Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 769
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Вестерос
НОВИ
The Peripheral от създателите на Westworld
Reginald the Vampire

..

The Rookie: Feds  ще е 22 епизода

СПРЕНИ
As We See It

# 616
  • Berlin
И аз харесах Pieces of her. Май имам спомен, че остана нещо недовършено, ама не си спомням. 🤔
Скрит текст:
Накрая братът ли държеше сестрата с доказателства всъщност? След като се разбра какво точно е станало (или той не разбра, а само дъщеря й).
Изгледах онзи ден Echoes, добре започна, ама на моменти нямаше смисъл. И уж показаха в един момент какво се е случило, пък забравиха един доста важен момент според мен.

# 617
  • Mediterraneo
На маратон изгледах 5 сезона на Чикаго мед. Обаче... в Амазон са до там. Изтеглих от Замунда 6 сезон, не откривам субтитри нито на бг, нито на испански, на английски не смея да го гледам заради многото термини Sad Някой има ли идея къде бих могла да го гледам? Благодаря.

И да препоръчам един испански сериал- Desaparecidos

# 618
Гледах 7-ми епизод на Мърдок -
Скрит текст:
беше за тайни агенти и пореден лъч на смъртта. Клег умря - може би това е знак, че този сезон ще е последният.

# 619
Изгледах първи еп. American gigolo-голяма загуба на време,на моменти бях отвратена даже.

# 620
  • Вестерос
На маратон изгледах 5 сезона на Чикаго мед. Обаче... в Амазон са до там. Изтеглих от Замунда 6 сезон, не откривам субтитри нито на бг, нито на испански, на английски не смея да го гледам заради многото термини Sad Някой има ли идея къде бих могла да го гледам? Благодаря.

И да препоръчам един испански сериал- Desaparecidos
С Бисиплеър ли гледаш? Той сам си намира субтитрите. Така си свалям винаги на английски. Много рядко няма и то ако гледам в деня, в който е качен по сайтовете.

# 621
  • Sofia
Започвам   "The Serpent Queen" , има го качен вече и онлайн във Filmi123.club.
Изглежда обещаващ и ще гледам с интерес.

# 622
Току що видях новината, че Хенри Кавил повече няма да играе Вещера, а ще бъде заменен от Лиъм Хемсуърт. 😱
На мен това ми звучи като първоаприлска шега.
Интересно, дали Кавил, който е фен на книгите и пурист, не се е отказал нарочно (а не само заради Супермен)?

# 623
  • Berlin
Eeeee, вярно ли!?

# 624
  • Вестерос
Да ... Идвах и аз с новината

# 625
Ба си глупостта - на средата да го заменят с Лиъм, та той е абсолютно бебе.

# 626
Странно решение
Хенри е страхотен Гералт, Лиъм би бил, може би, страхотен Гералт, но такава смяна по средата - не. Хенри е голям фен, уж. Да се откаже...

# 627
  • Вестерос
Явно са завили към кофти сценарий

# 628
  • София
Катастрофа!!!

Без коментар просто 😠🤮🤧

# 629
Гадост! Как ще го смеят по средата?! И то с Лиъм Хемсуърт, който въобще не харесвам! Въобще не мисля, че ще се справи.

Общи условия

Активация на акаунт