Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 35

• 52 750
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
За почитателите на "Короната"– започна новият сезон по Нетфликс.

# 706
  • UK
Аз незнам дали ше го гледам този сезон, последният едва го избутах. Какво мислите за новия каст? Елизабет Дебички хич не ми харесва на мен, в няколко филма съм я гледала и ми е много бездарна.

# 707
  • София
Мен "кралицата" ме дразни, нещо не мога да я възприема в тази роля. Но вчера успях да гледам само 10-ина минути, днес смятам да изгледам спокойно серията, да видя как се справят.

# 708
  • UK
Аз само я чух по радиото и според мен гласът и интонацията и доста се доближават до Елизабет. Но да си призная и на ММ казах тези дни, че още ми е мъчно за Кралицата и не ми де гледа сега. Иначе, доста го обсъждат тези дни тук при нас.

Нов сезон на Young Sheldon има качен на Нетфликс и това гледаме тези дни с децата.

Прочетох за истинската история зад The watcher много зловещо звучи.

# 709
  • Berlin
Аз ще го гледам, но кралицата мен не ме кефи предварително. Просто актрисата е оставила лоши спомени в съзнанието ми от времето на Хари Потър.😂 Иначе предната двойка бяха супер. Това дали ще е последен сезон?

# 710
Аз тъкмо започнах  "Короната", на 1ви сезон съм. Кралицата е хубавка, но нещо не ми допада за тази роля.

# 711
Здравейте, има ли фенове на Манифест? Има ли къде да гледаме сезон 4, освен на Нетфликс?

Изгледах първи сезон на Короната, но не продължих с втори. Мат Смит ми е любимец.

# 712
  • Вестерос
Манифест го има в хбо макс мисля

# 713
на мен всички кралици ми харесах.Загледах го снощи новия сезон.

# 714
  • на малък остров в океана
на мен всички кралици ми харесах.Загледах го снощи новия сезон.
И на мен всички кралици ми харесват. Като сменят каста в началото е странно, но се свиква. Гледам го като сериал, на ясно съм, че не е 1 към 1 и че има голяма доза измислица, но се придържат исторически към събитията. Още един сезон ще има освен този. Поне засега Нетфликс обявиха, че историята ще свърши със 6ти сезон. Но не пречи да размислят и да подхванат и краля.
Най-изненадващ е изборът на актьор за ролята на Джон Мейджър. Едвам го познах 😁

# 715
Здравейте, има ли фенове на Манифест? Има ли къде да гледаме сезон 4, освен на Нетфликс?

Ето тук с руски дублаж първите 10 серии от 4-ти сезон. Загледах малко, но нещо не мога още да свикна отново като сюжет и въздействие и засега съм го отложила.
http://seasonvar.ru/serial-33109-Manifest-4-season.html
Гледам "Магнум" сезон 4. Не че съм фенка на сериала, но нещо такова детективско ми се гледаше. Още три серии и ще го завърша.
Гледах и три нови игрални филма Енола Холмс 2 ,  Фокус- мокус 2 и Вижте как бягат. Не че са нещо  особено като въздействие, но си имаха своите моменти, които гледах с интерес. Най ми хареса този по Агата Кристи, но просто защото тя ми е слабост. И трите ги има с бг субтитри във Филми.суб.

# 716
Тъкмо днес довърших излезлите 10 епизода на Manifest. Мислех, че е финалът, но се оказа, че последните епизоди ще излязат 2023 и малко ме е яд, че не си ги изгледах накуп. Но пък 4ти сезон е все така динамичен и пълен с обрати, много бързо се гледа.

# 717
Аз в момента си гледам главно Rookie-то и спинофа на Уокър. За по-сериозни сериали нямам нерви. Simple Smile

# 718
  • Свищов
И аз изгледах снощи по нощите Манифест. Хареса ми, както обикновено, но бях позабравила доста неща. От Замунда го изтеглих.

# 719
  • Бургас
А спомняте ли си чехословашкия сериал Арабела? Вчера започнаха да го дават по БНТ1. Ние с мъжа ми с голям ентусиазъм започнахме да го гледаме, да си припомним детството. А сина ми (тийнейджър) беше в пълен потрес как може да се прехласваме по такива тъпотии. GrinningGrinningGrinning

Общи условия

Активация на акаунт