Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 78

• 40 543
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Lois. първият ти вариант сякаш повече ми допада.

Промяна- разстоянието от ъгъла до прозореца е 50см т.е. хладилникът ще затваря прозореца, няма как да е там. Освен да е откъм барплота? Ама с какво да го скрия така, че да не се вижда? Да е на първо място на стената 225см.

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 21:39 от missence

# 271
Lois. първият ти вариант сякаш повече ми допада.

Промяна- разстоянието от ъгъла до прозореца е 50см т.е. хладилникът ще затваря прозореца, няма как да е там.

А сега да попитам и прозорецът от каква височина почва? Да не стане и долните шкафове да го захапват?! Защото после на стена 225 няма как всичко да се събере, дори и да се ползва половинката от стената 130 см и да се стесни шкафът откъм прозореца.

# 272
  • София
Под прозореца има 90 см, ако това е въпросът, че малко съм боса в обясненията.

# 273
Ами тогава долните шкафове, които са също дълбоки колкото хладилника -60 см. ако дойдат по-високи от 90 см, няма да минат под прозореца. Например: Икеа шкафовете са 80 см+8 см крака, тънките плотове са 2.8 см, т.е. общата височина става над 90 см, ако е с плот 3.8 см ще станат почти 92 см. Ако подът нещо е крив, както наскоро една съфорумка писа, че е станало при тях, кухнята може и 95 см височина да стигне.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 09:17 от drago_2008

# 274
Здравейте на всички творящи. Понеже много ми помогна тази и още 1-2 теми при преобразяване на нашата къща за гости, ще публикувам какво свършихме до тук. Не съм купувала нищо ново. Наличните мебели пребоядисах, докупих някои неща втора ръка, които също пребоядисах. Боядисване и всичко с мъжа ми и родителите направихме. Така че мисля, че сме си за темата - аматьорски.

И екстериора променям, но като съм готова, тогава ще пусна.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 10:04 от Pisa

# 275
Втората спалня ми е фаворит!!!

Единствено синята стена аз щях да направя зад таблата на леглото, но това е, защото мен би ме натоварило да я гледам.

Поздравления, всичко и страхотно!

# 276
Поздравления! Чудесно се е получило! Съвременно звучене, съчетано с уют и премереност!

# 277
Оо, пропуснала съм любимата ми, допълних си поста.

# 278
  • Street of Dreams
Ето една снимка в хаоса, рано е за показване, но хванах прозорците колкото мога.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 15:33 от OnDiNe_

# 279
  • София
Ондинче, сигурна ли си, че ти трябват пердета/щори на точно тези прозорци? И без това са малки, ще се затъмни допълнително, ако се и закрият...

# 280
  • Street of Dreams
Ондинче, сигурна ли си, че ти трябват пердета/щори на точно тези прозорци? И без това са малки, ще се затъмни допълнително, ако се и закрият...

Въобще не искам даже, то и нужда няма.😄Само се чудя дали не стои стерилно и незавършено.

# 281
Оо, пропуснала съм любимата ми, допълних си поста.

Страхотна е и тя! И тъмната стена е зад леглата! И аз имам сходен син цвят на една стена.

OnDiNe, колко е височината да тавана? Доста ниско ми се струва. Ето при нас в помещение в предния край, което е 1.90 м с тип дантелени перденца от Икеа, ама твоето помещение е в друг стил и още по-малки прозорчета. Постой без на първо време и виж как го усещаш. Може да се окаже, че е по-добре така.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 23:22 от drago_2008

# 282
  • Street of Dreams
210 е при мен. Ще сложа някоя китка на первазите и ще видим.

# 283
  • sofia
drago, много приятен и светъл интериор! 💙
Ondine, някакви прозрачни пердета само ще ви свършат работа или без, ако ти си го усещаш уютно и така (и наблизо няма любопитковци) 😀

# 284
  • Street of Dreams
Само гларуси има. Истински, де 😜

Общи условия

Активация на акаунт