Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 761
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
И аз не харесвам Лиъм Хемсуърт, а това изявление изглежда страшно фалшиво! (Имам предвид лицемерно, а не фалшиво в буквалния смисъл)

# 631
  • Berlin
Ми не може да каже - не ми се играе вече там, сменяйте.😂 Ама със сигурност причината е сериозна, щом по средата се сменя главния.

# 632
Утре "Белият лотус" втори сезон, първа серия.

# 633
Хенри отдавна мрънка че не му харесва как сценария не следва книгите,а е голям фен,та нищо чудно че е успял да се измъкне.

# 634
  • Вестерос
Четох, че нали го гласяли за 007, сега като ще е пак и Супермен, нямало време за сериала...

# 635
Ако наистина той ще е Бонд, ще започна пак да гледам филмите. Крейг е грозноват и прекалено груб, заради него бях спряла да ги гледам.

# 636
И аз вчера научих за Хенри. Много жалко! Поне да го бяха заменили с Люк Хемсуърт. Лиъм има леко детска физиономия. Не знам, хич не ми се връзва.

От вчера гледам един аржентински сериал - "The Boss" (el encargado). Може да се стриймва онлайн. Сюжетът е малко странен, но след първите няколко епизода става наистина интересен.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 13:52 от Alucard

# 637
  • Бургас
От утре по BTV action започва сериала "Под станция "Темпъл" с Марк Стронг. Смятам да му хвърля едно око.

# 638
  • София
О, той е много свеж и приятен сериал. Гледахме го по HBO миналата година.

# 639
  • UK
Как му е оригиналното заглавие на сериала?

# 640
  • София
Как му е оригиналното заглавие на сериала?
Temple

# 641
Сега гледам  "4400", 8 епизода са. Започна обещаващо, на 7 епизод съм от няколко дни Grinning все не мога да го изгледам, трябва да свърша нещо или гледам, но минава без да се съсредоточа и връщам. Като цяло разбирам защо са го спрели. Но ще го догледам. Дано разбера защо са изчезвали Grinning И, да, много черни и задължително обратни и подобни. Не, че имам против, просто си личи, че е нарочно и това дразни на моменти.

# 642
  • Бургас
Също така в четвъртък по Foxcrime започва този сериал с Рене Зелуегер по действителен случай.

Относно 4400, препоръчвам стария сериал от 2004, по-интересен е, макар, че последния сезон го сбозиха и така и не се разбра какво е станало.

# 643
Имаше един сериал, който много харесвах и ме хвана яд, че остана с няколко сезона - Sense 8.

Този сериал е от създателите на Dark:https://youtu.be/p7OUQ9U2qIw. Предполагам, че ще е интересен.

# 644
  • Вестерос
Също така в четвъртък по Foxcrime започва този сериал с Рене Зелуегер по действителен случай.

Относно 4400, препоръчвам стария сериал от 2004, по-интересен е, макар, че последния сезон го сбозиха и така и не се разбра какво е станало.
Как, разбра се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт