Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 78

• 40 420
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Смърфиетка, зърната кафе ще бъдат просто изсипани между двете стъкла или ще се прави някаква композиция преди да се затворят?

# 601
Second, а, точно икейската съм си спомняла! А това на Видакс пише че е 45 см. Но каквото и да е, човек като отива към DIY проект, трябва да е готов на всичко 🤣 включително и да отреже част от тоя модул, не знам

# 602
Anra - няма никакво кафе, само чувал е.

# 603
  • Сред мелниците
После се разколебах, но сега виждам твоя кът. Срещу дивана има ли ТВ?

Кътът не е завършен на тази снимка. Липсва кресло, маса и лампа. Иначе, да, има телевизор срещу дивана. Бях постнала по-горе една по-стара снимка и на страната с ТВ-то, макар и да не се вижда в цялост.

Скрит текст:

Благодаря!
Моля те, сподели дали отражението на екрана в огледалото е натрапчиво ? Създава ли някакъв дискомфорт при гледане на тв?
Така ме стопираха, че съм щяла да им разваля удоволствието от хубавите филми.
Аз съм набелязала два варианта - едното е голямо, правоъгълно, поставено хоризонтално, като го виждам по-добре вързано с картините, а другото е кръгло и относително малко. Но ме тегли към голямото. Simple Smile

# 604
Кайсия, много сме, силни сме. Ще помогнем, за да направите от къщата дом. Simple Smile Приемам предизвикателството!

# 605
  • В заешката дупка
В (като Вятър) , не съм забелязала въобще да се отразява или създава някакъв дискомфорт огледалото при гледане на ТВ. Но предполагам чисто теоретично е възможно да се отразява светлина от огледалото, в зависимост от това откъде и под какъв ъгъл пада директната светлина. Дали има възможност да вземеш огледалото и да пробваш, за да видиш как е у вас? Също е добре да се види какво точно се отразява в огледалото и дали ти харесва това, което се вижда в него от някои места в дома, където се застоявате или минавате често (примерно трапезна маса, вход).

# 606
Anra - няма никакво кафе, само чувал е.
Аз пък почнах да фантазирам къде между две стъкла и кафени зърна между тях мога да направя елемент от интериора.
Честно, зачудих се защо не си го изпиете това кафе, а то бил само чувала.

# 607
  • Пловдив
second,това икейското е мнооого оранжево на цвят .Бях поръчала за стаята на дъщеря ми и в момента в който отворих кутията и видях цвета ,директно го пакетирах за връщане .А ,съм човек  който не държи дървените елементи в стаята да са в един цвят .

Крис и Джулия ги следя отдавна и имах любими стаи от предходната къща .Просто имам чувството ,че всеки дизайнер се опитва да надскочи себе си в даден момент  и продуктите му започват да стават все по-трудно смилаеми .

Ох... много пъти съм коментирала всички облицовъчви хитови  елементи за стени .Толкова са преходни...и за хора ,които обичат дизайна ,често доскучават доста бързо ,а промените не са лесни и бързи ,затова приветствам модерните акценти ,които не се нуждаят от прешпакловане на стените впоследствие .

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 23:02 от nelina_london

# 608
Отказах се, много занимавка ще е, а аз определено съм по идеите, нямам опит и инструменти в DIY дейностите..
Ще направя една комбинация беста, да ми е мирна главата.

# 609
Кридчс и Джулия ги следя отдавна и имах любими стаи от предходната къща .Просто имам чувството ,че всеки дизайнер се опитва да надскочи себе си в даден момент  и продуктите му започват да стават все по-трудно смилаеми .
Така е. Аз за обемите на къщата въздишам. Това е място, което можеш да си позволиш много неща - и wall paneling, и trims на прозорците, и всякакви обемни канделабри и мюрали и… абе кухнята ми харесва всъщност 🤣
Друга много любима ми е тази: чудесно се виждам да го обитавам това пространство
https://instagram.com/shnordic?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Къщата е в твоята стилистика, струва ми се.

# 610
  • Пловдив
Винаги съм въздишнала по wall paneling и по облицовките на прозорците .Това най-много ми липсва от иначе смотаното ни английско жилище .
Шнордик я следях в инстаграм ,но много ми досадя  откакто 90% от клипчетата  имат идентичен сюжет -  фръцване с полата ,сипване и отпиване на глътка чай/кафе  .Съответно натиснах бутона unfollow .
Забравих да спомена ,че много ми хареса черния ти таван и стилажа с индустриал препратка. Като от списание е корнерчето . Heart

# 611
Здравейте, започваме освежителен ремонт в апартамента. И ми се иска като ще правим нещо, да е до последният детайл. В кухнята частта, която е плот в момента е с плочки. Шкафовете са на две стени. Харесва ми много варианта вместо плот, да се сложат бели тухлипки. Но нямам никаква представа от какъв материал и от къде могат да се закупят. Намерих няколко места в интернет. Ще съм благодарна да ме посъветва те, какви от къде, как се редят. И също след като са на такова място ще се цапат повече, как се чистят или евентуално могат ли да се боядисват отгоре и с каква боя.

# 612
Бели тухлички, а и какъвто и да е друг цвят, за кухненски плот ми се струва непрактично.

# 613
Харесва ми много варианта вместо плот, да се сложат бели тухлипки. Но нямам никаква представа от какъв материал и от къде могат да се закупят. Намерих няколко места в интернет.
Дай снимка, че не си го представям плот с "тухлички" Thinking То за можене може всичко, но дали ще ти хареса дълготрайно работата по него ве че е друга работа. Ако само кафе ще правиш в кухнята никакъв проблем и трева да сложиш на плота, ама ако ще точиш баници е друго.

# 614
  • София
The Rose, да не би да имаш предвид гръб за кухня с тухлички, което според мен ако не са принт/тип фолио, също е непрактично, защото тухличките имат пореста повърхност и подозирам, че мазните петна няма да имат чистене. Аз не съм виждала плот с тухлички, покажи ако има някъде снимка, че ми стана интересно.

Общи условия

Активация на акаунт