потърсих и разбрах какъв специален човек сте. Вашият талант, вашата красота, но преди всичко вашата доброта, вашият начин за решаване на проблеми, положителната енергия, която излъчвате всеки път, когато се появите на екрана или в социалните мрежи, начинът, по който се отнасяте към хората и как станахте идол на толкова много хора , включително и аз - просто невероятно, вълшебно. Вие бяхте мой приятел, когато нямах никого, вие (след родителите ми, разбира се) ми дадохте сили и вяра, че всичко ще бъде наред. Благодарение на вас сега имам работа и работя където искам. Винаги съм мечтала за театър и ето ме тук, защото вие ме научихте, че мога да бъда каквато си поискам, стига да искам с цялото си сърце. Защото благодарение на вас сега имам толкова много приятели, с които си мислех, че сме свързани само благодарение на вас, но по пътя се оказва, че имаме толкова много общи неща. Защото благодарение на вас сега се усмихвам толкова много и се уча ден след ден да бъда силна и да вярвам. Защото благодарение на вас няма да позволя на никого да ме пречупи или нарани. Вие ме научихте на това. И се уча да пренебрегвам това, което хората говорят за мен. Щом съм доволна, всичко е наред. И мога да продължа да пиша това писмо вечно и да ви благодаря за много повече, но ще спра дотук и ще ви кажа: БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ СПАСИТЕ ЖИВОТА МИ. И семейството ми също ви благодари. Вие сте част от нашето семейство. Това никога няма да се промени. И цял живот ще ви благодаря. Никога не забравяйте, че сте истинско вдъхновение за много хора.

И в края на това писмо искам да ви пожелая успех с този нов проект, това ново пътуване като Умут. Какво съвпадение, нали? Казвам вии, че сте моята надежда и стана "Умут" в сериала "Капанът". Животът е красив и ни се показва по всякакъв начин. Не забравяйте, че вашите фенове винаги ще бъдат до вас, ще ви подкрепят, ще ви ценят и определено ще ви обичат и защитават. И моля, голяма, голяма, голяма целувка за Сандра, Арчи и Домино. Определено любимите ми хора след теб, защото те обичат толкова много. И ние обичаме хората, които те обичат и които ти обичаш. Продължавай да светиш, КРАЛЕ! Обичаме те!

Благодаря daniela, за това, че даде гласност на това Благодарствено писмо. Не съм се и съмнявала, че и Акън не е вдъхновител на добри почини по света.
Радвам се изключително много, че всички харесвани от мен актьори и актриси са толкова благородни, съпричастни и вдъхновители към много Благотворителни акции сред милионите си фенове по света. Не съм се излъгала,  както в актьорските им умения, които предизвикват емоционални вълни по света, така и в човечността им с която още повече се издигат в чувствата на хората....

...........

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 01:44 от Stella2021

# 689
Да разнообразим малко и с Ебру
отново в спортната зала, придружава съпруга си и радва с присъствие

Отново е съпортнала Гюлчин, този път заради филм по Нетфикс.
Като й гледам визията май не е сниман скоро. Да не би това да е въпросния филм за който се говореше, при напускането й от Вятърничав......

И като споменах Гючин, кадър и трейлъра от предстоящата серия на Рибарчето. Не съм сигурна дали това което Ифакат ще изкаже по повод раждане на наследник, няма да стане причина за присъствието им в болницата, а не заради предстоящата женска операция на Асуман, нали за нея това е много чувствителна тема. Започват да се завръзват нещата там, интригите тепърва ще се заформят. Особенно след като онзи наглец без покритие и с големи претенции бащата на Сейран вземе че се домъкне при тях в Инстамбул. Страшно много ме дразни поведението му, интонацията и изказа му, и т.н и т.н..... А пък и онзи Юсуф, когато Сейран го молеше не намери смелост да реагира преди сватбата, сега изведнъж каква увереност придоби и то от озлобление, че видите ли тя още докато се срещали имала познанство с Ферит, както го подвежда подведената й сестра. Значи от любов не посмя, но от омраза се превръща във свръх изтребител..., браво..... и той ще се домъкне в големия град.

Нещо и от Бенал Тайри, ДжЕбру й липват....

Общи условия

Активация на акаунт