Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 78

• 39 643
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • при него
Ондин, сигурно вече си гледала в Икеа, но ето ги нашите столове. Много тъмно сиво са. Преди ги имаше в повече цветове, сега гледам са останали само в сиво, червено и бежово. Здрави са, удобни са, лесно се сглобяват с два клика. Можеш да сложиш цветни възглавнички за акцент.
https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/chairs/dining … er-stol/00360002/

# 691
Дами, идея къде мога да открия в БГ подобен модел лампа и да е г/д бюджетна? Цветът да е мат brass или близък.
Скрит текст:

Не знам дали е от полза, доколкото знам stolbg е официален вносител на Gervasoni за БГ. Виждала съм ги на живо и наиситна са много впечатляващи, за мен piece of art. Ако има бюджетна версия, мисля че няма да е много съществена разлика в цената, заради материала.

# 692
  • sofia
Ondine, в Ралица има наистина богат избор от трапезни столове. Турски са, качествени са, мисля. Последно като питах там и ми казаха, че мога да избера стила и цвета на краката, освен на дамаската. Лошото е, че се чака 2 месеца да ги доставят.
Иначе и аз като търсих забелязах, че навсякъде едно и също и предполагам, че идват от Китай и всеки им слага име и цена…Което не пречи да са с добро качество.

# 693
  • тук и там
От къде купувате картини, плакати и др. подобни. Виждам интересни неща в показаните снимки, и на мен ми трябват такива -но голям размер, и в същото време бюджетни . Не държа да са произведения на изкуството, авторски и т.н, а само да се впишат в интериора. Имам една -две картини, живопис, малки са като размер .  Цената на размера който искам би бил  някъде 5-6 хил. лева..Ми определено не мога да си го позволя , а и не държа да е авторска торба на добър художник,а само да създава атмосфера и да си пасне с интериора..

# 694
  • Street of Dreams
Бях планивала да ходя до Ралица, но на уебсайта им нищо не харесах. Имат ли друг каталог, или всичко е качено на сайта?

# 695
  • София/Варна
Бях планивала да ходя до Ралица, но на уебсайта им нищо не харесах. Имат ли друг каталог, или всичко е качено на сайта?
Ние си взехме от Ралица. На сайта се бях влюбила в едни, но на живо други ми бяха удобни. Има много богат избор от крака и дамаски. Чака се много. Купихме 6 стола. На единия облегалката започна леко да се клати, закарахме, оправиха го за няколко дни и сега са екстра. Нашите дойдоха много добре опаковани.

# 696
  • пустинята Гоби
Не съм купувала картини, че в нашето семейство се рисува много, но има много онлайн галерии. В момента се сещам за - https://www.buyart.bg

# 697
  • София
OnDine, не знам дали ти е важно, но аз по този критерий избрах моя стол - виж дали се прибира добре под масата, дали подлакътниците не пречат и не стърчат, че при мен е малко мястото и искам да мога максимално да ги прибирам в масата.

# 698
OnDine ние сме с абсолютно същите столове като първата снимка. Само че в скучно бежово. Много ни се връзват обаче с останалия интериор. Не се цапат лесно и са страшно удобни, тъкмо заради подлакътниците. От магазин Явор ги взимахме.

# 699
От къде купувате картини, плакати и др. подобни. Виждам интересни неща в показаните снимки, и на мен ми трябват такива -но голям размер, и в същото време бюджетни . Не държа да са произведения на изкуството, авторски и т.н, а само да се впишат в интериора. Имам една -две картини, живопис, малки са като размер .  Цената на размера който искам би бил  някъде 5-6 хил. лева..Ми определено не мога да си го позволя , а и не държа да е авторска торба на добър художник,а само да създава атмосфера и да си пасне с интериора..

Etsy, redbubble, взимала съм и от Озон (но там влизаме в спецификата на малко поп-арт, фентъзи неща) - това за принтове/плакати специално.

# 700
  • Пловдив
Предимно си рисувам ,но постери от Алиекспрес    ,десенио и постерс .бг
 https://desenio.eu/?gclid=Cj0KCQjw_7KXBhCoARIsAPdPTfirUjmr8nUDDf … BDz0aAtKmEALw_wcB

https://www.posters.bg/

# 701
  • sofia
Ondine, можеш да минеш през шоурума им в Ринг мол или на Симеоновско шосе

# 702
  • Велико Търново
Да се похваля! Имам Да от ММ за навеса Simple Smile дори веднага го измисли бюджетно - с кухи четвъртити профили за колони и плексиглас за покрив. Страните с хоризонталните летви ще ги мъдрим, но ако някои има някакви идеи, бих била благодарна!

# 703
  • Пловдив
SKK,а каква ще е функцията на навеса ? Плексигласът много се напича.

# 704
  • Велико Търново
Място за газовото bbq, маса със столове за ядене навън и малък бар покрай басейна. Буквално пристройка, където да се готви и хапва навън.

Общи условия

Активация на акаунт