Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 800
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Супер, благодаря ти Simple Smile Отивам и от там да си добавя в списъка сериали, които не знам кога ще гледам Joy

# 601
Severance е подновен, ще има втори сезон.

# 602
Новия епизод на прислужницата е много особен и женски

# 603
  • Вестерос
Да, много ми хареса!

# 604
  • Бургас
Много харесвам чувството за хумор на британците.
В момента гледам Motherland. Толкова го дебнех по чуждите сайтове, радвам се, че го качиха в НВО. Спечелил е БАФТА за комедиен сериал за 2022г. И с право, бих казала. Част от екипа на сериала е участвал в снимането и писането на сериали като IT Crowd и Миранда. Който ги харесва няма да бъде разочарован и тук Simple Smile

# 605
Не съм го гледала този Motherland, но ми прилича малко на Working Moms. Кажи и че има родителска двойка - обратни Grinning

# 606
  • UK
Гледала съм го аз Motherland, забавен беше, но не съм го догледала целият.
 Но никога няма да забравя началото на първи епизод, когато попаднаха на временния светофар в малката уличка и майката получи тантрум, голямата ми дъщеря седеше до мен , замръзна, погледна ме с широко ококорени очи и каза " Това е точно както ти се чувстваш сутрин докато ни караш на училище". Ние живеем в Лондон и тези светофари за една нощ изникват на най-неподходящите места.

# 607
  • Бургас
Не съм го гледала този Motherland, но ми прилича малко на Working Moms. Кажи и че има родителска двойка - обратни Grinning

Няма. Поне тези епизоди, които съм изгледала. Както казах, това е британски сериал, което означава, че не е като типичните американски сериали, където трябва да има поне един негър, един гей, политкоректност, задължително споменаване на някои теми и цял списък със забранени теми.

В тази връзка препоръчвам и After Life на Рики Жерве. Това е единствената комедия, на която съм плакала. Но то неговото чувство за хумор е по-особено и не е лесно за преглъщане. Добре, че са му дали пълна свобода на творчество и не са го ограничили (както правят в американските сериали).

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 12:15 от Irene Adler

# 608
Е, как така няма някой цветнокож (африканец, индиец) за политкоректност, както в други британски сериали напоследък? 😄 За справка Бриджъртън. Не, че имам нещо напротив включване актьори от различни раси, приветствам дори, но точно сред висшето британско общество на 19ти век афроамериканци, индийци и китайци ми бяха крайно неавтентични. Иначе и аз много харесвам британски хумор. Едни сериалчета Starstruck и Coupling са ми сред най-любимите. Благодаря за препоръката за Motherland, ще си го пусна. Тъкмо и темата е актуална.

# 609
В момента гледам The Happiest Girl Alive с Мила Кунис. Няма да го препоръчам, дано финала има някакъв супер неочакван обрат, че до тук е клише.
Мила е красива и добре облечена.

# 610
Гледах 5 и 6-ти епизоди на Мистериите на Мърдок - приемливи са, нищо особено. Без подробности:
Петият беше за мотористи, участват господата Харли и Дейвидсън. Джулия реши, че иска мотор.
Шести - Джулия и Уилям попаднаха на убит (умиращ, но все едно, не оцеля) младеж, докато бяха в друг град. Оказа се, че е менонит (май така беше, нещо като амиш) и двамата влязоха под прикритие в колонията им, за да разследват. Най-забележителното в епизода беше, че попаднаха на Уотс, който беше решил да стане един от менонитите (той напусна любовника си и бебето в Ню Йорк, за да търси своето място под слънцето). Уотс преди беше евреин, изглежда му е трудно да реши какъв иска да бъде и що се отнася до религията...
Междувременно, синът на инспектор Бракенрийд, Боби е станал католик в затвора (т.е. като Мърдок,за разлика от семейството му, които са англикани). Имаше съмнения, че нарочно се държи като примерен вярващ, за да го пуснат за добро поведение, то пък излезе, че е прекалено сериозен Rolling Eyes Неговата история ми е неприятна, откакто го изкараха престъпник.

# 611
"Pieces of Her"
Не знам колко епизода е, качили са 8. Дано не са много, че имам чувството, че в един момент ще стане скучен, ако го разтегнат. Засега е добре, на 5 епизод съм.

# 612
"Pieces of Her"
Не знам колко епизода е, качили са 8. Дано не са много, че имам чувството, че в един момент ще стане скучен, ако го разтегнат. Засега е добре, на 5 епизод съм.

Аз го харесах Simple Smile

# 613
Изгледах първи епизод,хареса ми👍

# 614
И на мен.

Общи условия

Активация на акаунт