Отговори
# 690
Здравейте!

Представянето на героя на Талат Булут, от официалната страница на Капан

# 691
Цвети, мислех че ще почнеш да добавяш и индивидуалните постери, толкова ги чакаше.... или тях си ги оставила за началото на предстоящата тема?

Спомени от Кан преди три години вятърничавата група бяха там за представянето на сериала и както се очакваше пожънаха успех....

Освен Серхат/Хазар в каста на сериала Арпаслан се присъединява и Дилара/Зейнеб,
тука двамата ще си партнират в качеството на баща и дъщеря.

# 692
Даниела, добавям ги, но в новата тема. Първо ми се налага да изпиша върху постерите имената на героите и актьорите, че художествения екип на Капан си мисли, че зрителите по телепатия ще разберат кой кой е, а и явно сме задължени да познаваме всички, които участват в сериала.

# 693
За съжаление бг превода на последната серия на Легенда все още не е излязъл, дано поне е предвиден и момичето което го прави не се е отказала. Та докато си чакаме да си пуснем нещичко и от "Легендарните"

Едип и неговото малко сладко бонбонче Мюжгян

Бурак със своя верен спътник

Елиф Доган

Есра/Мей Джин

Билги

Бусе, много ми допада на тази сесия, дали е за списание....

# 694
С най- голямо удоволствие ще допълня и аз със снимки на актьори от Легендата

Бусе Мерал

Бурак Беркай

Билги Айдогмуш

# 695
и продължаваме с Легенда..... помните ли началото.....

Колаж с Акъз и Борте

Тази със Селим е стара от Кападокия, мисля е в периода,
докато се снимаше в сериала Изумрудения феникс

Браво на фотографа, какъв красив кадър се е получил.

Ипек с новата визия, тези мисля не са пускани

И постер и кадри от екранния й образ в Осман

# 696
Кадри от Легендата

# 697
Да сложим нещичко и с Яман / Ахмет, бива ли да пропускам този екземпляр Blush

Освен в Легенда другаде не съм го гледала, по външност много ми напомня на Джейсън Момоа.
сесията е от 2015г

# 698
И на мен ми прилича на Джейсън Момоа. Тя и играта им е подобна, както в ездата така и в боя.

Много хубав гиф са спретнали

# 699
Посмях се на това умотворение, по времето на летния сезон  бащата на Акън беше пуснал това видео от дома им само че гледаха повторение и сцена с Миран бей, а сега Акън гледа промото на Капан.
https://twitter.com/AlwaysLateD1/status/1580869274087804928

Прави впечатление, че снимат на разнообразни локации
сет от вчера

и днес

# 700
На третата годишнина от прекрасната вечер в Кан, от която е тази снимка, ви нося други интересни снимки.

Май виждам годежен пръстен... Пък и Сандра никога не се е снимала толкова щастлива. А вие чакате някакви капани по телевизията...Grinning

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 18:55 от nedlen

# 701
Много харесах тези външни снимки, а патенцата са ми любими.
Едно не може да им се отрече на турците. Умеят да си популяризират природата и забележителностите.

# 702
Годежен Пръстен ?
На снимката позира така че да се вижда ясно и нахилена. Акън се вкара в Капан в реала с блондито.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 20:22 от femmi2

# 703

Май виждам годежен пръстен... Пък и Сандра никога не се е снимала толкова щастлива. А вие чакате някакви капани то телевизията...Grinning

Той капанът отдавна е щракнал, ама ние си затваряме очите. То, май и той си ги затваря, ама нейсе, като се казва при съседите. Ако е "годежен пръстен" (дано да не е, дано да не е, дано да не е , дано да не е) ще е усмихната не, ами направо ще лети...даже без метла. Цели 6 години го чака нашия да се накани за нещо друго от "имаме мечти и си ги следваме заедно, пък каквото стане"

Ох, майко, дано да не е такъв пръстен, че освен старахлив, ще се окаже и .......
А тази русата мадам съвсем трябва да се е сдухала щом проявява страх от една омъжена жена като Бенсу и започна да се появавя често, често. Докато снимаха "Игра на съдбата ми" една снимка или намек за нея не се появи, чак на изпращането и края на снимките цъфна. Пък сега започна акцията по "охрана на територията". Явно знае нашичкият по какви мадами си пада и го пази като очите си....
Мацката си има съпруг и семейство, та едва ли се явява заплаха за нея, ноооо страх лозе пази.....

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 19:04 от DeniAra

# 704

Май виждам годежен пръстен... Пък и Сандра никога не се е снимала толкова щастлива. А вие чакате някакви капани по телевизията...Grinning

Айййй, Недлен ти разбуни духувете, сега няма да се спи........Може и да е вярно, нали преди 2-3 месеца тяхна обща близка ги приканваше да да споделят на всеуслошание нещо много хубаво, с което била наясно и ги касае....

Цитат
DeniAra пт, 14 окт 2022, 18:52
Той капанът отдавна е щракнал, ама ние си затваряме очите. То, май и той си ги затваря, ама нейсе, като се казва при съседите. Ако е "годежен пръстен" (дано да не е, дано да не е, дано да не е , дано да не е) ще е усмихната не, ами направо ще лети...даже без метла. Цели 6 години го чака нашия да се накани за нещо друго от "имаме мечти и си ги следваме заедно, пък каквото стане"

Дениара спокойно те не са от бързите, дет се вика шест години е чакала да се реши да й предложи с пръстен, може още 16 години да минат докато се стигне до узаконяване а те нали и без това си живеят на сейни начала.....

Общи условия

Активация на акаунт