Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 54 020
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • Вестерос
Аз съм към 4 сезон на Менталиста, много ме изкефи, страхотен е!!  Как все си пийва чайче навсякъде 😁 и как ги изменква престъпниците.

# 436
Менталистът ми харесваше, докато не измениха на основната история. Последният сезон го започнах и не го догледах, поради липса на интерес (не че съм се ядосала и съм го спряла нарочно, просто не ми се гледаше).
Изглежда голяма част от зрителите са гледали поради друга причина, а не заради мистерията, която първоначално привлече вниманието ми и която в крайна сметка за мен беше по-важна (и то много по-важна) от отношенията м-у Джейн и Лисбън.

# 437
Наистина последния сезон беше някак като кръпка. Но Джейн беше сладур. Странно, но в други филми не ми е толкова чаровен актьора.

# 438
Изгледах мини сериала Black bird и действително, както споменахте по-горе, не е най-динамичният трилър. Първите два епизода бяха жива мъка, толкова мудни! Но след срещата на двамата главни герои в затвора сюжетът се завърта. Допълнителните линии със затворниците, драмата с бащата също внасят напрежение, часовникът тиктака. Поне аз очаквах добра работа от майстора на трилъра Денис Лахеин (автор на Gone Girl и Shutter Island )и не останах разочарована. Двамата актьори в главните роли, както и Рей Лиота - просто брилиантни!

# 439
Не знам дали някой е споменал The Tower - английски минисериал, 3 епизода. Приятен криминален сериал, актуална тематика.

# 440
  • Вестерос
Излязъл е втори сезон на Уинкските

# 441
И аз съм писала за The tower,доколкото помня завърши с уговорка за продължение.

# 442
  • София
Заповядайте в темата за The Lord of the Rings: The Rings of Power

https://www.bg-mamma.com/?topic=1482708

# 443
Изгледах премиерата на 16-ти сезон на Мистериите на Мърдок и е много зле! Изненадана съм как може да се сътвори такава каша!
Имаше 4 сюжетни линии - една за Мърдок, който разследва случай със "зомбита", една за Уотс, който отвлече бебе и сега живее в гей комуна в Ню Йорк, една за Вайълет Харт и една за Джордж (не пиша за последните две, за да не издавам повече от сюжета).
Нищо не беше интересно и нямаше развръзка - просто свърши с клифхенгър, все едно е евтина сапунена опера. Това е криминален сериал - би трябвало епизодите да са центрирани около разследване, каквото реално нямаше. Няма нищо лошо да има малко драма, но ако е на втори план. На този етап проследяваме живота на всички персонажи с някакво екранно присъствие, а разследването е почти забравено. Persevere

# 444
  • Вестерос
Изгледах Devil in Ohio, не беше това, което очаквах, но ми хвана интереса. Не е уау, но те размисля. Става дума за една секта и избягало момиче от нея.

Гледам Bad Sisters, има седем излезли епизода, британски,  е този много ми харесва, черна комедия ми е малко. За пет сестри, на едната мъжа ѝ почива в първа серия и застрахователи разследват дали е умрял от естествена смърт или е убит, като същевременно има ретроспекция преди да почине. Оказва се, че е много кофти човек и сестрите ѝ се чудят как да го уморят, за да я спасят от него.

Със зор изгледах първа серия на The Vampire Academy. Не е моето нещо, аматьорско ми се струва и  ту мъч тийн за моя вкус.

Също така следя She-Hulk, малко ми е като пародия, доста зле в сравнение с Wandavision, за другите на Марвел сериали не знам, не ги гледах. Но много харесвам главната и заради нея го гледам упорито.

# 445
  • Бургас
Гледах първи епизод на Мозайка от убийства по Фокс крайм. Много ми хареса, определено ще го следя. Не съм чела книгата на Антъни Хоровиц, така че не знам как завършва мистерията Grinning Всъщност не съм чела нищо негово, но съм гледала друг сериал по негов сценарий - Войната на Фойл и го препоръчвам на тези, които харесват британски кримки по китни британски селца.

# 446
Видях госпожа Харис в рекламата им, мислех да дам шанс на сериала (нали по принцип гледам криминални), но се разсеях с други неща.
Изтеглила съм си премиерата на Квантов скок и имам да наваксвам с два епизода на Заподозреният, но през уикенда ще пътувам и отлежават за сега.

# 447
  • Berlin
Оо, аз преди месец прочетох Мозайка от убийства и много ми хареса. Мислех си, че сигурно атмосферата на Убийства в Мидсамър е точно такава (не съм го гледала), а то се оказа, че авторът е бил сценарист на някои серии.😀

# 448
  • Бургас
Да, а също и на няколко серии на Поаро.

# 449
Хмм, на мен пък книгата ми дойде малко слабичка, след толкова положителни отзиви, сякаш очаквах малко повече, но пак ми хареса. За сметка на това пък сериала може да са го направили по-добре, отбелязвам си го Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт