Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 841
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз съм още по средата на сезона, но за Алисън да кажа, че винаги ме е дразнила. Но дотук в сезона съвсем ми опротивя.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 18:42 от Diavolo

# 121
Добре, значи не е само в моя телевизор. 😂

# 122
  • Berlin
Номер 5 ми беше познат, познат, викам си много е малък да съм го гледала преди във филми. Докато не проверих в ИМДБ - едно от дечицата от “Ники, Рики, Дики и Доун” по Никелодеон или като там бяха, дето децата ми го гледаха по едно време като по-малки. 😂

# 123
Здравейте!
Гледам сериал, който си спомням смътно от преди...И много ми харесва. Става дума за:John Doe
https://www.imdb.com/title/tt0320038/
https://filmisub.com/filmi/fantastika/13719-john-doe-season-1-dz … ezon-1-2002.html#

# 124
  • Вестерос
Тиф, извинявам се, тази част съм я пропуснала. Като видя коментари за нещо, което още не съм изгледала, макар и да не е спойлер, не чета много съсредоточено. 🙈 Видях какво си написала за Клаус обаче, защото и на мен ми е любим, вторият любим след Номер 5.
Пет ми е извън всякакви класации 😁❤️
Много се смях за Клаус
Скрит текст:
Като разкриха каква е реално силата му, защото персонажа на актьора в Мисфитс имаше същата дарба 😁🤣
А какво мислиш за края?

Скрит текст:
Тази жена е сигурно жената на професора и най-вероятно всичко с героите е направено от него, за да може да я спаси/съживи, нещо от сорта.

Нови неща от създателите на Стренджър Тингс

https://webcafe.bg/seriali/sazdatelite-na-stranger-things-gotvya … o-death-note.html

# 125
Харесвах го, но така и си остана недовършен. Доминик Пърсел изглеждаше по-симпатичен, в сравнение с ролята му в Бягство от затвора.

# 126
  • София
Преди малко изгледах сезон 3 на The Boys на Амазон. Щях да пиша в специализираната тема, но последното мнение там е мое.
https://www.imdb.com/title/tt1190634/

За съжаление много разочароващ финал на сезона. Той и самия сезон като цяло се оказа безсмислен. Не се случи почти нищо, много сюжетни дупки, много безсмислени участия само заради едното 'Уау', а накрая едно и също, едно и също. Първите 2 сезона си остават най-доброто. Този сезон ми е на последно място засега. Нямаше нито една истинска впечатляваща битка. Дори и в това шоу, което уж беше по-различно се наблегна на женската сила. Насмалко Мейв да натупа Хоумлендър, което вече щеше да е върха на идиотщината.
Най-якия епизод беше шестия, най-вече заради култовия, ''Herogasm'' и началото на епизод 1, някъде около 10-та минута с една брутална свинщина, която се случи там. Кой е гледал знае. Бляк.
Сезона имаше своите моменти, но реално нищо кой знае какво не се случи. 'Войнишкото момче' по-добре да не бяха го събуждали, един изцяло похабен образ. Бучър пък го съсипаха за съжаление. Хюи и Старлайт са си пак в изходно положение за 1234 път, а Мейв пак ще бяга от Хомлендърчо. Според мен тайно е обсебена от него и го обича, хах. Извод от финала на финала. Крушата не пада по-далеч от дървото и Райън си е досущ бащичко, в което не съм се съмнявал нито за миг.

# 127
Диаволо, още му се чудех дали да го гледам и сега ще си намаля очакванията, за да не се разочаровам толкова.

# 128
Много се смях за Клаус
Скрит текст:
Като разкриха каква е реално силата му, защото персонажа на актьора в Мисфитс имаше същата дарба 😁🤣
А какво мислиш за края?
Скрит текст:
Тази жена е сигурно жената на професора и най-вероятно всичко с героите е направено от него, за да може да я спаси/съживи, нещо от сорта.
Чак сега ти отговарям, защото току-що приключих с последния епизод. И аз много се смях с Клаус по същата причина. 😂

А за края:
Скрит текст:
и аз така смятам. Когато Лутър беше на Луната, я дадоха в неговата станция там и може би през цялото време той в последствие си е мислел, че мисията му е била измислена, а в действителност е било заради нея. Мисля си, че и това ги свързва с Алисън, за да сключат пакт - и двамата са изгубили скъпи за тях хора, които искат да видят отново. Не разбрах само защо Бен се завърна като този от Sparrow, а не като оригиналния от Umbrella, както и какъв беше смисълът на сцената с него в корейското метро накрая (или пък там е друг Бен).

# 129
  • Вестерос
За последната сцена си мисля, че е

Скрит текст:
Техният Бен, нали нямат сили сега, той трябва да е жив.  Този с тях оцеля и е от Спароу само защо я нямаше Слоун 🤔

# 130
Изгледах 3 сезон на The boys  и 4 сезон на Stranger things.

The boys
Наблегнали са на кървища и малко комични битки,  но понякога аз лично имам нужда от такива неща и се забавлявах. Нямаше кой знае какво развитие на героите, не се случи кой знае какво,  но беше приятно за разпускане.
Чаках с нетърпение моят любим "Дийн" да се появи,  но мислех че ще има съвсем различна роля. Мисля че имаше повече потенциал, но поне го видяхме.

Stranger Things
Една от най-готините сцени! Еди + китарата. Мога да пиша много за сезона. Не съм в другата тема. На мен ми хареса доста и въпреки че имаше няколко странни решения, не можех да спра да гледам, дори и епизодите филми (последният е 2.2 часа!)
Страхотни попадения с Хенри и Еди. Невероятни актьори и образи. Третият сезон не ми хареса толкова, но четвъртият беше страхотен и като си помисля колко трябва да чакаме до петия ми става лошо, хах.
П.С.
Песента на Кейт Буш няма да ми излезе от главата дълго време. Постараха се за това.

# 131
  • София
Заповядайте в новата специализирана тема за всички филми и сериали на Марвел:
==> MCU Fandom - тема за филми и сериали от Вселената на Марвел <==

😊

# 132
  • Вестерос
Нов сериал, цял сезон има излязъл, 30 години след филмите
Resident Evil

ПОДНОВЕНИ
 Dr. Death с нова история
Criminal Minds 16-ти сезон с 10 епизода