Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 818
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Не знаех,че има и четвърти сезон,ще падне яко припомняне преди да го започна,някъде бях чела,че е с един от най-големите бюджети/ако не се лъжа/ за европейски сериал.
Изгледах последния на Trapped-чудесен,исландска класика с викингските типажи,природа,ах този език,направо не ми се искаше да свършва.

# 556
  • София
С най-големия бюджет за европейски сериал (между 40 млн.евро и 55 млн.евро с пресниманите сцени), в който не се говори на английски. Смятай за каква продукция говорим😉

# 557
Сутринта Ю тюб ми показа като най-уместно въз основа на гледаните от мен неща следното:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLRi89_op9gcK0a52Wz9t-oSmOWjWamzv3
Става дума за версия на "Север и Юг" от 1975 г. с Патрик Стюарт. Тя е дублирана (едногласово) на руски .  Изгледах я с любопитство, защото обожавам версията на сериалчето от 2004 г. А Патрик Стюарт го харесвам от "Стар Трек". Хареса ми, макар и озвучаването да не е най-доброто. Но все пак благодаря на Ю тюб и на човека, който го е озвучил! Знаех за версията, но не бях я търсила да я гледам.
Беше ми някак по-постна, скована. А обяснението в любов, предложението, сбогуването, съмненията , срещата им на главните отново, крайната сцена, която макар и да има по-общо с книгата, но пак някак си беше бледо въздействието и върху мен, както и останалите, в сравнение с версията от 2004 г.
Патрик Стюарт е актьор, който харесвам и тук може би е до режисура или не знам до какво, но като се сетя как ми въздейства Ричард А. тогава, когато за пръв път го видях, а и всеки път като го гледам... Този мъж има такава огромна (за мен) притегателна сила, че те залепя за екрана. И това няма поне за мен нищо общо с външност, която според едни е страхотна, според други не... Това има за мен лично общо с присъствието му, с играта, поведението, жестовете му.
За мен винаги е по-вълнуващо и притегателно точно самото присъствие, начинът на изразяване, характера.
И така да не се отвличам повече. Ако обичате сериалчето, все пак може би ще ви заинтересува да видите и тази версия.
Само да вметна, че образът на сестрата на Джон- Фани е много странен тук. То е едно преиграване, лигавене, тръшкане, ръмжене. Мен лично на моменти ме подразни, на моменти ме разсмя, особено една сцена с годеника и, в която му казваше да не бъде палав!!! Simple Smile
А ето и още мини-сериали:
https://www.youtube.com/c/VladimirSizov/playlists

# 558
  • Бургас
Изгледах последния на Trapped-чудесен,исландска класика с викингските типажи,природа,ах този език,направо не ми се искаше да свършва.

Не знаех, че има трети сезон. Гледах първите два по Канал 1, дано да пуснат и този.

# 559
Анджела Лансбъри (от Убийство по сценарий и много други) е починала на 96 години.

# 560
  • Пловдив
Попаднах случайно на този украински сериал...Хареса ми. За сега има 2 сезона.
Скрит текст:
Аз се мъча да го изтегля от Арена от сума ти време, но няма сийд. Няма ли го качен някъде другаде.
Аз го гледам през ЕОН в Арена ТВ мисля са сезоните.

# 561
  • Вестерос
НОВИ

Recipes for love and murder

spin off на The Rookie, главната е една, която беше участвала в няколко серии миналия сезон, нова във ФБР
The Rookie:Feds

СПРЕНИ

The Man Who Fell to Earth
Firefly Lane след като през декември ще излезе втора част на сезона

....
Quantum Leap ще е с 18 епизода, а не с 12

# 562
Здравейте, можете ли да ми препоръчате сериал подобен на "Отчаяни съпруги", "Големите малки лъжи"? Ако го има в HBO ще съм още по-благодарна 😊😊😊

# 563
Здравейте, можете ли да ми препоръчате сериал подобен на "Отчаяни съпруги", "Големите малки лъжи"? Ако го има в HBO ще съм още по-благодарна 😊😊😊

Little Fires Everywhere, Mistresses, Devious Maids

# 564
Velina25,би ли обяснила по-подробно?Не съм наясно с тези милиони и т.н... в смисъл бях чела/дано не се лъжа/ за Babylon Berlin че е отделен голям бюджет.
Лично на мен ми харесва много,въпросът ми е повече за информираност,благодаря.

# 565
  • София
Velina25,би ли обяснила по-подробно?Не съм наясно с тези милиони и т.н... в смисъл бях чела/дано не се лъжа/ за Babylon Berlin че е отделен голям бюджет.
Лично на мен ми харесва много,въпросът ми е повече за информираност,благодаря.

Берлински Вавилон е най-скъпият немски сериал, правен някога. А сумите, които бях изредила в предишния си пост са даже само за първите два сезона. Аудиторията на първите сезони е над 8 млн. зрители, което е значителен успех за чуждестранна продукция, която не е на английски език. Никой до момента не е рискувал с подобни суми за чуждоезичен сериал, но отзивите на публиката за тази немска продукция са много високи. Разпространен е в над 90 държави. За да не разводнявам темата ето направо едно ревю (за който му се чете) Тепърва очакваме за новия сезон, тъй като са пуснати едва 2 серии от него.
https://webcafe.bg/seriali/2073233640-gotov-li-e-svetat-za-berlinski-vavilon.html
Ето и една англоезична статия:
https://www.goethe.de/ins/us/en/kul/tec/sef/21302537.html

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 23:44 от Velina25

# 566
Балгодаря,ще гледам с интерес новия сезон,също се бях запалила много по Bad banks,но не мисля че продължиха с него,поне аз не намирам други серии,освен в нво.

# 567
Calabria, Bad banks имат 2 сезон, но е по-слаб от първия (поне за мен). Ако можеш да го гледаш в оригинал, го има в ZDF Mediathek безплатно.

# 568
  • Вестерос

# 569
А Белия Лотос с различна история и герои ли ще е?

Общи условия

Активация на акаунт